29 Haziran Yengeç Yeniayı: Güvende hissetmek istiyorum

29 Haziran Çarşamba Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Etkisini 13 Temmuz’a kadar hissedeceğimiz bu yeniay çeşitli alanlarda kendimizi güven içinde hissetmemiz için bizi harekete geçirecek yapıda.

Yengeç burcu duygusal güvence arayışını, duyarlılığı ve sevgiyi ifade etmeyi merkeze koyar.

Bir şeyleri koruma ve kollama ihtiyacı yeniayın başlatma enerjisiyle buluşunca, odağımız daha çok ailemize, yuvamıza ve kendimizi güvende hissettiğimiz alanlara kayacak.

Jüpiter’in konumu sebebiyle yaşanılan olaylarda aşırıya kaçmak, abartılı duygusal iniş çıkışlar yaşamak mümkün. Bu yüzden söylemlerimizde kontrollü olmak, alıngan davranmamak önemli olacak.

Haberin Devamı

2-3 Temmuz gerginliğin, güç gösterilerinin artabileceği günler. Bu günlerde daha temkinli olmaya dikkat edilmeli.

İki hafta boyunca karar verirken duygusal tarafımız baskın olacak. İlişkilerimizde yaralarımızı sarabilecek fırsatlarla karşılaşabiliriz. Küslerin barışması, intikam duygularının dağılması bu süreçte yaşanabilecek durumlar.

Ailemiz, vatanımız, yuvamız ve inançlarımız konusunda hassasiyetlerimiz artacak.

Yengeç Yeniayı Türkiye’ye de önemli etkiler verecek. Güvenlik konuları, ordumuz, sınırların korunması gündemde olacak. Beslenmeyle, gıdayla, emlakla, aileyle ve kadınlarla ilgili tartışmalar da Temmuz’un ilk yarısında öne çıkacak.

Sağlık olarak ise sindirim sistemi ve göğüslerle ilgili şikayetlerde artış yaşanabilir.

Yengeç Yeniayı öncü burçları daha çok etkileyecek. 7 derece civarında öncü burçlarda (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) vurguları olanlar, 26 Haziran-2 Temmuz, 27 Eylül-4 Ekim, 26 Aralık-1 Ocak ve 25-31 Mart arasında doğanlar yoğun etki alacaklar.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler;

YÜKSELEN KOÇ

Evle ya da gayrimenkullerle ilgili konularda iddialı kararlar alabilirsiniz. Ailevi sorunları büyütmemeye gayret edin. Bu dönemde güzel fikirler üretebilir, önemli anlaşmalar yapmanız mümkün. İş hayatında da sert tartışmalara girmemeye özen gösterin.

YÜKSELEN BOĞA

Yakın çevrenizle olan iletişiminize odaklanacağınız bir dönem olacak. Gizlenmeye çalışan durumlar sıkıntı yaratabilir. Geri planda tuttuğunuz yeteneklerinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili konularda ya da seyahatlerde daha temkinli olmaya gayret edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Yeniayın ağırlıklı konusu finansal süreçlerle ilgili olacak. Gelecekle ilgili kaygılarınızın artabileceği bir dönem. Arkadaş çevrenizde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Eski sağlık sorunları gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Kendinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir dönem olacak. İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikleri olduğundan fazla görmemeye özen gösterin. Sakin kalarak sıkıntı duyduğunuz konuları çözümleme fırsatı bulabilirsiniz. Aşk hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Akışına müdahale edemediğiniz konular üzerinden etki alacağınız bu yeniayda, psikolojinizi değiştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylara önyargılı yaklaşmamaya özen gösterin. Bu dönemde arkadaşlarınızın vereceği destek önemli olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Haberin Devamı

Sosyal hayatınız ve uzun vadeli planlarınız gündemde olacak. Bu konularda fazla risk almamaya ve durumları abartmamaya dikkat edin. İş hayatınızda olaylara daha rahat bakacağınız bu dönemde beklemediğiniz haberler de alabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Kariyer hayatınızın ve sorumluluklarınızın gündemde olacağı bir dönem. Adaleti sağlamak adına aşırıya kaçan davranışlardan uzak durulmalı. İkili ilişkileri toparlayabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fakat güvenli hissetmek için zorlayıcı davranmamaya dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hayata nasıl yaklaştığınızın ön plana çıkacağı bir süreç olacak. Olaylara düzen getirmeye çalışırken aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. Çalışma hayatında olumlu bir akış olacak. Sağlıkla ilgili de beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN YAY

Huzursuzluk duyduğunuz konularda daha güvenli hissetmek için bazı adımlar atacaksınız. Çocuklarla ya da aşk hayatında olumlu bir akış olacak. Maddi konularda risk almamaya ve aşırıya kaçmamaya gayret edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

Ağırlıklı olarak ortaklıklarınız, ikili ilişkileriniz veya iş birliği geliştirdiğiniz konular gündeminizde olacak. Aşırı korumacı tavırlar içinde olmamaya dikkat edilmeli. Çalışma hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Aile içinde de gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN KOVA

Çalışma hayatınız, gündelik alışkanlıklarınız ya da sağlık konuları üzerinden etki alacağınız bir yeniay süreci. İletişimde daha sakin davranmaya özen gösterilmeli. Çocuklarla ya da eğitimle ilgili konularda olumlu bir akış olacak.

YÜKSELEN BALIK

Çocuklarınızın güvenliğini daha çok sorgulayacağınız bu dönemde aşk hayatınız da gündeminizde olacak. Hiç kimseyi sahiplenme konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat etmek önemli. Uzaklardan, aileyle ilgili beklenmedik haberler alınabilir.

Hepimize kendimizi güvende hissedeceğimiz bir yeniay olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan