Hepimiz Birer Şifacıyız Aslında!

Suyun yaşam gücü acılarınızı yıkayıp götürebilir ve en basit faaliyetlerin bir şifa verici etkisi vardır. Ellerinizi yıkarken, duş alırken veya yağmur altında ıslanırken negatif enerjinin sizden uzaklaştığını imgeleyin der Sandra İngerman.

Bu kadar kolay mı? Eveet.

Hepimiz birer şifacı olabiliriz aslında.

Mesela "bu su bana şifa olsun" niyeti ile bir suya kodlama yaptığınızda o su size şifadır. Tüm hücrelerinize de bu enerjiyi taşıyacaktır.

Ya da duş alırken "bu su ile üzerimdeki negatif enerji temizleniyor ve ben arınıyorum" dediğinizde üzerinizde biriken negatif tesirlerden arınırsınız. Ancak bu niyet ettiğinizde gerçekleşir.

Haberin Devamı

Buradan şunu anlamalıyız ki niyet çok önemli!

Diğer türlü sadece o suyu içer ve susuzluk ihtiyacınızı gidermiş olur veya sadece bedeninizi yıkamış olursunuz.

Önce ellerinizi kalbinizin tam öününde karşılıklı getirin. Bir süre böyle bekleyin. Ellerinizin arasındaki enerjiyi hissetmeye çalışın. Avuçlarınızın arasında hayali bir top varmış gibi yuvarlayın. Daha sonra

Elinizi ağrıyan bir yerinize koyup ellerinizden şifa enerjisi aktığını, oraya şifa verdiğinizi imajine ederseniz sonucuna hayret ederseniz. Çünkü kısa bir süre sonra ağrının gittiğini görürsünüz.

Bu esnada şöyle bir olumlamayı niyet olarak sıklıkla tekrar etmenizde fayda var "bu bir enerji bu enerjiyi hızla yumuşatıyorum yumuşasın ve aksın!"

Her şeyin enerji olduğundan daha önce defalarca bahsettik ve dolayısıyla orada sıkışan şeyin de bir enerji blokajı olduğunu düşünün. Bu enerji blokajının çözüldüğünü ve aktığını hayal edin.

Bundan böyle gece uyumadan önce içeceğimiz bir bardak suya "bütün korkularım arınsın, bedenim temizlensin. Huzurla uyuyorum, neşe ve sağlıkla uyanıyorum" deyip suyumuzu içelim.

Niyetinizi yüklediğiniz su layıkıyla görevini yerine getirecektir. Emin olun..

Sevgiler tüüm kalbimden:)

Nur Demir

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/