Editörün Seçtikleri #sivilcelerebyebye demenin tam zamanı

#sivilcelerebyebye demenin tam zamanı

01.04.2015 - 17:54 | Son Güncellenme:

Güçlü formülü ile sivilcelerle savaşan Neutrogena® VisiblyClear® Sivilce Temizleyici Jel, Türkiye’nin en çok sevilen gençlik dergisi Hey Girl ile yepyeni bir yarışma düzenliyor.

#sivilcelerebyebye demenin tam zamanı

Nisan ayı boyunca pürüzsüz ciltlerinin fotoğraflarını #sivilcelerebyebye ve #neutrogena etiketleri ile paylaşanlar, Neutrogena®’dan sürpriz hediyelerle beraber Kiraz Mevsimi dizisinin “Öykü”sü Özge Gürel ile tanışma ve birlikte öğle yemeği yeme şansına kavuşuyor.

#sivilcelerebyebye demenin tam zamanı

Tek adımda sivilceleri temizlemeye ve yeniden oluşmasını engellemeye yardımcı olan Neutrogena® VisiblyClear® Sivilce Temizleyici Jel’in yarışmasına katılmak ise çok basit; instagram hesabının olması yeterli. Pürüzsüz cildinin fotoğrafını 30 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında instagram hesabından #sivilcelerebyebye hashtag’i ile paylaş; sivilcelerinle vedalaşırken ödülleri kazanma şansı yakala…

Nisan ayı boyunca sürecek yarışmada Hey Girl jürisi, #sivilcelerebyebye ve #neutrogena etiketi ile yapılan paylaşımlardan her hafta, haftanın fotoğraflarını seçecek, bu fotoğrafların arasından en beğenilen 4 fotoğrafın sahibi ise Özge Gürel ile öğle yemeğinde buluşacak.

Ancak, yarışmanın ödülleri bu keyifli yemek daveti ile bitmiyor. Her hafta en beğenilen 5 fotoğrafın sahibi de pürüzsüz bir cilde kavuşmanın en etkili çözümü olan “Neutrogena® VisiblyClear® 3 adımda cilt bakım seti” ile ödüllendirilecek.

3 kolay adımda sivilcesiz, sağlıklı bir cilde kavuşmanın yolu ise; ilk adımda, Neutrogena® VisiblyClear®Sivilce Temizleyici Jel ile cildi temizleyip ve arındırmak, ardından, Neutrogena® VisiblyClear® Siyah Nokta Temizleyici Tonik ile gözenekleri sıkılaştırmak ve son adımda ise Neutrogena® VisiblyClear® Yağsız Yüz Nemlendiricisi ile cildini nemlendirmekten geçiyor.

Yazarlar