Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

21 Ağustos haftasında kişisel gezegenlerden retro harekette olan Venüs’e ilave olarak Merkür de retro konumuna geçecek.

21 Ağustos Pazartesi, haftaya Ay Terazi burcundayken başlayacağız. Gün genelinde adalet, hak arayışı içinde olma, dengeleri gözetmeye çabalama hali baskın. Akşam saatlerinde geçmiş konular gündeme gelebilir.

22 Ağustos Salı Venüs ile Jüpiter’in sert açısı finansal konularda hareketlenme yaratabilir. Aynı zamanda ikili ilişkilerde de aşırı gurur, ben merkezli hareketler yaşanabileceğinden olayları çok büyütmemeye gayret edelim. Marsla Neptün’ün geç saatlerde netleşen sert açısı da Salı ve Çarşamba ateşle, yangınlarla ilgili konularda, su basmalarında ve sindirim sistemi sorunlarında artış yaratabilir. Aynı zamanda kendimizi yardım etmeye mecbur hissettiğimiz bazı durumlarla da karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

23 Ağustos Çarşamba Güneş Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna geçecek. Tüm Başakların şimdiden yeni yaşları kutlu olsun. Merkür de retro hareketi öncesi, retro hareketi kadar etkili durağan konuma geçecek. 17 Eylül’e kadar da Başak burcunda retro harekette olacak. Bu süreçte sağlıkla ilgili konular, özellikle de bağırsakla ilgili durumlar öne çıkabilir. Yolunda gitmeyen olaylara yeni bir düzen getirmenin daha iyi olacağı bu dönemde önemli girişimlerden uzak durulmalı. Detaylara takıntı yapmamaya da dikkat edilmeli.

24 Ağustos Perşembe önemli görüşmeleri, iş başlangıçlarını 11:07 sonrasına bırakmak daha verimli sonuç almamıza yardımcı olabilir. Akşam saatlerinde ise olaylara kötümser yaklaşma, kendimizi yetersiz hissetme yaşanabilir.

25 Ağustos Cuma Ay Yay burcunda ilerleyecek. Haftanın akışı en rahat günü olan Cuma, harekete geçmek, kararlılıkla adım atmak için destekli. Merkür’ün ve Venüs’ün retro konumda olduğunu unutmadan ilerlemek önemli. Daha çok, sorunlu konuları çözümleme için değerlendirilebilecek bir gün.

26 Ağustos Cumartesi 14:56-16:05 arasında önemli konuşmalar yapmak ya da karar almak yerine bu saatlerin öncesi ya da sonrasını değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi daha huzurlu ve dengede hissedeceğiz.

Haberin Devamı

27 Ağustos Pazar Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Gün genelinde Satürn-Güneş açısı etkin olacak. Otorite figürleri ile gerginlikler, engelleme-engellenme halleri yaşanabilir. Sağlık olarak da sindirim sistemine ve ayaklara dikkat edilmeli.

21 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizin, sağlıkla ya da evcil hayvanlarınızla ilgili konuların gündemde olacağı bir hafta. Hesapta olmayan harcamalar yapmanız gerekebilir. Cuma günü işinizle ilgili sürüncemede kalan konuları netleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Çocuklarınızın ya da özel hayatınızın gündemde olacağı bu hafta riskli kararlar almamaya gayret edin. Aile büyükleri ile daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Cuma günü fikirlerinizi hayata geçirebilmek ya da daha ön planda olmak için destekli bir gün.

YÜKSELEN İKİZLER

Ailevi konuların, üstlendiğiniz sorumlulukların sizi zorlayacağı bu hafta iletişimde abartı söylemlerden uzak durmaya gayret edin. İşinizde otorite figürleri ile anlaşmazlık yaşanabilir.

Haberin Devamı

Cuma isteklerinizi kararlılıkla ortaya koyabileceğiniz bir gün.

YÜKSELEN YENGEÇ

Seyahatlerin, eğitimin konularının gündemde olacağı bir hafta. Arkadaş çevrenizde ani gelişen gerginlikler yaşanabilir. Cuma gününü ikili ilişkiler için güzel değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Maddi konuların, kendinizi değerli hissetme ihtiyacınızın gündemde olacağı bu hafta işinizle ilgili sert kararlar almamaya gayret edin. Başkalarına karşı parayla ilgili aşırı merhamet göstererek hata yapabilirsiniz. Cuma günü çalışma ortamınız size kendiniz daha iyi hissettirecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Sizler için önemli bir sürecin başlangıcı olan bu hafta ikili ilişkileriniz ve bireysel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda, seyahatlerde planda olmayan gelişmeler yaşanabilir. Cuma günü bulunacağınız ortamlarda ön planda olacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİ

Psikolojik süreçlerin, sizin dışınızda gelişen olayların gündemde olacağı bir hafta. Sosyal hayatınızda beklenmedik konular sorun olabilir. Aile büyükleriyle ya da evinizle ilgili bir durumu Cuma günü netleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Arkadaşlarınızla ya da çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta işinizle ilgili de beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Cuma ise uzun zamandır planladığınız ama havada kalmış durumları netleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Evinizle, sorumluluğunuzda olan durumlarla daha fazla ilgilenmeniz gerekecek bir hafta. Uzaklarla ya da ticaretle ilgili konularda pürüzler yaşanabilir. Cuma günü iş hayatınızda daha etkin olup önemli kararlar verebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Fikir çatışmalarının yoğun yaşanacağı bu hafta eğitim ve seyahatlerle ilgili durumlarla da daha fazla uğraşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerde kıskançlık sebepli gerilimlerden uzak durmaya çalışın. Cuma, kendinizi genel anlamda daha huzurlu hissedeceğiniz bir gün.

YÜKSELEN KOVA

Gelir gider dengesinin gündemde olacağı bu hafta kazalara karşı da dikkatli olmaya çalışın.

İkil ilişkilerinizle ailevi konular arasında kalabilirsiniz. Cuma günü beklemediğiniz kişilerden yardım alacaksınız.

YÜKSELEN BALIK

İkili ilişkilerin, ortak yürütülen işlerin gündemde olacağı bir hafta. Çalışma arkadaşlarınızla gerginlik yaşanabilir. Cuma günü arkadaşlarınızla geçireceğiniz zaman size kendinizi iyi hissettirecek.

Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle, sevgiler.