SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

10 Aralık 2023 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları

Özelllikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 10 Aralık 2023 Pazar burç yorumu

|

Bu hafta 13 Aralık'ta Yay burcunda yeniay doğarken aynı zamanda iletişim gezegeni Merkür de geri hareketine başlıyor. Düşüncelerimizi ve inançlarımızı daha hararetli ve güçlü bir şekilde ortaya koymak istiyoruz. Ancak bazı değişikliklere de yer vermek gerekecek. Özellikle inançlarımız ve olaylara bakış açımız söz konusu olduğunda abartılardan uzak kalalım. İşle ilgili konularda ve görüşmelerde eksik kalan şeyler gündeme gelebilir. Özellikle yeniaydan sonra bu eksikleri daha kolay görebiliriz. 16 Aralık civarında sosyal alanda ve arkadaşlıklar içinde kendimizi özgün şekilde ortaya koyabiliriz. Bu dönemde aşkta ve değer verdiğimiz konularda daha yapıcı olmaya çalışalım.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim?

10 Aralık Pazar: Bugün dikkatli olmakta fayda var. Duygusal alanda kendimizi baskı altında hissedebiliriz.

11 Aralık Pazartesi: Ay’ın ışığı kapanırken bitişler ve sonlanmalar gündeme gelebilir. Duygusal açıdan kendimizi yıpratabiliriz.

12 Aralık Salı: Sakin düşünmekte fayda var. Yeni ayın enerjisi hayatımıza daha fazla cesaret getiriyor.

13 Aralık Çarşamba: Yeniay ile birlikte kendimizi daha enerjik ve değişikliklere açık hissedebiliriz.

14 Aralık Perşembe: İşle ilgili görüşmeler ve bazı eksik kalan durumlar üstünde yeniden durmalıyız.

15 Aralık Cuma: Ailevi konularda kendimizi daha sorumlu hissedebiliriz. Olaylara daha ciddi bakıyoruz.

16 Aralık Cumartesi: Bugün sosyal konular ve arkadaşlıklar açısından oldukça hareketli geçebilir. Başkaları ile çok şey paylaşabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.