Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

28 Ağustos haftasında, 3 gezegenin durağan konumda olması, hafta başında Ay’ın sınır dışı hareketi ve Balık burcunda gerçekleşecek dolunay gündemi şekillendirecek.

28 Ağustos Pazartesi, haftaya Ay Oğlak burcundayken başlayacağız. Önemli işlerimizi, kararlarımızı ve konuşmalarımızı 17:31 sonrasına bırakmaya gayret edelim.

29 Ağustos Salı, finansal konularda aşırıya kaçma eğiliminde olabiliriz. Pazartesi ve Salı günlerinde Ay ve Uranüs sebebiyle hızlı gelişen olaylar, para piyasalarında ani ve keskin değişimler yaşanabilir. İki gün boyunca hemen galeyana gelmemeye dikkat edilmeli.

Haberin Devamı

30 Ağustos Çarşamba, Zafer Bayramımızın 101.yılını kutlayacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık yolunda destan yazan tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyorum.

Çarşamba günü Uranüs, 29 Ocak 2024’e kadar devam edeceği retro hareketine başlayacak. Son 4 aydır hayatımızda gerçekleşen ani değişimleri gelişmeleri tekrardan gözden geçirmemize sebep olacak olayları deneyimleyeceğimiz bir süreç başlıyor.

31 Ağustos Perşembe Balık burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Satürn etkisinin yoğun olduğu bu dolunayda, bizi gerçekten çok kenara sıkıştıran konuları bırakma şansımız olacak. Bağımlılıklardan vazgeçmemiz ya da kendi alanımızı muhafaza etmemiz için bazı sert olaylarla karşılaşabiliriz. Hayata daha karamsar bakmak, hayallerimizle gerçeklik arasındaki uyumsuzluğun gözümüze daha fazla batması mümkün. Kesinlikle pes etmemek, inancı kaybetmemek ve ideallerden vazgeçmemek gerekiyor. Sabırlı ve dirayetli duruşlarımızın karşılığını 30 Aralık-10 Ocak arasında alacağız. Dolunayın etkisini sürdüreceği iki hafta boyunca da iftiralardan, gizli saklı işlerden, kırıcı ifadelerden uzak duralım. Bel, siyatik ve ayaklarla ilgili hassasiyetlere de dikkat.

1 Eylül Cuma yangınlara, kazalara, aniden alevlenen tartışmalara dikkat edilmeli. Özellikle akşam saatleri gerginlik daha yoğun hissedilebilir. Haftanın en zorlayan günü olabilir.

2 Eylül Cumartesi Ay Kova burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde daha sosyal olmayı, gruplar içinde yer almayı tercih edeceğiz.

Haberin Devamı

3 Eylül Pazar ise retro hareketindeki Venüs 5 Eylül’de ileri konuma geçmek için, Jüpiter de 1 Ocak’a kadar retro hareketini sürdürmek için durağan konumda olacaklar. Gezegenler durağan konumdayken enerjileri daha dengesiz olduğundan 2 gün boyunca ikili ilişkilerde ve ekonomik göstergelerde aşırılıklar yaşanabilir.

28 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkilerinizle ya da ortak yürüttüğünüz işlerle ilgili karşılaşılan durumlar sizin için şaşırtıcı olabilir. Büyük resme odaklanmaya ve elinizde olmayan şeyleri kabullenmeye gayret edin. Harcamalarınıza sınır koymanız gerekebilir. Sindirim sisteminizi de yormamak önemli.

YÜKSELEN BOĞA

Gruplar içinde, sosyal hayatınızda, özellikle de çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizde alanınızı korumanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Evle ilgili planda olmayan harcamalar yapmanız gerekecek. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

İşinizle ilgili konuların ya da çocuklarınızla ilgili sorumlulukların sizi biraz yoracağı bir hafta. Gizli kalmış konular bir anda karşınıza çıkabilir. Arkadaşlarınıza ailevi konularda destek olmak zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Eğitimle, uzaklarla ve yerleşimle ilgili konularda bir anda dahil olacağınız gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda gerilimli diyaloglardan uzak durmaya gayret edin. Arkadaşlarınızla geçmişe dair sorunları bu hafta çözümleyebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta genelinde trafikte dikkatli olmalı ve riskli hareketlerden sakınmaya çalışmalısınız. Eğitimle ilgili harcamalar gündemde olacak. İş yerinde üstlendiğiniz sorumlulukların sınırınızı aşmasına izin vermeyin.

YÜKSELEN BAŞAK

İkili ilişkilerinizi ya da ortaklıklarınızı yakından ilgilendiren olaylar yeni kararlar vermenize sebep olacak. Maddi konularda da risk alınmaması gereken bir hafta. Uzaklarla, yurt dışı ile ilgili haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Çalışma ortamınızda, günlük işleyişinizde bazı değişiklikler yapmak zorunda kalacağınız gelişmeler yaşanabilir. Sağlık konusunda temkinli olmanız gereken bir hafta. Geçmişten gelen krizli konulara da çözüm geliştirebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Aşk hayatınızın gündemde olacağı bu hafta yeni bir tanışma ya da ilişkinizle ilgili bir konuyu kabullenme yaşayabilirsiniz. Sizinle gizli gizli rekabet edenleri fark edeceksiniz. İkili ilişkilerinizde despot davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Aile büyüklerinizle ya da evinizle daha fazla ilgilenmeniz gereken bu hafta arkadaş çevresinde bazı gerginlikler gündeme gelebilir. Özel hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda da ani karar almamaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgili fedakarlık yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Uzakta yaşayan akrabalarınızdan haber alacaksınız. Aşırı harcama yapmamaya, finansal konularda risk almamaya gayret edin.

YÜKSELEN KOVA

Maddi konuların, kazançlarınızın gündeminizde olacağı bir hafta. Seyahatlerde ya da yurt dışıyla ilgili konularda aksamalar yaşanabilir. Ailenizden destek alacaksınız. İkili ilişkilerde de olayları büyütmemeye gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Önemli gelişmelerin gündeminizde olacağı bu hafta aniden ortaya çıkan sorunlara hemen tepki vermemeniz size avantaj sağlayacak. İkili ilişkilerinizde iletişim sorunlarını düzeltme şansınız var. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere de dikkat edilmeli.

Hepimize huzurlu bir hafta olması dileğimle, sevgiler.