Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Jüpiter’in İkizler burcuna geçişi ile iletişimin hızlanacağı bir süreç başladı. Bu hafta Merkür’ün açıları bu konuya vurgu yapacak. Hafta genelinde yeni bir eğitime başlamak, teknolojik bir konuyla ilgilenmek ya da tanıtım faaliyetlerinde bulunmak isteyeceğiz.

27 Mayıs Pazartesi, haftaya Ay Oğlak burcunda başlıyoruz. Yarım kalmış işlerimizi tamamlamak için uygun bir gün. Sürpriz gelişen olaylar işlerimizi kolaylaştırabilir. Sabah saatlerinde riskli fiziksel aktivitelerden kaçınalım.

28 Mayıs Salı, ciddi görüşmeler yapmak, kalıcı kararlar almak için uygun bir gün. Tecrübeli kişilerden destek alabiliriz. Özellikle sabah saatlerini değerlendirmeye gayret edelim.

Haberin Devamı

29 Mayıs Çarşamba, önemli işlerimizi 17:20 sonrasına bırakmazsak daha iyi sonuç alabiliriz. Gün genelinde aceleci ve fevri davranmamak önemli. Kazalara açık bir gün olacağından temkinli hareket edelim.

30 Mayıs Perşembe, Ay Balık burcunda ilerleyecek. Duygusal anlamda ve finansal konularda yanılgıya açık bir gün olacağından mantıklı düşünceden uzaklaşmayalım.

31 Mayıs Cuma, Merkür ve Uranüs kavuşumu teknolojik konuları ve farklı iletişimleri gündeme getirecek. Yaratıcı düşünme, olaylara daha farklı açıdan bakabilme ön planda olacak. Borsada ve kripto para piyasalarında ani değişimler yaşanabilir. Eğitimle, sanatla ya da gençlerle ilgili yasa tasarılarını da konuşacağız.

Hafta sonu Ay Koç burcunda olacak. Enerjik olacağımız iki gün boyunca gruplar içinde daha fazla yer alacağız. Yakın çevremizin desteği ile ileri dönük planlarımızla daha fazla ilgilenebiliriz. Pazar günü baş ağrılarında artış olabilir. Günün ikinci yarısında da hızlı ve kontrolsüz hareket etmemeye özen gösterelim.

27 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Maddi konularda güzel fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir haftadasınız. Beklemediğiniz kişilerden yardım ya da teklif alacaksınız. Sağlığınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonu ise yeni bir eğitime katılabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Hareketli geçecek bu hafta daha fazla göz önünde olacaksınız. Fikirlerinizi rahatlıkla ifade ederken sosyal çevrenizden de destek alacaksınız. Kazançlarınızla ilgili yolunda gitmeyen konuları sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Geri plana attığınız konularla bir anda yüzleşmeler yaşayabileceğiniz bu hafta netleşmeler sizi rahatlatacak. Seyahat planlarınız, yurt dışı bağlantılı işleriniz gündemde olacak. Hafta sonu ise yeni gruplara dahil olabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin, sosyal hayatınızın hareketleneceği bir hafta. Sizde farkındalık yaratacak insanlarla bir araya geleceksiniz. Olaylara bakış açınız daha iyimser olacak. İş hayatınızda ise sert iletişimden uzak durun.

YÜKSELEN ASLAN

İşinizle ya da üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili sorunlara çözüm getireceğiniz bu hafta almayı beklediğiniz ödemeler de sonuçlanabilir. İşinizle ilgili farklı fikirler geliştirebilir ve bunları hayata geçirebilirsiniz. Cilt, diş ve kemik hassasiyetleri olabileceğinden bu konularda temkinli davranın.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Eğitimle, tanıtım faaliyetleriyle ya da yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir hafta olacak. Partnerinizden destek alacak, ikili ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçireceksiniz. Hafta sonu harcamalarda aşırıya kaçmamaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Hayatınızda kriz yarattığını düşündüğünüz konularla ilgili beklenmedik, olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir haftadasınız. Beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. İkili ilişkilerde de sabırsız ve fevri davranmamaya özen gösterin.

YÜKSELEN AKREP

Özel hayatınızda sürpriz gelişmelerin yaşanacağı bu hafta sizi şaşırtacak haberler alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli vakit geçireceğiniz ortamlar olacak. Sağlığınız ve beslenmeniz konusunda da daha temkinli davranmaya çalışın.

YÜKSELEN YAY

Çalışma hayatınızla ilgili güzel haberler alacağınız, olumlu görüşmeler yapacağınız bu hafta aileniz de sizi destekleyecek. Aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla olan ilişkilerinizde sert ifadelerden sakının.

YÜKSELEN OĞLAK

Yaratıcı fikirler geliştirebileceğiniz, daha göz önünde olabileceğiniz bir haftadayız. Yakın çevreniz vasıtası ile yeni biri ile tanışabilirsiniz. Çocukların eğitim hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Ev kazalarına karşı dikkatli olun.

YÜKSELEN KOVA

Evinizle, gayrimenkullerle ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta harcamalarınız artabilir. Ebeveynlerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Keyifli aktivitelere katılacak, yakın çevrenizde daha etkin olacaksınız. Trafikte de temkinli davranmaya özen gösterin.

YÜKSELEN BALIK

Bu hafta tanıtım faaliyetlerinde bulunmak, bir şeyler yazmak, kısa bir seyahate çıkmak ya da bir eğitime başlamak için uygun zaman. Düşüncelerinizi hayata geçirmeye çalışın. Maddi konularda da atılımda bulunmak isteyeceksiniz. Aceleci davranmamaya dikkat edin. 

Hepimize keyifli farkındalıklar getiren bir hafta olması dileğimle, sevgiler.