Stil 40 gün 40 gece alışverişe Starcity’den 40 kupon

40 gün 40 gece alışverişe Starcity’den 40 kupon

22.03.2011 - 10:17 | Son Güncellenme:

İstanbul genelinde heyecanla beklenen ilk alışveriş festivali Shopping Fest, Starcity’de start alıyor.AMPD Başkanı Mehmet Nane’nin canlı yayında Starcity’de başlatacağı festival kapsamında İstanbul’un her yerinde birbirinden özel kampanyalar, şenlikler, özel indirimler uygulanacak

40 gün 40 gece alışverişe Starcity’den 40 kupon

Starcity de Shopping Fest kapsamında “40 gün 40 gece alış verişe Starcity’den 40 kupon” konsepti altında çok özel kampanyalar ve hediyeler hazırladı.

Haberin Devamı


Tüm İstanbul’u saran ilk alış veriş festivali “İstanbul Shopping Fest”, İstanbul’un parlayan yıldızı Starcity Outlet’te start aldı. AMPD Başkanı ve Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane’nin canlı yayında yaptığı açılış ile başlayan İstanbul Shopping Fest ile perakende sektörünün geleceğe yolculuğu başlıyor.

İstanbul Shopping Fest’e destek veren Starcity, bu kapsamda zaten uyguladığı özel indirimlerle yetinmedi ve 50.000 eve festival kapsamında içinde Starcity mağazalarında kullanılmak üzere özel indirim kuponları, bedava sinema biletleri olan hediye paketleri dağıttı. “40 gün 40 gece alış verişe Starcity’den 40 kupon” temasıyla 50 TL ve üzerinde alış veriş yapan ilk 1000 ziyaretçiye sinema bileti hediye edecek olan Starcity, her hafta gerçekleştirdiği mini konserlerine bu özel hafta süresince daha yoğunlaştırdı.

Haberin Devamı

Starcity’de her 40 TL tutarındaki alışveriş için 20 araçlık ISF çekilişinde bir çekiliş hakkı verilecek olan kampanya süresince Starcity’yi ziyaret edenler sürpriz kampanya, hediye ve indirimlerden de anında yararlanabilecekler. Haftanın ilk promosyon standını Philips açıyor…

STARCITY OUTLET CENTER : “BİR ALIŞVERİŞ YILDIZI”

Boyner Holding – Yıldız Holding ortaklığıyla gerçekleştirilen Starcity Outlet Center Projesi, eski Altınyıldız Fabrikası arazisinde yükseldi. Havaalanına 3 dakika mesafede bulunan Starcity’de, bölgenin ilk 5M Migros’u da yer alıyor.

Dünya markalarında 365 gün boyunca çok çeşitli indirim ve fırsatların yer alacağı alışveriş merkezinde Beymen Outlet, Mudo Outlet, Teknosa gibi büyük mağazalar başta olmak üzere toplam 153 adet mağaza bulunuyor. Derimod, Kiğılı, Home Store, Stefanel, Diesel, Altınyıldız, Network, Koton, Penti, Bilstore, Adidas, Gant, Acquaverde, Carnevale, Retry Designer Outlet, Vepa Outlet, Nike, Hummel, Columbia, Benetton, Mavi Jeans, Little Big, Levis, Divaresse, Esse, Bernardo, English Home, Burger King, Mostar Köftecisi, Gratis gibi yüzlerce büyük markanın yer aldığı Starcity; kaliteli markaları ve fiyatlarıyla tüketicilerin yeni gözdesi oldu.

Haberin Devamı

Beymen Outlet mağazasında Chloe, Prada, Jil Sander, Etro, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Sonia Rykel; Juicy Couture, Blumarine gibi pek çok dünya markasının ürünleri büyük indirimlerle tüketicilerin hizmetine sunuluyor.

8 sinema salonunun bulunduğu alışveriş merkezinde çok geniş bir food court alanı da var.

Starcity Outlet Center, 134 bin metrekare inşaat alanına sahip ve otopark alanlarıyla birlikte toplam 7 kat üzerine kurulu. Starcity’nin 1321 araçlık kapalı otoparkı, bölgenin en büyük kapalı otoparkı olma özelliğini koruyor.

Yazarlar