Yaşam Annemi istiyorum sözlerinin kurbanı

Annemi istiyorum sözlerinin kurbanı

03.12.2010 - 02:13 | Son Güncellenme:

Babasının döverek öldürdüğü Emine (9), annesini istediği için dayak yemiş! Babası cesedini battaniyede saklamış...

Annemi istiyorum sözlerinin kurbanı

İzmir Kemalpaşa’da, babası ve 5 yaşındaki kız kardeşiyle yaşayan 9 yaşındaki Emine Özer, babasının dayağı sonucunda can verdi. Öldüren dayağın sebebi ise Mardin’de kalan annesini özlediğini söylemesiydi.
Mardin’de eşi Gülhan ile anlaşmazlık yaşayan 4 çocuk babası Ziya Özer, 3 ay önce kızları Atiye (5) ve Emine’yi alarak kardeşlerinin bulunduğu İzmir’e geldi. Ziya Özer, geçen salı akşamı, Mardin’deki annesini çok özleyen ve “Annemi istiyorum” diyen büyük kızı dövdü.
Kızının nefes almadığını gören Ziya Özer, panik yaşayıp saat 24.00’e doğru bir arkadaşını aradı, kızının fenalaştığını söyledi. Aranan kişinin ihbarıyla köy ve ilçe merkezinden uzak olan eve doğru ekipler yola çıktı. Ancak bir süre sonra Özer arkadaşını yeniden arayıp kızının kendine geldiğini söyledi. İkinci telefonun ardından ekipler döndü. Ziya Özer de öldüğünü anladığı Emine’yi bir battaniyeye sarıp evde bıraktıktan sonra küçük kızı Atiye’yi alıp sabah saatlerinde evden ayrıldı.
Basmane’ye gelen Ziya Özer, dün öğlen saatlerinde vicdan azabına dayanamayıp daha önce telefonla konuştuğu arkadaşını yeniden arayıp kızının öldüğünü bildirdi. Bunun üzerine eve gelen polis ve jandarma ekipleri dün akşam saatlerinde kapıyı kırıp içeri girdiğinde küçük kızın battaniyeye sarılmış cesedini buldu. Ardından Ziya Özer İzmir Emniyet Müdürlüğü Huzur Timleri tarafından Basmane’de küçük kızıyla birlikte yakalandı. Küçük kız İzmir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edilirken baba Ziya Özer de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Küçük kız ise toprağa verildi.

Yazarlar