8 Ağustos Haftası Burç Yorumları

8 Ağustos haftası dikkat edilmesi gereken, hararetli enerjiler barındıran bir hafta. Değerimizi sorgulama ve beklenmeyen adımlar atma potansiyelimiz ön plan olacak.

8 Ağustos Pazartesi, hem bedensel hem de ruhsal yaralarımıza çözüm bulma şansımızın olacağı bir gün. Kalp sorunlarımızı(her anlamda) çözmek isteyebiliriz.

9 Ağustos Salı para piyasalarında hareketlilik yaşanabilir. Özellikle sabah saatleri gergin olacak. İkili ilişkilerde de beklenmedik konuşmalar, kıskanç tepkiler ve restleşmeler yaşanabilir. Mümkün olduğunca keskin kararlar vermemeye dikkat edilmeli.

Haberin Devamı

10 Ağustos Çarşamba ego savaşları gündemde olabilir. Tepki ya da karar verirken aklıselim davranabilmek kıymetli olacak.

11 Ağustos Perşembe sevgiyi ifade ediş şeklimizi etkileyen Venüs Yengeç burcundan çıkıp Aslan burcuna geçecek. 5 Eylül’e kadarki yolcuğunda, bizleri duygularımızı daha rahat ortaya koyabilme konusunda destekleyecek. Bu süreçte hayranlık uyandırma isteği, eğlenceye ve keyfe düşkünlük artacak. İlişkilerde daha ben merkezci davranma eğiliminde olabiliriz.

Perşembe günü Güneş-Uranüs sert açısı ani gelişen olayları hayatımıza getirebilir. Şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Dürtüsel davranmaya yatkın olacağız. Kalp ve tansiyon sorunu olanların daha dikkatli olması gereken bir gün.

12 Ağustos Cuma Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Satürn’ün eşlik ettiği dolunayda özgürlük, bireyselliğin korunması ve sosyalleşme isteği gibi konular bu dönemde baskı altında olacak. Gerçekten kısıtlandığımızı hissettiğimiz ve özgürleşmek istediğimiz alanlarda bizi mecburen harekete geçiren olaylarla karşılaşabiliriz. Aynı zamanda Temmuz sonunda aldığımız kararların sonuçları ile karşılaşacağız. Dolunaydan etkiyi en çok sabit burçlar (Kova-Aslan-Boğa-Akrep) alacaklar.

13 Ağustos Cumartesi Ay Balık burcunda ilerleyecek. Akılların karışık olacağı bugün akşam saatlerinde duygularla mantığın arasında kalabiliriz.

14 Ağustos Pazar ise otorite olarak görülen kişilerle karşı karşıya kalmak, baskı altında hissetmek mümkün. Sağlığa da dikkat edilmeli. Akşamüstü saatleri sezgilerimiz, yapmamız gerekenler konusunda bize yol gösterici olabilir.

Haberin Devamı

8 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında finansal konularda sıkışık hissedebilirsiniz. Çocuklarla ilgili harcamalar gündemde olabilir. Aşk hayatınızdaki sorunlara çözümler bulmak mümkün. Haftanın ikinci yarısında ise ileri dönük hedeflerinizle ve arkadaş çevrenizle ilgili konular ön planda olacak.

YÜKSELEN BOĞA

Haftanın ilk günleri kariyer hayatınızla ilgili baskılar yaşayabilirsiniz. Ailevi sorumluluklarla ve iş hayatı arasında dengeyi bulmaya çalışacaksınız. Hafta sonuna doğru ise ebeveynlerle ya da evinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Çalışma hayatındaki otorite figürleri ile de ters düşmemeye özen gösterilmeli.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında maddi konular ve krizli ilişkiler gündemde olacak. Pazartesi arkadaşlarla yaşanan gerginlikleri çözümlemek mümkün. Haftanın ikinci yarısında ise umutlarınıza ulaşma konusunda, sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında ikili ilişkilerde sahiplenme, kıskançlık ya da tahakküm kurma gibi konular ön planda olabilir. İş hayatınızda yeteneklerinizi ortaya koyma fırsatı ile de karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal hayatta, finansal konular sebebiyle kısıtlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında hesapta olmayan harcamalar olabilir. Pazartesi kendinizle ilgili yanlış inançlarınızı değiştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı ise ikili ilişkiler gündemde olacak. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Haftanın ilk günleri gruplar içinde kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz. Kendi kendinizle kalmak size daha iyi gelecek. Hafta sonuna doğru ise sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde pürüzler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, iş hayatında gerilimle başlayabilir. Sosyal hayat içinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Haftanın ikinci yarısında ise aşk hayatınız ya da çocuklarınız gündemde olacak. Hedeflerinize ulaşma konusunda engelleniyormuş gibi hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında yakın çevre ilişkilerinde gerginlikler olabilir. İş hayatındaki sorunlara çözüm getirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise ailevi konular ve ev hayatı ön plana çıkacak. Yüklendiğiniz sorumlulukları dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde iletişiminiz kuvvetli olacak.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günleri gelir gider dengesini korumak önemli olacak. Çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili sorunları çözümleyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise yakın çevrenizle olan ilişkiler gündemde olacak. Çalışma arkadaşlarıyla ilgili de gerginlik yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında ortaklarla ya da ikili ilişkilerde gerginlik yaşanabilir. Pazartesi ailevi konulardaki sorunlara çözüm getirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise maddi konular gündemde olacak. Aşırı harcamalardan uzak durmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN KOVA

Haftanın ilk günleri sağlıkla ilgili hassasiyet olabilir. İkili ilişkilerde ya da iş birliği içinde olunan konularda sorunları çözme fırsatı bulacaksınız. Haftanın ikinci yarısında ise ailevi konular ön plana çıkacak. İlişkilerde baskıcı olamaya gayret edilmeli.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında sosyal çevrede gerginlikler yaşanabilir. Bununla birlikte çalışma hayatındaki pürüzleri çözümleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise geriye itilmiş konular gündeme gelebilir. Psikolojik gerginliklerin bedeni etkilemesine izin vermemeye gayret edilmeli.

Hepimize sakin bir hafta olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan