Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

4 Eylül Pazartesi haftaya Ay Boğa burcundayken başlayacağız. Merkür ve Jüpiter’in açısı sebebiyle gün genelinde ticari, hukuki ve eğitimle ilgili konularda geriye dönük sorunları halletme şansımız var. Venüs durağan konumda olduğundan, özellikle 14:00-16:00 arasında ikili ilişkilerde inatlaşmalardan kaçınalım. Finansal olarak da bu saatlerde risk almamaya dikkat edilmeli.

5 Eylül Salı retro harekette olan Venüs ileri hareketine geçecek. 22 Temmuz’dan beri ilişkilerimizi sorguladık, değerli hissetmek için onaylanmak adına yaptıklarımızla yüzleştik.

Haberin Devamı

Artık ileri hareketle birlikte ilişkilerde kendimizi daha rahat hissedeceğiz. Jüpiter de 5 ay sürecek retrosuna Salı günü başlıyor. Bu süreci yaz boyunca yaşadığımız bazı konuları tekrar masaya yatırıp kaçırdığımız fırsatları değerlendirmek için kullanabiliriz. Finansal olarak son 3 ayda yaşanan krizin düzeltilmesi için yapılandırmaların olacağı dönem diyebiliriz.

6 Eylül Çarşamba Ay İkizler burcunda ilerleyecek. Çarşamba ve perşembe iletişim, eğitim konuları ön planda olacak. Çarşamba retro Merkür ile Güneş’in kavuşumu var. Çözemediğimiz konulara odaklanmak, olaylara farklı gözle bakabilmek için destekli bir gün. Düşüncelerimizin frekansı yüksek olacağından olumlu ve yapıcı düşünmeye gayret edelim.

8 Eylül Cuma da haftanın şanslı günlerinden. Güneş ile Jüpiter’in güzel açısı işlerimizde, kendimizi ifade edebilmemizde bize yardımcı olacak. Takıldığımız konularda ilerleyebilmek için karşımıza çıkan fırsatları değerlendirebiliriz.

Hafta sonu ise Ay Yengeç burcunda ilerlerken aileyle vakit geçirmek, evimizle ilgilenmek önceliğimiz olacak. Cumartesi akşam saatlerinde yediğimize, içtiğimize daha dikkatli olalım. Sindirim sistemi problemleri artabilir. Pazar günü öğle saatlerinde romantizm, merhamet duyguları daha yoğun olacak. İçe dönmek, ruhani çalışmalarda bulunmak için de uygun saatler. Akşamüstü ise alıngan davranma potansiyelimiz yüksek. İlişkileri çok zorlamamak iyi olabilir.

4 Eylül haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

İşinize ve kazançlarınıza odaklanacağınız bu hafta maddi konularda daha önce kaçırdığınız fırsatları değerlendirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntı yaratan durumlar çözümlenebilir. İkili ilişkilerde, özellikle hafta başında inatlaşmamaya gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Sizler için hareketli ve şanslı geçecek bir hafta. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Evle ya da ebeveynlerinizle ilgili hesapta olmayan harcamalar da gündeme gelebilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Evinizle ya da ailenizle ilgili sürüncemede kalmış konuları çözümleyebileceğiniz bir hafta olacak. Sizi sınırladığını düşündüğünüz olaylara daha farklı yaklaşabilme şansınızı değerlendirin. Hafta başında yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde gerginlik yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Sosyal hayatınızın hareketli olacağı bu hafta arkadaşlarınızdan güzel destek alacaksınız. Daha önce hayata geçiremediğiniz fikirlerle ilgili bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  Hafta başında maddi konularda risk almamaya gayret edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

İş hayatınız ve kazançlarınız konusunda kaçırdığınız fırsatları yeniden değerlendirebileceğiniz bir hafta. Daha üretken olabilme şansınız var. Hafta başında üstlendiğiniz sorumluluklar sizi yorabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Sizler için de destekli ve güzel geçecek bu hafta odağınız kendiniz olacak. Yurt dışı bağlantılı işlerde, eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Pazartesi sizin dışınızda gelişen olaylar için fazla ısrarcı olmayın.

YÜKSELEN TERAZİ

Giderlerin ve kriz yaratan gündemlerin ön planda olacağı bu hafta, konulara çözüm geliştirme şansınız olacak. Aynı zamanda kendinizle ilgili farkındalık geliştirebileceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Pazartesi arkadaşlarla inatlaşmamaya gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

İkili ilişkilerinizin ve sosyal çevrenizin gündemde olacağı bu hafta, bu alanlarda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda değerlendiremediğiniz fırsatlarla tekrar karşılaşmanız olası. Hafta başında ise işle ilgili sıkıntılarda dengeyi bulmaya çalışan taraf siz olun.

YÜKSELEN YAY

Üstlendiğiniz sorumluluklarla, çalışma hayatınızla ilgili daha rahat hissedeceğiniz bir hafta. Günlük akışınızı ya da sağlıkla ilgili konuları istediğiniz gibi düzene koyabilirsiniz. Pazartesi çalışma arkadaşları ile gerginlik yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Çocuklarınızla, eğitimle ya da seyahatle ilgili konularda rahat bir akışın olacağı bu hafta aşk hayatınızda da şanslı olacaksınız. Özel yaşamınızda daha önce fark edemediğiniz noktaları yakalayabilirsiniz. Hafta başında hiçbir konuda risk almamaya çalışın.

YÜKSELEN KOVA

Gelir gider dengelerini kurabilmek, evle ilgili aklınızda olan konuları halledebilmek için güzel bir hafta. Aile büyüklerinin sorunlarına yardımcı olabilirsiniz. Hafta başında ikili ilişkilerde gerginlik yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

İletişimin yoğun olacağı bu hafta kardeşlerinizden, yakın arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. İkili ilişkilerle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta başında ise sağlığınız konusunda daha dikkatli davranmaya gayret edin.

Hepimize şansı bol bir hafta olması dileğimle, sevgiler.