Stil Sun.Day.Sky 2010

Sun.Day.Sky 2010

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sun.Day.Sky eğlenceli anlara sahne oldu... Showhow ekibinin düzenlediği, ücretsiz kent festivali sun.day.sky'da chill out kafasını doya doya yaşadık. En gözde eğlencemiz frizbi, favori tembellik aktivitemiz de çimlere yayılıp uçurtma seyri oldu.

Sun.Day.Sky 2010

Showhow ekibinin düzenlediği, ücretsiz kent festivali sun.day.sky'da chill out kafasını doya doya yaşadık. En gözde eğlencemiz frizbi, favori tembellik aktivitemiz de çimlere yayılıp uçurtma seyri oldu. Pazarında satılan tasarım dükkanı ürünlerinden Bugga'nın pleksi yaka iğneleriyle, Milk Gallery'nin oyuncaklarına bayıldık. Mandalina Rossa'nın portakal tadında minik giysi tasarımları da festivalin en çok keyfini süren bebek ve çocuklar içindi.

Haberin Devamı


Yazın sıcaklarında şehirde sıkışıp kalanlara güzel bir kaçış yaşatan sun.day.sky, keşke biraz daha müzik olsaydı dedirtti. Bir müzik festivali olmasa da, Santral’in gölgelerinde sohbet ederken arka fonda kulaklarımız bir şeyler aradı.  Festival katılımcılarının stilleri de ortama uygun chill out tarzında, rahatlığın ön planda olduğu renkli giysilerden oluşmaktaydı. Frizbi oynarken ayakkabılar fora edildi, şehrin biriktirdiği tüm elektrik çimlerde atıldı…

Yer: Santralistanbul

Yazarlar