24 Temmuz Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

24 Temmuz haftası, Venüs retrosunun etkilerini yoğun hissedeceğimiz bir hafta.

24 Temmuz Pazartesi Ay Terazi burcunda olacak. Gün genelinde farklı fikirler geliştirme potansiyelimiz yüksek. Fakat iletişimde birbirimize karşı tahammülümüz düşük olabilir. Bu yüzden de sert çıkışların yaşanabileceği bir gün.

25 Temmuz Salı haftanın en fazla dikkat edilmesi gereken günü. Güç çekişmeleri, çıkar çatışmaları ön planda olacak. Ekonomik anlamda sert etkiler yaşanabilir. Özellikle günün ikinci yarısı daha temkinli ve sakin kalmakta fayda var.

Haberin Devamı

26 Temmuz Çarşamba Ay Akrep burcunda ilerlerken olaylarla daha derinlemesine ilgilenmek isteyeceğiz. Sabah saatleri araştırma, analiz etme ve karar verme için değerlendirilebilir.

27 Temmuz Perşembe Merkür ve retro hareketteki Venüs kavuşumda olacaklar. Geçmişe dönük problemli konuları çözümlemek, sanatsal faaliyetlerle uğraşmak için uygun bir gün.

28 Temmuz Cuma ise iletişim gezegeni Merkür, yöneticisi olduğu Başak burcuna geçecek. 23 Ağustos-17 Eylül arasında retro harekette olacak Merkür, 5 Ekim’e kadar Başak burcunda ilerleyecek. Merkür Başak burcundayken olaylara yaklaşımımız daha analitik ve stratejik olur. Zihnimiz ve düşünce tarzımız aktifleşir. Sağlığımızla ve beslenme düzenimizle daha çok ilgileniriz. Mükemmellik peşinde olmak, bazı şeyleri takıntı yapmak ve eleştirel davranmak bu süreçte kaçınılması gereken özellikler olacak. Retro dönemiyle ilgili detayları daha sonra paylaşacağım.

Hafta sonu, hayal kırıklıkları yaşamamak için beklentilerimizi çok yüksek tutmamaya gayret edelim. Cumartesi Ay Yay burcunda ilerleyecek. Hareketli bir enerjide olacağız.

Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda olacak. Sabah saatleri kararlı olup, konuları ciddiye alma potansiyelimiz yüksek. Akşamüstü ise beslenmemize, sağlığımıza daha fazla özen gösterelim.

24 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Özel hayatınızın ön planda olduğu bir hafta. Eski sevgililerden haber alabilir, onlarla bir konuyu çözümlemek üzere bir araya gelebilirsiniz. Çocuklar için planda olmayan giderler çıkabilir. Özellikle hafta sonu vereceğiniz sözlere ve harcamalarınıza dikkat edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Aile içinde karar verilecek konularda fikir birliği yapmakta zorlanabilirsiniz. Aile büyüklerinin size baskı yaptığını düşüneceksiniz. Özellikle sosyal hayatınızla ilgili konular üzerinden tartışma çıkabilir. Ön yargılı davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle iletişimin ön planda olacağı bu hafta düşüncelerinizin engellendiğini hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili konularda bazı kararlar almanız gerekecek. Hafta sonu ise işle ilgili konularda temkinli davranmaya çalışın.

YÜKSELEN YENGEÇ

Arkadaş çevrenizde parayla ya da sizi eleştirdikleri konular sebebiyle gerginlikler yaşayabileceğiniz bu hafta iş hayatınız ile aile hayatınızı dengelemeye çalışacaksınız. Daha önce alamadığınız ödemelerinizi bu hafta alabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

İş hayatınızın, çalışma arkadaşlarınızın ön planda olacağı bu hafta sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekebilir. Perşembe günü kendinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu ise sularla ilgili konularda dikkatli olun.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

İlişkilerinizde geri plana attığınız düşüncelerin, korkularınızın gündeme geleceği bir hafta. Yurt dışı bağlantılı işlerde sorun yaşanabilir. Kendi duygularınıza ve içinize yönelmek size iyi gelecek. Bağımlılıklarınızdan kurtulma şansı bulabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Gruplar içinde, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde farklı bakış açılarının zıtlaşmalarını yaşayacağınız bu hafta ailevi konularla da ilgilenmeniz gerekecek. Hayata geçiremediğiniz planlarınızla ilgili aksayan noktalara da çözüm bulabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

İş hayatınız kadar özel hayatınızın da gündemde olacağı bu hafta önemli kararlar alabilirsiniz. Kardeşlerle, yakın arkadaşlarla ilgili konular sizi zorlayabilir. İşinizle ilgili risk almadan ilerlemek uzun vadede güzel açılımlara sebep olacak.

YÜKSELEN YAY

Uzaklarla ya da ticari konularla ilgili geçmiş sorunların gündeme gelebileceği bir hafta. Çalışma şartlarınızı ve kazancınızı düzeltmek için savaş verebilirsiniz. Hafta sonu ise aile içinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Finansal konulara daha çok odaklanacağınız bu hafta hem özel hem de iş hayatında kendinizi biraz baskı altında hissedeceksiniz. Perşembe, kriz yaşadığınız konulara çözüm önerileri geliştirebilirsiniz. Hafta sonu trafikte dikkatli olun.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkilerle ailevi konular arasında kalabileceğiniz bir hafta. İki tarafı dengelemeye çalışacaksınız. Adil davranmaya özen gösterin. Hafta sonu ise harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Çalışma arkadaşlarınızla gerginlik yaşayabileceğiniz bu hafta gelir gider dengesini tutturmak için efor sarf edeceksiniz. İş hayatınız için güzel fikirler geliştirebilirsiniz. Hafta sonu ise sağılığınıza, beslenmenize dikkat edin.