Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

19 Haziran haftasına İkizler Yeniayının etkileri ile başlıyoruz. İletişimin hızlandığı bu hafta bilgi paylaşma, öğrenme ve anlatma isteğimiz yüksek olacak. Fakat durumları yanlış değerlendirebilir, aldanmaya eğilimli olabiliriz. Bu yüzden alınacak kararları, atılacak adımları etraflıca düşünmemiz gereken bir haftadayız.

19 Haziran Pazartesi beklentilerimizi çok yüksek tutmak hayal kırıklıklarına yol açabilir. Bir yandan da maddi konularda uzun vadeli olumlu etkiler alabileceğimiz fırsatlarla karşılaşabiliriz. Gerçekçi düşünerek harekete geçmeye özen gösterelim.

Haberin Devamı

20 Haziran Salı sağlıkla ilgili hassasiyetlerde artış olabileceğinden bağışıklık sistemimize daha çok dikkat etmek önemli olacak. Akşam saatleri de ani duygu değişimleri yaşayabiliriz.

21 Haziran Çarşamba Güneş Yengeç burcuna geçecek ve en uzun günü yaşayacağız. Şimdiden tüm Yengeçlere mutlu yaşlar diliyorum. Çarşamba günü fikirlerimizi aksiyona döndürebileceğimiz bir gün.

22 Haziran Perşembe Ay Aslan burcunda ilerleyecek. 20:00’ye kadar olan süreçte daha cesur davranma ve kendimizi ortaya koyma isteğimiz baskın olacak.

23 Haziran Cuma 13:55’e kadar yeni bir işe başlamak ya da önemli karar almak yerine devam eden işleri tamamlamak daha iyi olabilir. 13:55 sonrası Ay Başak burcunda ilerlerken bizi rahatsız eden konuları çözümleyebiliriz.

Hafta sonu ise detaylara fazla odaklanıp resmin bütününü görememe ihtimalimiz olacağından konuşurken, karar verirken ihtiyatlı davranalım. Her duyduğumuza da inanmamaya gayret edelim.

19 Haziran haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında sizin dışınızda gelişen olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İşle ilgili beklenmedik konular gündeme gelebilir. Fikirlerinizi hayata geçirme şansı bulabileceğiniz bu hafta yakın çevrenizle iletişiminiz sizi zorlayacak.

YÜKSELEN BOĞA

Sosyal çevrenizle çatışmalar yaşayabileceğiniz bu hafta finansal konularda önemli karar almamaya gayret edin. Ebeveynlerinizle daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili uzun vadeli planlarınız gündeminizde olacak.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Haftanın ilk günleri sağlığınızla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Otorite figürleriyle de iletişim sıkıntısı yaşanabilir. Yakın çevrenizde daha rahat hissedeceğiniz bu hafta yarım kalan işlerinizi tamamlamaya odaklanabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında dikkatinizi bir konuya yoğunlaştırmakta ya da fikirlerinizi net ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızın hareketli olacağı bu hafta gizli düşmanlıklar, rekabetler de gündeme gelebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Arkadaşlarınızla ilgili konuların gündeme geleceği bu hafta çalışma ortamınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetler de olabilir. İleri dönük planlarınızı hayata geçirmenize yardımcı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında ikili ilişkilerinizle ilgili beklentilerinizde gerçekçi olmaya gayret edin. Çalışma ortamınızda iddialı çıkışlardan sakının. Sürüncemede kalan konuları netleştireceğiniz bu hafta eğitim ya da ticari konularda şanslısınız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN TERAZİ

Yurt dışı ile ilgili ya da ticari konularda belirsizliklerin yaşanabileceği bu hafta akrabalarınıza dair beklenmedik haberler de alabilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketlenecek, arkadaşlarınızla güzel vakit geçireceksiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında finansal konularda önemli bir karar almamaya özen gösterin. Trafikte her zamankinden daha fazla temkinli olun. İkili ilişkilerle ilgili olumlu bir akışın olacağı bu hafta işinizdeki sıkıntılı konuları çözümleyebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günleri ortaklı işleriniz ya da ikili ilişkilerinizde beklentilerinizin karşılık bulmadığını düşünebilirsiniz. Maddi konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Seyahat ya da eğitimle ilgili hareketlilik kendinizi iyi hissettirecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Pazartesi iş hayatınızda karışıklıklar, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İddialı konuşmalardan sakının. Sağlıkla ilgili konularınızı çözümleyebilirsiniz. Aşk hayatında da güzel gelişmeler gündemde olacak.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında özel hayatınızda önemli kararlar almamaya dikkat edin. Yatırımlarınızla ilgili de riskli hareketlerden kaçının. İkili ilişkilerinizde, ailevi konularda daha aktif olmayı tercih edeceğiniz bir hafta.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında ailevi konularda kararsız kalabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Evinizle daha çok ilgilenmek isteyeceksiniz. Kendinizle ilgili gerçekleştirmek istediğiniz fikirleri de hayata geçirebileceğiniz bir hafta.