Editörün Seçtikleri 10 başarılı kadından 10 farklı tasarım

10 başarılı kadından 10 farklı tasarım

22.03.2016 - 14:23 | Son Güncellenme:

Amino - Protein Serum içeriği ile saçın 10 kat derinine kadar nüfuz ederek yıpranmış saçları onaran yenilikçi Gliss Serum Deep – Repair Ürün Serisi şimdi çok özel çantalarda satışa sunuluyor.

10 başarılı kadından 10 farklı tasarım

Kadınlara meslek kazandırmak üzere gerçekleştirilen “Hayata 10 Kat Değer Kat” sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ülkemizin önde gelen kadınları tarafından tasarlanan çantalar şıklığıyla da fark yaratıyor.

Haberin Devamı

10 başarılı kadından 10 farklı tasarım…

Gliss’in yeni ürün serisi, şimdi ünlü modacı Evrim Timur tarafından tasarlanan şık çanta tasarımı ile Watsons mağazalarında sizlerle buluşuyor. “Hayata 10 Kat Değer Kat” sosyal sorumluluk projesi için tasarlanan çanta; Aslı Şen, Demet Sabancı Çetindoğan, Didem Çapa, Feryal Gülman, Prof. Dr. Neşe Kavak, Nilüfer Bulut, Saba Tümer, Sema Güral Sürmeli, Şükran Güzeliş ve Tülin Şahin gibi 10 başarılı kadın tarafından hazırlanan 10 farklı motifi ile farklı seçenekler yaratıyor.

Gliss’e özel çantalar, Watsons mağazalarında satışta…

Gliss’in “Hayata 10 Kat Değer Kat” projesi kapsamında; Gliss Serum Deep – Repair Ürün Serisiürünlerinin içinde bulunduğu özel tasarım çantalar, sadece Watsonsmağazalarında satışa sunuluyor.Çantaların satışından elde edilen gelir,Türkiye İş Kadınları Derneği'nin açacağı "Kadınlara Meslek Edindirme Kursu"na aktarılacak. Kadınlar, eğitim programlarını tamamlamalarının ardından Watsonsmağazalarında çalışma fırsatı için değerlendirilecek.Çantayı satın alan herkes de bu anlamlı projeye destek sağlamış olacak.

Haberin Devamı

ÜNLÜ İSİMLER, TASARIMLARINI KENDİ SÖZLERİYLE ANLATIYOR…
ASLI ŞEN

“Yaşamın sırrı olarak bilinen ve 20 çemberden oluşan bu sembolü taşıyan kişinin, sezgisel gücünün artacağına ve negatif düşüncelerden korunacağına inanılır. Biz kadınlar, iç sesimize her zaman kulak vermeliyiz. Kendimize güvenir ve inanırsak başarı kaçınılmazdır. Sevgiyle ve inançla yapılan her iş, bize güzelliklerle dönecektir.”

DEMET SABANCI ÇETİNDOĞAN
“Türk kadını çağdaş, dinamik, her zaman farklı ve yenilikçi olmalıdır.”

DİDEM ÇAPA
“Kuş, özgürlüğü temsil eder. Çalışan kadın seçimlerinde özgürdür. Bu nedenle kötü yaşam koşullarına katlanmak durumunda kalmaz. Kadınlar da erkekler kadar ekonomik özgürlüğe sahip olmalıdır. Sonuçta bir toplum kadınıyla erkeğiyle birlikte yücelir.”

FERYAL GÜLMAN
“Arıyı, eğitim aldığım kurumu temsilen seçtim. Başarı için eğitim şart. Kız çocuklarını okula göndermeliyiz. Ayrıca çalışmadan başarılı olunmuyor. Bu nedenle arı gibi çalışmak lazım...”

Haberin Devamı

NEŞE KAVAK
“Hayat kadında başlar. Onun toplum içindeki değerine sahip çıkmalıyız.”

NİLÜFER BULUT
“Nilüfer çiçeği çamurlar ortasında bile bembeyaz açar. TİKAD olarak kadınlarımızın zor koşullara rağmen varlıklarını en iyi şekilde sürdürmeleri için çalışıyoruz.”

ŞÜKRAN GÜZELİŞ
“Bilim realist, mantıksal, objektif, eleştirel, seçici, rasyonel özellikler taşır. Biz, kadınların hedeflerimize ulaşma sürecinde, konulara yaklaşımlarımızın bu çerçevede olması gerektiğini düşünüyorum. Kadınlar, bu yolla önlerine çıkan engelleri aşabilecek, mutluluk ve başarı gelecektir.”

SABA TÜMER
“Artemis, ana tanrıçayı temsil eder. Kadınların sevgi ve duyarlılıklarının yanı sıra toplumda öne çıkmaları ve geçmişte olduğu gibi günümüzde de güçlü durmaları gerektiğini düşünerek bu sembolü seçtim.”
SEMA GÜRAL SÜRMELİ
Bu projeye kendi imzam ile katıldım, SGS beni temsil ediyor ve artık tasarımlarımla özdeşleştirilmiş durumda.
Bu çantaları Watsons'lardan satın alarak dostlarıma hediye edeceğim. Bu vesile ile bir anlamda ben de katkıda bulunmuş olacağım.Umarım benim imzam uğurlu gelir.

Haberin Devamı

TÜLİN ŞAHİN
“Kadınların hayatın içinde iş kadını, anne ve eş gibi farklı rolleri var. Onlar, tüm bu farklı rolleri tek bir şapka altında topluyorlar. O nedenle bu deseni seçtim.”

Yazarlar