Editörün Seçtikleri Ünlü Kuaför Can Gökboru 2021 saç trendlerini değerlendirdi

Ünlü Kuaför Can Gökboru 2021 saç trendlerini değerlendirdi

15.03.2021 - 13:49 | Son Güncellenme:

Yaptığı saç tasarımları ile adından sıkça söz ettiren kuaför Can Gökboru 2021 saç trendlerini değerlendirdi. Salgın dönemi yüzünden geçen yıl doğal saçların öne çıktığını belirten Gökboru “Geçtiğimiz yıl salgın yüzünden doğal görünüme sahip saçlar daha fazla talep gördüler. Bu yılın trendini de yine doğal saçlar oluşturacak” ifadelerini kullandı. Saç tasarımı alanında Türkiye’de önemli gelişmelerin yaşandığını da ifade eden Gökboru “Saç tasarımları ülkemizde özellikle son yıllarda çok fazla ilgi gören ve dikkat çeken bir alanı ifade ediyor. Bu yüzden doğal görünümlü saçlarda da yine tasarımlar ve bakım büyük önem taşıyor” dedi.

Ünlü Kuaför Can Gökboru 2021 saç trendlerini değerlendirdi

Pek çok ünlü mankenin saç tasarımlarını yapan Gökboru “İçinde bulunduğumuz yıl doğal görünümlü saçların öne çıkacakları bir yıl olmasına rağmen doğal görünümlü saçlar için de bakım ve tasarım açısından özellikler öne çıkıyor. Doğal görünümlü saç bakımsız ya da saçların olduğu gibi görünmesi anlamına gelmiyor,” ifadeleri ile doğal görünümlü saçların da bakımlarına dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Haberin Devamı

Ünlü kuaför Gökboru aynı zamanda salgın döneminin alışkanlıkları değiştirdiğini belirterek “Salgın döneminde kuaförler bu durumdan oldukça fazla etkilendiler. Normalleşme kapsamında kuaförler tekrar işbaşı yaptılar ama bu durum yine de saç bakımı ve tasarımı yaptırmak isteyenler üzerinde etkili oluyor” dedi. Sektörün bu dönemde çok daha hassas olması gerektiğini de belirten Can Gökboru “Kuaför salonlarında mutlaka gerekli hijyen önlemleri almalı ve kuaför tercih edecekler bu hijyen kurallarını ön planda bulundurmalılar” sözlerini kullandı.

Yazarlar