Aile Anne bebek çocuk festivali İBS başlıyor!

Anne bebek çocuk festivali İBS başlıyor!

28.11.2016 - 13:14 | Son Güncellenme:

16-18 Aralık tarihlerinde Harbiye'de buluşuyoruz.

Anne bebek çocuk festivali İBS başlıyor

Türkiye'nin en büyük anne bebek çocuk festivali İBS, beşinci dev buluşmasında hem çok eğlendirecek hem çok konuşturacak.

Haberin Devamı

Susam Sokağı'nda birbirinden renkli atölyeler, İBS Sahne'de her gün gerçekleşecek 32 etkinlik , İBS Sohbetleri köşesinde ailelerin hayatına değer katacak ünlü anneler ve uzmanlar, ziyaretçilere unutulmaz 3 gün yaşatacak. Hepsi ve daha fazlası için 16-18 Aralık tarihleri arasında Harbiye'de bulunan İstanbul Kongre Merkezi'ne mutlaka uğrayın.

Hepsi İBS’de;
Susam Sokağı, Ünlü Anneler ve Her Gün 32 Etkinlik

Anneler ve çocukları için yılın en trend buluşması olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 16-18 Aralık’ta şehrin merkezinde, Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını beşinci kez açacak. Yılın en trend etkinliğinin 2016 teması ise “Dönüşüm, Sihirli Yolculuk…”
Her yıl yüzbinlerce ebeveyn ve çocuğun akın ettiği İBS'de, bu yıl sahnede bir kadının, bir bebeğin, doğanın ve toplamda hayatın büyük ve sihirli dönüşümü olacak. Birbirinden renkli gösteriler, eğlenceli aktiviteler, ödüllü yarışmalar ve ünlü uzmanlarla sohbet bulaşmaları, tamamen bu temanın ruhuna uygun bir içerikle hazırlandı.

Haberin Devamı

İBS ile 'Susam Sokağı' İstanbul'da
Avrupa’nın en ünlü sokağı ve onun sevimli sakinleri de İBS’nin sihirli dünyasında yerini alacak. Dünyada milyonlarca hayranı bulunan "Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby"li Susam Sokağı, İstanbul Kongre Merkezi’ne kurulacak özel alanda üç gün boyunca 12:00-19:00 saatleri arasında çocukları ağırlayacak. Çocuklar birbirinden sevimli bu kahramanlarla eğlence dozu yüksek birçok aktivitenin yanı sıra "kurabiye, maske, boyama ve el işi yapım" atölyelerinde keyifli ve öğretici çalışmalar yapacak.
İBS'de ayrıca çocukların televizyondan tanıdığı prens ve prensesler başta olmak üzere çizgi dünyanın sevilen kahramanları çocuklarla buluşacak, oyunlar oynayacak, bol bol fotoğraf çektirecek.

İBS Sahnelerinde Her Gün 32 Etkinlik
Yan yana kurulan ve dört farklı alandan oluşan İBS Sahnede ise her gün ortalama 32 etkinlik düzenlenecek. Yaratıcı drama etkinlikleri, canlı müzik eşliğinde dans klübü çalışmaları, ritim showları, ebru, oyun hamuru sanat kili çalışmaları, akıl oyunları istasyonları, hikaye zamanları, bilim yapıyoruz atölyeleri, eğlence parkuru ve daha fazlası bu alanlarda çocukların interaktif katılımına açık bir şekilde gerçekleştirilecek. 2017'ye sayılı günler kala gerçekleşecek olan İBS'de yeni yıl gösterileri de renkli anlara ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Uzmanlar ile Ünlü ve Deneyimli Anneler Birlikte Konuşacak
En bilgili, en sağlıklı, en eğlenceli ve en trend aile buluşması olarak tanımlanan İBS bu yıl çok konuşkan olacak. Ünlü anneler, deneyimli anneler, girişimci anneler, sporcu anneler, alanında uzman doktorlar, İBS Sohbet köşesinde "Değer Katanlarla Buluşma" adı altında ebevenylerle olacak. Üç günlük programda kimler yok ki?

Ceyda Düvenci, Pınar Mermer, Derya Özel, Arbil Yuca, Ayşe Tolga, Ece Kumkale, Özge Selçuk Bozkurt, Müge Çevik, Özgür Bolat, Merve Öztürk, Zeynep Gözübüyük, Dinçer Güner, Refika Birgül, Dilara Koçak, Üşengeç Şef, Nihan Kayalıoğlu, Merve Özkaynak, Beril Bayındır, Amine Kamburooğlu, Esra Ertuğrul, Pınar Mallı ve Doula Esra Erkut'nun da dahil olduğu pek çok isim üç gün boyunca annelerle konuşacak.

Söz konusu buluşmalarda, "Çocukla Etkin Zaman Yöneti, Anne Ve Çocuk İlişkisi, Annenin İçsel Yolculuğu, Anne Benimle Oynar Mısın?, Çocuk Astrolojisi, Anne Çok Acıktım, Bir Hikayemiz Var, Anneyim Ama Önce Kadın, Yeni Nesil Annelik, Emzirmek Her Şeydir" başlıkları enine boyuna tartışılacak.

Haberin Devamı

Yeni Ürünler, Cazip Fiyatlar, Hediyeler ve Süprizler!
Her yaştan katılımcının keyifli vakit geçirdiği, pek çok yeni şey öğrendiği İBS, üç gün boyunca ebeveynlerin bütçesine de önemli derecede katkı sağlayacak. Türkiye’nin ve dünyanın önemli 100 anne, bebek, çocuk markası yeni ürün ve hizmetleri ile İBS'de olacak; hem de cazip indirimlerle ve standlarında düzenledikleri hediyesi bol yarışmalarla. Her yıl ziyaretçisi anne, baba ve çocuklara binlerce hediye dağıtan İBS, bu yıl da "Hazine Avı" yarışmaları ile üç gün boyunca binlerce TL değerinde ürün verecek.
Hazine Avı yarışmalarında dereceye girenlere çocuk giyimden oyuncağa, bebek yataklarından hijyen malzemelerine, küçük ev aletlerinden pusetlere ve araba koltuklarına kadar sayısız hediye verilecek.

Haberin Devamı

İBS Ödülleri, 16 Aralık'ta Verilecek
Anne bebek çocuk markaları ile tüketiciler arasındaki bağı güçlendirmek ve en dost markaların en dost ürünlerini belirlemek için düzenlenen "İBS Ödülleri 2016" için gerçekleştirilen halk oylaması 1 Aralık'ta bitti.

"www.ibsodulleri.ibsfuar.com/" adresi üzerinden gerçekleştirilen halk oylaması ile "Hamile Dostu Ürün, Bebek Dostu Ürün, Çocuk Dostu Ürün, Anne Dostu Ürün, Aile Dostu Ürün, İnovasyon, Sosyal Sorumluluk ve Yılın Ürünü" kategorilerinin birincileri belli oldu.

Halkın oyları ile anne bebek çocuk sektörünün en iyilerinin belirlendiği "İBS Ödülleri 2016 " 16 Aralık’ta düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Yazarlar