Editörün Seçtikleri Sevgililer günü daha tatlı geçecek

Sevgililer günü daha tatlı geçecek

26.01.2015 - 13:37 | Son Güncellenme:

Backhaus, dünyaca ünlü şefler tarafından hazırlanan özel reçeteli pastaları, kurabiyeleri, kek ve makaronları ile kutlamaların vazgeçilmez adresi oluyor.

Sevgililer günü daha tatlı geçecek


Hansel ve Gratel masalındaki şeker evinden esinlenerek yaratılan Backhaus “Sevgililer Günü’ne” özel tasarladığı gurme pastaları ve kurabiyeleri ile romantik geceye renk ve lezzet katıyor. Backhaus Sevgililer Günü’nü dışarıda kutlamak isteyenleri şubelerindeki masalsı dünyasına davet ediyor.

Birbirinden sevimli, şık, esprili görünüşleriyle fark yaratan Backhaus pasta ve kurabiyeleri, aşkını anlatmanın en tatlı yolunu arayanları bekliyor. Çilekli, fıstıklı ve çikolatalı çeşitleri ile her zevke hitap eden Backhaus pastaları iştah açarken, baharat ve özel karışımlar ile harmanlanan kurabiyeler ise romantik kutlamalara eşlik ediyor.

Backhaus ürünlerinin kalitesinin, çeşitliliğinin ve eşsiz lezzetlerinin arkasında Almanya’da Backhaus’a destek veren 100’den fazla kişiden oluşan AR-GE ekibi ve dünyaca ünlü şefler bulunuyor. Türkiye’nin en yenilikçi fırını olmakla beraber aynı zamanda modern ve leziz bir pastane olarak hizmet veren Backhaus, ekmeklerden keklere, kuru pastalardan pastalara ve makaron çeşitlerine kadar birçok modern ve geniş çeşitte lezzeti bir arada sunuyor.

Yazarlar