Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

29 Eylül Cuma İstanbul saatiyle 12:57’de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Uranüs ve Venüs’ün etkisinin yoğun olacağı bu dolunayda, 15 Eylül yeniay sürecinde attığımız adımların sonuçlarını alacağız. Bir yandan da ikili ilişkilerde Temmuz’un ilk yarısını anımsatan olaylarla karşılaşabiliriz. O dönemde gurur ve kibir sebebiyle yaşanan tartışmaları sonuçlandıramadıysak, 10 Ekim’e kadar olan süreçte bu konularla tekrar yüzleşmemiz gerekecek.

Koç burcu meydan okumanın, girişimin ve dinamizmin burcudur. Yöneticisi Mars’ın zorlu konumu sebebiyle dolunay sürecinde dürtüsel ve fevri tepkiler verme potansiyelimiz yüksek olacak. Riskli kararlar almamaya, tepkisel davranmamaya dikkat etmemiz önemli. Dolunay sürecinde sabırlı olanın kazançta olacağını unutmayalım. Enerjimizi daha çok yeni fikirler üretmek, mevcut durumları farklı bir yaklaşımla yeniden düzenlemek için kullanabiliriz.

Haberin Devamı

Özellikle toprak grubu burçlar (Boğa, Başak ve Oğlak) bu anlamda daha şanslı olacaklar.

Uranüs ve Venüs’ün sert açısı ekonomik süreçlerde ani dalgalanmaların da yaşanabileceğini gösteriyor. 28 Eylül-3 Ekim arasındaki günlerde etkiyi daha yoğun hissedebiliriz.

Orta şiddetli yer hareketleri yaşanabilir.

İkili ilişkilerde de ani başlangıçlara ya da bitişlere şahit olacağız.

Koç dolunayı 24 Eylül-5 Ekim, 23 Aralık-2 Ocak, 21-31 Mart ve 22 Haziran-2 Temmuz arasında doğanları ve öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) 6 derece civarında önemli vurguları olanları daha fazla etkileyecek.

Koç Dolunayında yükselen burçların alacağı etkiler;

YÜKSELEN KOÇ

Özel hayatınızda kendinizi sıkışmış hissettiğiniz konularla ilgili bazı kararlar alacağınız bu dolunay sizleri oldukça fazla etkileyecek. Aktif ve göz önünde olacağınız bir dönem. Finansal konularda acele etmeden ve detaylı analizler sonrasında vereceğiniz kararların olumlu geri dönüşleri olacak.

YÜKSELEN BOĞA

Bu dönemde daha çok evde olmak, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Aileyle ya da evinizle ilgili bir anda gündeme gelen konularla ilgilenmeniz gerekecek. Olaylara farklı yaklaşmaya, yaratıcı fikirler geliştirmeye odaklanabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Arkadaşlarınızın, sosyal hayatınızın ağırlıklı olarak gündemde olacağı bir süreçtesiniz. İletişiminizde mümkün olduğunca dengeleri gözetmeye dikkat edin. Gayrimenkullerle ya da evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz konulara yönelebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

İş hayatında daha ön planda olacağınız dolunay döneminde maddi konularda dengeleri tutturmakta zorlanabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili durumlarla ilgilenmeniz gerekecek. Yakın arkadaşlarınızdan fikir ve destek almak size iyi gelebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Kendinizle ilgili düşüncelerinize daha çok odaklanacağınız bu dönemde ilgilendiğiniz alanlarda uzmanlaşmak isteyeceksiniz. İş hayatındaki iletişiminizde sakin kalmaya özen gösterin. Parayla ilgili uzun zamandır halletmek istediğiniz konuları netleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Kısıtlandığınızı düşündüğünüz konulara odaklanacağınız bu dönemde daha fazla para harcama eğiliminde olacaksınız. Uzaklarla ilgili durumlar da gündeminizde yer alacak. Yeni bir eğitime başlayabilir ya da bir seyahat planlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN TERAZİ

İkili ilişkilere dair uzun vadeli planlarınızı gözden geçireceğiniz dolunay döneminde gruplar içindeki gerginliklerden uzak durmaya gayret edin. Bel, böbrek hassasiyetleri yaşanabilir. Ummadığınız kişilerden yardım alacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

Çalışma şartlarınıza ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanacağınız bir dönem olacak. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dengeleri korumaya çalışırken zorlanabilirsiniz. Sosyal çevreniz size destek olacak.

YÜKSELEN YAY

Çocukların ve aşk hayatının gündeme geleceği dolunay sürecinde sağlığınızla da ilgilenmeniz gerekebilir. Günlük akışınızı değiştirmek isteyeceksiniz. İşinizle ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili konuları çözümlemek isteyeceğiniz bir dönem.

İş yaşamından ziyade aile ilişkilerine odaklanılacak. Aşk hayatında da sert ve otoriter tavırlardan uzak durmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN KOVA

İletişimde sakin kalınması gereken dolunay sürecinde özellikle de ikili ilişkilerde fevri davranmamaya özen gösterilmeli. Aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Konulara ön yargısız ve farklı açıdan yaklaşarak çözüm üretebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Kazançlarınızın öncelikli konu olacağı bu dönemde sağlığınızı ihmal etmeyin. Yakın arkadaşlarınızla bir anda gelişen gerginlikler yaşanabilir. İkili ilişkileriniz size kendinizi daha iyi hissettirecek. 

Hepimize kendimizi sabote etmeden adımlar atacağımız bir dolunay olması dileğimle, sevgiler.