Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

16 Ağustos Çarşamba günü İstanbul saatiyle 12:37’de Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Etkilerini pazartesiden itibaren almaya başlayacağımız bu yeniay haftanın da ağırlıklı gündemini belirleyecek.

Yeniaylar yeni fikirlerin, adımların başlangıç zamanlarıdır. Bu yeniay Uranüs sebebi ile farkındalığımızı ani ve sert olaylarla harekete geçirecek. Ağustos’un ikinci yarısında umulmadık gelişmelere şahit olabiliriz.

Ağustos ayı senenin en zor aylarından. Venüs retrosunun da eşlik ettiği yeniayda egomuz ile sınanacağız. Ön plana çıkmak, toplum içinde görünür hissetmek daha önemli olacak.

Haberin Devamı

Ağustos 2021’de bizi zorlayan konularda farkındalık geliştirebildiysek onların meyvesini yeme zamanındayız. Ama ben merkezli davranmayı seçtiysek de bir nevi kullandığımız kredinin faizini fazlasıyla ödeyebiliriz.

Bir yandan da Temmuz başından beri gündemimize giren konularla ilgili netleşmeler yaşama şansı bulacağız. Özellikle ikili ilişkilere ve finansal konulara fazlaca vurgu var.

Aniden başlayan ya da biten ilişkiler, para piyasalarında sert değişimler Ağustos sonuna kadar devam edecek. Ekonomik göstergelere rağmen daha fazla para harcama isteğinde olabiliriz.

Yaratıcı fikirler geliştirmeğe, sosyal çevrede daha aktif olmaya ve geçmiş sorunlu konuları çözümlemeğe eğilimli olacağımız bir dönem. Özellikle de Boğa, Başak ve Oğlaklar bu konularda şanslılar.

Kalp, tansiyon ve zehirlenme vakalarında artış olabileceğinden dikkatli olmakta fayda var.

Yangınlar, patlamalar ve ani değişen hava olayları da daha fazla yaşanabilir.

Doğum haritalarında sabit burçların (Aslan-Akrep-Kova-Boğa) 23 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 11-21 Ağustos, 11-21 Kasım, 7-17 Şubat, 9-19 Mayıs doğumlular daha yoğun etki alacaklar.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Aşk hayatınızın ya da çocuklarınızın önceliğinizde olacağı bir yeniay dönemi. Maddi konularda risk almaya yatkınsınız. Yatırımlarınızda temkinli olmaya gayret edin. Aceleci davranmazsanız işinizle ilgili bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sindirim sisteminizde de hassasiyet olabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Ebeveynleri, aile ilişkilerini ön plana çıkaracak yeniay ile kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Ani çıkışlardan, radikal kararlardan uzak durmaya çalışın. Çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni biri ile tanışabilirsiniz. Gizli kalması gereken konularda dikkatli olun.

YÜKSELEN İKİZLER

Yeniay döneminde geri plana attığınız konular, yakın çevrenizle bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Kısa seyahatlerle, eğitimlerle ya da kardeşlerinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekecek. Aileden destek alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızla ilgili bir anda gelişen krizli konulara da şahit olabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Kazançların, finansal konuların gündemde olacağı bu dönemde, kendinizi uzun vadeli planlarınızdan uzaklaşmış gibi hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde sizi huzursuz eden olaylar yaşanabilir. İletişiminizde detaylara hassasiyet göstermenin size iyi geleceği bir süreçtesiniz. Atacağınız imzalarda, vereceğiniz sözlerde fazla iyimser düşünmemeye dikkat edin. 

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Sizin için önemli etkileri olan bu yeniay kendinizi ön plana çıkarmanızı destekleyecek. İşinizle ilgili ani değişimler yapmamaya dikkat edin. Kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Fakat aşırı harcama yapmaya da eğiliminiz olacak. Seyahat planları yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Kendinizi kısıtlı hissettiğiniz alanlarda daha farklı davranma ihtiyacında olacağınız bir süreçtesiniz. Yalnız kalmayı da tercih edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İçinize dönmek ve kendinizle ilgili olumlu noktalara odaklanmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN TERAZİ

Bu yeniayda arkadaşlarınızla ilişkilerinize ve ileri dönük finansal hedeflerinize odaklanacaksınız. Sizin için sorunlu konuları çözme potansiyeliniz var. Sadece ani karar vermeyin ve yüksek risk almaktan uzak durun. Çalışma ortamınızda da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

YÜKSELEN AKREP

Kariyer hayatınızda, üstlendiğiniz sorumluluklarda yeni kararlar alacağınız bir dönem. İkili ilişkilerinizde bir anda gelişebilecek gerginlikleri önlemek için inatçı davranmamaya gayret edin. Arkadaşlarınızın sağlığı ile ilgilenmenizi gerektirecek olaylar da yaşanabilir.

YÜKSELEN YAY

Hayata bakış şeklinizi esnetmeniz gerekecek bir dizi olayın yaşanacağı bu yeniayda gündelik akışınız etkilenecek. Yeni düzenlemelere gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Uzaklarla ilgili konular da gündemde olacak. İşinizde karşılaşacağınız fırsatları değerlendirmeye çalışın.

YÜKSELEN OĞLAK

Finansal konuların ve giderlerle ilgili olayların ön planda olacağı yeniay sürecinde riskli ve abartılı kararlar almamaya gayret edin. Seyahatlerle ya da eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde önyargılı davranmaktan kaçının.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkilerin, evliliklerin ya da ortaklıkların ön planda olacağı bir dönem. İlişkilerinizde aşırı gururlu kararlar almamaya gayret edin. Ebeveynlerle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekecek. Evinizde uzun zamandır yapmak istediğiniz değişimleri de hayata geçirebilirsiniz. Trafikte dikkatli olun.

YÜKSELEN BALIK

Çalışma hayatınızda ya da sağlıkla ilgili konularda bir anda karar vermeniz gereken olaylar gündeme gelebilir. İletişimde sakin kalmaya özen gösterin. Yakın arkadaşlarla ya da kardeşlerle beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde partnerinizden fikir ve destek alacaksınız. 

Hepimize güzellikler getiren bir yeniay olması dileğimle, sevgiler.