Makyaj Topaklanmayan, ok gibi kirpiklerin sırrı maskarada saklı! Bebe pudrası yetiyor

Topaklanmayan, ok gibi kirpiklerin sırrı maskarada saklı! Bebe pudrası yetiyor

23.10.2023 - 13:55 | Son Güncellenme:

Kadınlara onsuz yaşayamayacakları tek bir makyaj ürününü sorulduğunda çoğunluk her zaman 'maskara' cevabını veriyor. Bu popüler makyaj ürününden en iyi şekilde yararlanmak için her kadının bilmesi gereken maskara tüyoları var.

Topaklanmayan, ok gibi kirpiklerin sırrı maskarada saklı Bebe pudrası yetiyor

1- Maskaranız ilk kullanımdan 3 – 6 ay sonra atılmalı. Maskaralar genellikle kurur ve bunları 6 aydan uzun süre kullanmak, kirpiklerinizde istediğiniz görünümü garanti etmez.

Haberin Devamı

2- Kirpiklerinizin ayrı ayrı görünmemesinden dolayı maskaranızı suçlamayın; muhtemelen yanlış şekilde uyguluyorsunuz. Maskaranın ilk katını kirpiklerinize sürdükten sonra biraz kurumasını bekledikten sonra ikinci katı uygulayın. Bu size kusursuz kirpikler kazandıracak maskara tüyolarından sadece biri.

3- Bu, jel veya likit eyelinerınız bittiğinde sizi kurtarabilecek maskara tüyolarından biri!  Eğimli bir makyaj fırçasını maskara tüpüne hafifçe batırıp ardından ürünü göz kapaklarınıza uygulayarak maskaranızı jel veya likit eyeliner'a alternatif olarak kullanın.

Topaklanmayan, ok gibi kirpiklerin sırrı maskarada saklı Bebe pudrası yetiyor

4- Kurumuş maskarayı düzeltemezsiniz; atılmalı! Ancak maskaranız yeni kurumaya başladıysa ve alternatifiniz olmadığı için kullanmanız gerekiyorsa bu numarayı kullanabilirsiniz. Bir bardağı sıcak suyla doldurun ve maskarayı beş dakika boyunca (kapalı) içinde bekletin. Açtığınızda ürünün uygulanması daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

5- Bu kısa kirpikler için bir maskara tüyosu. Takma kirpik uygulamadan da kirpiklerinizi kalınlaştırabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey maskaranız, bebek pudranız ve kirpik kıvırıcınız. Bir kat maskara uygulayarak başlayın, ardından pamuklu çubuk kullanarak kirpiklerinize bebek pudrası uygulayın. Bir kat daha maskara sürün ve ardından kirpiklerinizi kirpik kıvırıcıyla kıvırın.

Yazarlar