Sağlık Yüze Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır? Yüze Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürer?

Yüze Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır? Yüze Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürer?

10.09.2021 - 13:55 | Son Güncellenme:

Epilasyon işlemleri herkes tarafından yaptırılabilen işlemlerdir. Bu işlemler vücudun tüm bölgelerine yapılabiliyor. Bazı kişiler epilasyonların yüz bölgesine yapılıp yapılmadığını merak ederek araştırmalar yapıyor. Yüze lazer epilasyon nasıl yapılır? Yüze lazer epilasyon kaç seans sürer? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Yüze Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır Yüze Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürer

Yüze lazer epilasyon işleminin yapılması mümkündür.

Haberin Devamı

Yüze Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Pek çok insan vücudunun belirli bölümlerine epilasyon yaptırarak istenmeyen tüylerden kurtulmaya çalışıyor. Epilasyon son dönemlerde çok tercih edilen bir işlemdir. Epilasyon işlemleri hem erkek hem de kadınlar tarafından yaptırılabilir. Yüze lazer yapılıp yapılmadığı herkesin merak ettiği konulardan birisidir. Vücudun birçok bölgesine yapılan lazer işlemi yüz bölgesine de yapılabiliyor. Yüzlerde oluşan tüy ve kılların ortadan kaldırılması lazer epilasyonuyla mümkündür. Birçok kişi yüzlerine epilasyon yaptırarak tüylerden kurtulabiliyor.

Kolay bir uygulama yöntemiyle artık yüzlerdeki tüylerden kurtulmak kolay bir hale geliyor. Lazer epilasyonu sayesinde her birey istenmeyen tüylerden kolayca kurtuluyor. Yüz bölgesine lazer işlemlerinin nasıl yapıldığı insanların ilgi duyup merak ettiği bir konudur. Bazı hormon sorunları sebebiyle yüz bölgesinde çıkan tüyler sertleşmeyle kıllara dönüşüyor.

Haberin Devamı

Hormonlarla ilgili sorun yaşayan kişiler hormon tedavisi olarak bu durumdan kurtulabilir. Fakat bu tedavinin sonucunda kıllanmış olan bölgeler eskisi gibi olmaz. Normal bir görünüme gelmesi için lazer epilasyonu tercih edilebilir. Özellikle erkekler sakallarının daha güzel görünmesini sağlamak ve şekil vermek için lazer epilasyonu tercih ediyor. Yüz epilasyonu diğer bölgelere yapılan işlemlerle aynıdır ve herhangi bir farkı yoktur. Yüz bölgesine yapılan lazer epilasyonları daha kısa sürer.

Yüze Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürer?

Yüz bölgesine yapılan epilasyon işlemlerinin belirli bir seansları bulunur. Seans sayısı yüzde bulunan kılların ve tüylerin seviyesine göre değişiklik gösterebiliyor. Bu durum kadınlarda daha kısa sürebiliyor. Fakat erkeklerin yüzünde oluşan kıllar sert bir yapı olduğundan seans sayısı fazla olabiliyor. Ortalama olarak bakıldığında yüz epilasyon işlemleri 5 ile 10 seans arasında tamamlanabiliyor. Yüz bölgesindeki kılların seviyesine bağlı olarak değişen seanslar, daha kısa da sürebiliyor. Tamamen kişinin yüzündeki tüy seviyesine bağlı olarak değişen bir durumdur. 

Yazarlar