Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Oğlak Dolunayı ile başladığımız bu hafta, sorumluluk üstlenme ve kararlılık temaları ön planda olacak.

3 Temmuz Pazartesi öncü niteliğin baskın olduğu dolunay, bireysel sorumluluklarımızı almamız konusunda bizi destekleyen bir yapıda. Olayları somutlaştırmak, sınırları belirlemek önceliğimiz olacak. Özellikle bu hafta duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz. Son noktada ise mantığımız ağır basacak.

4 Temmuz Salı öğleden sonra ve akşam saatleri daha gergin hissedebilir, kontrolcülüğün dozunu kaçırabiliriz. Baskıcı söylemlerden uzak duralım.

Haberin Devamı

5 Temmuz Çarşamba Ay Kova burcunda ilerleyecek. Toplumsal konular, özgürlüğe dair kısıtlamalar gündemimizde olabilir.

6 Temmuz Perşembe 16.41-20.32 arasında yeni bir işe başlamak ya da önemli görüşmelerimizi yapmak yerine devam eden işlerimizi tamamlamaya odaklanabiliriz. Gün genelinde alıngan konuşmalarla, duygusal gerginliklerle de karşılaşabiliriz.

7 Temmuz Cuma ilham gerektiren işlerde, olaylara farklı bakarak çözüm üretebilmede destekli olacağız. Özellikle akşam saatlerinde kendimizi rahat hissedip daha duygusal davranabiliriz.

Hafta sonunu ise önemli konuşmalarımızla ya da yaratıcı faaliyetlerle ilgilenmek için değerlendirebiliriz. Romantizmin ve merhametin yoğun yaşanacağı günler olacak.

3 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Sorumluluklarınıza ve işinize odaklanacağınız bu hafta ailenizle ilgili konularda alıngan davranabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise kırgınlıkları düzeltmek, aile ile daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Yurt dışı bağlantılı işler ve seyahatlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bu hafta yakın çevrenizle ilgili gerginlikler gündeme gelebilir. Hafta sonu ise kısa seyahatler yapmak, kalabalık gruplar içinde güzel vakit geçirmek mümkün.

YÜKSELEN İKİZLER

Harcamaların, başkaları ile olan maddi ilişkilerin ön planda olacağı bu hafta uzun vadeli planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Haftanın ikinci yarısında ise işle ilgili konularda olumlu gelişmeler size kendinizi iyi hissettirecek.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Özel hayatınızla ya da ortaklı işlerinizle ilgili kararlar alacağınız bir hafta. İşinizde, üstlendiğiniz sorumluluklarda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Hafta sonu ise olaylara daha olumlu bakacak, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Sağlığınızla ve günlük rutinlerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapmak isteyeceğiniz bu hafta uzaklardan gelen haberler canınızı sıkabilir. Haftanın ikinci yarısında ise uzun zamandır sizi rahatsız eden konuları çözüme ulaştırma şansı yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Çocuklarınızın, aşkın, eğlencenin ön planda olacağı bu hafta arkadaşlarınızla ilgili haberler aklınızı karıştırabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler açısından şanslı olacaksınız. Seyahat planları yapabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Alevi konuların ağırlıklı olarak gündeminizde olacağı bu hafta işinizle ilgili de çözümlemeniz gereken durumlar gelişebilir. Haftanın ikinci yarısında iş hayatınızdaki sorunları halledip, harcamalarla ilgili aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN AKREP

Yakın arkadaşlarınızla ya da kardeşlerinizle ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bu hafta sağlık konularıyla da ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonu ise özel hayatınızda romantik zamanlar geçirebilir, seyahat planları yapabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Bu hafta maddi konularla ilgili yeni kararlar alıp netleştireceğiniz konular gündemde olacak. Çocuklarla ilgili durumlar, aşk hayatında gelişen kıskaçlıklar da ilgilenmeniz gereken alanlar. Haftanın ikinci yarısında ise krizli konuları çözüme ulaştırıp huzurlu vakit geçireceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Sizler için önemli kararlar alacağınız, aklınızdaki fikirleri hayata geçireceğiniz bir hafta olacak.

Evinizle ya da ebeveynlerle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonu ise romantik ve huzurlu vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Sürüncemede kalmış konuları netleştireceğiniz, sizin dışınızda gelişen olaylara çözüm bulacağınız bir hafta olacak. Çalışma arkadaşlarınızla gergin diyaloglar yaşanabilir.

Haftanın ikinci yarısında ise evinizle, gündelik akışınızla ilgili düzenlemeler yapmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN BALIK

Bu hafta ileri dönük planlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Harcamalarınızı iyi hesap etmeye gayret gösterin. Hafta sonu ise kısa seyahatler, hobilerle ilgilenme, romantik organizasyonlar gündemde olacak.