Yılbaşı Altınbaş Siyah -Beyaz Mücevherler Serisi

Altınbaş Siyah -Beyaz Mücevherler Serisi

19.12.2013 - 15:55 | Son Güncellenme:

Gecenin içinde ışıldayan pırlantalar, renklerin zıtlığında hayat buluyor, siyah beyaz renklerin birleştiği Altınbaş yüzükler asimetrik çizgiler ile moda severlerle buluşuyor.

Altınbaş Siyah -Beyaz Mücevherler Serisi

Altınbaş, göz kamaştıran tasarımları ile yeni yılda da ışıldamaya devam ediyor. Mücevher tutkunlarının beğenisine sunulan altın ve pırlantadan oluşan mücevherler farklı hikayeleri zıt renkler ile anlatıyor. Stil sahibi kadınların vazgeçilmez birleşimlerinden olan siyah ve beyaz renkler, pırlantalar ile hem gündüz hem gece ışıldayarak zıtlığın uyumunu kutluyor.

Haberin Devamı


Zamansız kadınların ışıltısını tamamlayan koleksiyonlar Altınbaş ile her mevsimin ‘’trend kadını ‘’nı yaratıyor. Özel günlerin vazgeçilmezi olan; renkli taşlı, mineli pırlanta ve elmas tasarımlar göz kamaştırıyor. Altınbaş kış mevsiminin pastel renklerini, asimetrik kesimlerle tasarlanmış yüzükleri, küpeleri ile karşılarken, damla kesimin vazgeçilmezliği her daim konuşuluyor. Sade bir stilde renkli bir efekt verirken, 2014 yılına da damga vuracak ring party akımında baş rol oyuncusu olacak yüzükleri, pırlanta bileklikler karşılıyor.

Yazarlar