Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

15 Nisan haftasının öne çıkan gökyüzü olayı, Jüpiter ile Uranüs’ün 14 senede bir yaptıkları kavuşum olacak. Büyümeyi ifade eden Jüpiter ile değişimi anlatan Uranüs Boğa burcunda kavuşum yapacaklar. Güvende hissetmek istediğimiz alanlarda fırsatlarla ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabiliriz. Bu kavuşumun uzun sürecek etkilerini Jüpiter-Uranüs yazımdan okuyabilirsiniz. 

15 Nisan Pazartesi, haftaya Ay Yengeç burcundayken başlıyoruz. Gün genelinde ailemiz, evimiz ve güvende hissetme isteğimiz ön planda olacak. Retro Merkür’ün açısı sebebiyle geçmişten gelen ve rahatsızlık duyduğumuz konular gündeme gelebilir. Söylemlerimizin kırıcı ve keskin olmamasına dikkat etmemiz gereken bir gün. Sakin davranabilirsek bu konuları çözümleme şansımız yüksek. 

Haberin Devamı

16 Nisan Salı kendimiz daha ön planda görmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ego savaşlarına girmemeye dikkat edilmeli.  

17 Nisan Çarşamba, ilişkilerimizde daha sonra önemini anlayacağımız gelişmeler yaşayabiliriz. Özellikle günün ilk yarısı karşılaşacağımız kişilere, yapacağımız konuşmalara dikkat edelim. Koç, Aslan ve Yay burçları uzun vadede olumlu yansımaları hissedecekler.  

18 Nisan Perşembe 17:10’a kadar Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Önemli konuşmalarımızı ve işlerimizi 15:00-17:00 arasına denk getirmemeye gayret edelim. 

19 Nisan Cuma ise reto konumdaki Merkür ile Venüs’ün kavuşumu var. Mars ile Jüpiter’in de olumlu açısı sebebiyle de gün genelinde olumlu konuşmalar, yapıcı yaklaşımlar gündemde olacak. Maddi konularda daha temkinli ilerlemek isteyeceğiz. Akşamüstü Güneş Boğa burcuna geçecek. Şimdiden tüm Boğaların doğum günleri kutlu olsun. 

Hafta sonu ise gökyüzü hareketli olacak. 21 Nisan’da Jüpiter-Uranüs kavuşumuna Plüton’un sert açısı da eşlik edecek. Hafta sonu mümkün olduğunca güç savaşlarından, manipülasyonlardan uzak durulmalı. Kısıtlamalara çok tahammül olmayacağından ısrarcı davranmamaya dikkat edilmeli. Yer hareketlerinde de artış yaşanabilir. 

15 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ 

Yeni tanışmaların, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle karşılaşmanın yaşanacağı bu hafta maddi konulara odaklanıyorsunuz. Estetik değişimler için uygun bir dönemde değilsiniz. Hafta sonu gruplar içinde güç savaşlarına girmemeye dikkat edin. 

YÜKSELEN BOĞA 

Yarım kalmış konuları tamamlamak, sürüncemedeki işleri bitirmek için uygun bir haftadasınız. Kadersel karşılaşmalar yaşayabileceğinizden bu haftaya dikkat edin. Hafta sonu ise otorite figürleri ile rekabetten kaçınmak gerginlikleri önleyebilir. 

YÜKSELEN İKİZLER 

Haftanın ilk yarısı gruplar içinde aktif olacak, arkadaşlarınızla olan konulara odaklanacaksınız. Hafta sonu ise daha geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı işleriniz de hareketlenecek. 

YÜKSELEN YENGEÇ 

İş hayatınıza öncelik vereceğiniz bu hafta sağlığınızı ihmal etmeyin. Daha önce değerlendiremediğiniz fırsatlarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu arkadaş çevrenizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 

YÜKSELEN ASLAN 

İş hayatınızda önemli değişimlerin gündeme geleceği bir sürece başlıyorsunuz. Bu hafta yapacağınız görüşmeler, tanışmalar önemli olacak. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde baskıcı olmamaya gayret edin. 

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK 

Finansal konulara odaklanacağınız bu hafta uzun zamandır alamadığınız ödemelerin tamamlanmasını yaşayabilirsiniz. Kazalara karşı riski davranışlardan uzak durun. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde güzel gelişmeler yaşanabilir. 

YÜKSELEN TERAZİ 

Ortak yürüttüğünüz işlerin ve ikili ilişkilerinizin ön planda olacağı bu hafta sorun yaşadığınız konuları çözümleyeceksiniz. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ilişkilerde manipülasyonlara dikkat edilmeli. 

YÜKSELEN AKREP 

Çalışma hayatınızın ön planda olacağı bu hafta günlük akışınızdaki sorunları da çözümleme fırsatı bulacaksınız. İkili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelerin yaşanacağı önemli bir döneme giriyorsunuz. Hafta sonu yaratıcı yönünüzü kullanmaya gayret edin. 

YÜKSELEN YAY 

Aşk hayatınızın ya da çocuklarınızla olan ilişkilerinizin gündemde olacağı bu hafta sıkıntı duyduğunuz konuları çözümlemeye yoğunlaşacaksınız. Günlük rutinlerinizi değiştirecek gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK 

Ailevi konuların ön planda olacağı bu hafta evinizle de daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Özel hayatınızda güzel gelişmeler, yeni tanışmalar mümkün. Hafta sonu yakın çevrenizle olan iletişimde fevri olmamaya gayret edin. 

YÜKSELEN KOVA 

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin gündemde olacağı bir hafta. Küslükleri bitirmek, problemleri çözümlemek mümkün. Hafta sonu evinizle ya da gayrimenkullerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 

YÜKSELEN BALIK 

Kazançlarınıza odaklanacağınız bu hafta yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde de önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi hayata geçirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönem başlıyor.  

Hepimize verimli geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.