Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Tutulma öncesinde olduğumuz bu hafta Güneşin Koç burcuna geçişi ile kuzey yarım küre için ilkbahar ekinoksu başlıyor. Hafta genelinde ailevi konular, evimiz ve güvende hissetme ihtiyacı ön planda olacak.

18 Mart Pazartesi, haftaya Ay Yengeç burcundayken başlıyoruz. Günün ilk yarısı önemli kararlar, imzalar, eğitimle ya da ticari konularla ilgilenmek için değerlendirilebilir. Akşam saatleri de bizim için öncelikli olduğunu düşündüğümüz işlerde yeni bir adım atmayı destekliyor.

19 Mart Salı, gün genelinde düşüncelerimizi daha rahat ifade edebilecek, kararlarımızı hayata geçirmeye istekli olacağız. Yeni bir eğitime başlayabiliriz. Akşamüstü saatlerinde ilham gerektiren konular ve maneviyatla ilgili çalışmalar için uygun olacak.

Haberin Devamı

20 Mart Çarşamba Güneş Koç burcuna geçecek ve ilkbahar ekinoksu yaşanacak. Ekinoks sözcüğünün kökeni Latince aequus (eşit) ve nox (gece) sözcüklerinin birleşiminden gelir. Gece ile gündüzün eşitlendiği zamandır. Astrolojik olarak da Güneş’in tam Koç burcuna geçtiği anın haritası bize 3 aylık sürecin nasıl bir doğada olduğunu anlatır. 21 Haziran’a kadar toplumsal olarak finansal konularda sıkışıklık ve zorlanma gündemde olacak. Bireysel olarak ise ikili ilişkilerde ve ortaklı işlerde daha fazla sorumluluk üstlenmemiz gerekebilir.

21 Mart Perşembe Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Gün genelinde ön planda olma isteği hakim. Etkin kişilerden destek almak, güçlü olduğumuz alanlarda kendimizi gösterebilmek için uygun bir gün. Özellikle günün ilk yarısı daha destekli açılar altında olacağız. Finansal konularda ise sıkışıklık yaşanabilir.

22 Mart Cuma ikili ilişkilerde ve maddi konularda baskı altında hissedebiliriz. Para piyasalarında da sert etkiler gündemde olacak. Sabah saatlerinde önemli karar almaktan, tartışmalara girmekten kaçınalım.

Hafta sonu, Ay Başak burcunda ilerleyecek. Analitik düşünme ve mantık odaklı hareket etme eğiliminde olacağız. Daha eleştirel ve detaycı davranabiliriz.

23 Mart Cumartesi mücadele şeklimizi ve hareket enerjimizi ifade eden Mars 30 Nisan’a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. 30 Nisan’a kadar bizi harekete geçiren daha çok hayallerimiz ve merhamet göstermemiz gereken alanlar olacak. Genel anlamda girişim motivasyonumuz düşük olabilir. Başladığımız işlerde en küçük pürüzde pes etmeye yatkın durabiliriz. Öfkemizi göstermekten çok bastırmaya meyilli olacağız. Bu dönemi en verimli geçirme şeklimiz; değiştiremeyeceğimiz olaylarla mücadele etmeden akışa teslim olmaya çalışmak ve enerjimizi ilham gerektiren alanlara yöneltmektir.

Haberin Devamı

24 Mart Pazar ise 25 Mart’ta yaşayacağımız Ay tutulmasından önceki gündeyiz. Gergin hissedebiliriz. Akşam saatlerinde önemli konuşmalardan ve yeni iş başlangıçlarından uzak duralım. Gün genelinde manevi konularla, sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek bize iyi hissettirecektir.

18 Mart haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta sizi huzursuz eden konuları ifade etmek ve onları çözümlemek için harekete geçmek önceliğiniz olacak. Hafta ortasında sosyal çevrenizden destek alacaksınız. Sizin dışınızda gelişen olaylar sebebi ile sıkışmış hissedebilirsiniz. Korkularınızın üzerine gideceğiniz bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Kendinizle kalmayı tercih edeceğiniz bir dönem başlıyor. Tamamlamak istediğiniz konulara odaklanacaksınız. İş hayatınızdan destek alacağınız kişiler olacak. Arkadaş çevresinde sizi zorlayan konular gündeme gelebilir. Siz kendi planlarınıza öncelik verin.

YÜKSELEN İKİZLER

İleri dönük hedeflerinizle ilgili adımlar atacağınız bu hafta sosyal hayatınız da hareketli olacak. Seyahat planları yapabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise daha fazla sorumluluk üstleneceksiniz. Otorite figürleri ile dengeleri korumaya gayret edin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta genelinde iş hayatınızla ya da üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgileneceksiniz. Bu konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta ortası finansal konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Hukuki konularda, yurt dışı bağlantılı işlerde bazı aksamalar olabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Eğitimle, hukuki konularla ve uzaklarla ilgili konuların hareketlenmeye başlayacağı bu hafta partnerinizden destek alacaksınız. İkili ilişkiler daha rahat ilerleyecek. Finansal konularda ise sıkışıklık yaşanabileceğinden harcamalarınızda kontrollü davranın.

YÜKSELEN BAŞAK

Maddi konuların önceliğiniz olacağı bu hafta çalışma arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Sizin için sorunlu olan konuları netleştireceksiniz. İkili ilişkilerinizde rahat bir akış olmadığını düşünebilirsiniz. Hafta sonu bu konuda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

İkili ilişkilerin ve iş birliği içinde olduğunuz konuların ön planda olacağı bu hafta, bu alanlarda daha cesur ve kararlı davranacaksınız. Yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Çalışma hayatınıza yoğunlaşacağınız bu hafta işinizle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailenizden alacağınız yardım günlük akışınızı kolaylaştıracak. Sağlığınızla daha fazla ilgilenmek isteyeceksiniz. Aşk hayatında da sıkışmış hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Çocuklarınıza ya da özel hayatınıza daha fazla zaman ayırmak isteyeceğiniz bir haftadasınız. Yakın arkadaşlarınız ya da kardeşleriniz bu konuda sizi destekleyecekler. Ebeveynlerle ya da evinizle ilgili konularda planlarda aksamalar yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Ailevi konularda daha aktif olacağınız bu hafta evinizle ilgili de bazı harcamalar yapacaksınız. Bir gayrimenkul alım-satımı gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle olan iletişimdeki aksaklıklar sizi rahatsız edebilir. Hafta sonu güzel haberler alacaksınız.

YÜKSELEN KOVA

İletişimin çok hareketli olacağı bu hafta düşüncelerinizi hayata geçirme konusunda şanslısınız. Kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla güzel paylaşımlar olabilir. Maddi konularda ise biraz sıkışık hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Kazançlarınıza odaklanacağınız bu hafta beklemediğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. Sürüncemede kalmış konuları netleştireceksiniz. Hafta sonu ise kendinizi ilişkiler konusunda baskı altında hissedebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye gayret edin. 

Hepimize güzel bir hafta olması dileğimle, sevgiler.