Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

8 Ocak haftasında, Oğlak Yeniayı bizlere Ekim ayında üzerinde durduğumuz konularla ilgili yeni süreçlere başlama şansı getirecek. Yeni kararlar alma isteğinin yüksek olduğu bu haftanın yanılgılara da açık olduğunu unutmayalım. Atacağımız her adımı iyi düşünmemiz gerekecek.

8 Ocak Pazartesi, Ay Yay burcunda ilerleyecek. Pazartesi, Salı ve Çarşamba, tamamlamak istediğimiz konuları bitirmek, işe yaramayan fikir ve eşyalardan kurtulmak için destekli günler. Pazartesi sabah saatlerinde daha alıngan hissedebiliriz. Akşam saatlerinde ise sevdiklerimizle paylaşım yapmak bizi rahatlatacak.

Haberin Devamı

9 Ocak Salı, Merkür ve Neptün’ün sert açısı dalgınlıkları, dikkat dağınıklığını ve olayları farklı algılama ihtimalini arttırıyor. Salı günü önemli bir karar vermek ya da yeni bir sözleşme yapmak zorundaysak etraflıca düşünmeye özen gösterelim. Akşam saatlerinde de, beklentilerimiz gerçekçi olmazsa hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

10 Ocak Çarşamba olumlu açıların etkisindeyiz. Fikirlerimizi hayata geçirmek için motivasyonumuz yüksek olacak. Girişimlerimizde kararlı ve net hareket edeceğiz.

11 Ocak Perşembe, öğleden sonra, Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Oğlak, yapılanmayı ve sorumlulukları ifade eder. Ekim ayının ikinci yarısında gündemimizde olan konularla ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Finansal konuların ön planda olacağı 2 haftalık süreçte radikal kararlar alınabilir. Merkür’ün zorlayan açısını unutmadan, kontrollü gidilmesi gereken bir dönem olacak. İkili ilişkilerde ise daha yumuşak ve sorunları toparlamaya yönelik etkiler var. Bu yeniaydan öncü burçlar (Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi) daha yoğun etki alacak.

12 Ocak Cuma, enerjimizin yüksek, ticari konularda da daha hareketli olacağımız bir gün. Spora ya da yeni bir eğitime başlayabiliriz. Günün ikinci yarısında ortaklı işlerimizde ya da özel ilişkilerimizde olumlu bir akış söz konusu.

13 Ocak Cumartesi Ay Kova burcunda ilerleyecek. Gün genelinde sosyallik, iletişim ön planda olacak. Öğleden sonra, mevcut işlerimizi tamamlamak ya da arkadaşlarla vakit geçirmek bize iyi gelebilir.

Haberin Devamı

14 Ocak Pazar ise retro hareketinde Yay burcuna geri dönen Merkür tekrar Oğlak burcuna geçecek. Gökyüzündeki Oğlak vurgusu artarken, 5 Şubat’a kadar iletişimimiz ciddileşecek. Düşüncelerimizi hayata geçirme konusunda da daha azimli olacağız.

8 Ocak haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Sorumluluklarınızın gündemde olacağı bu hafta yeteneklerinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. İş hayatınızda daha kararlı ve azimli olacaksınız. Olaylara gereğinden fazla iyimser yaklaşmak, yanılgılar yaşamanıza sebep olabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Eğitim hayatıyla, hukuki konularla ve uzaklarla ilgili durumların öne çıkacağı bu hafta kendinizle ilgili fikirleri hayata geçirme isteğiniz yüksek olacak. Seyahat planları yapabilirsiniz. Harcamalarla ilgili gerçekçi davranmaya dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Vergiler, krediler ve ödemelerle ilgilenmeniz gereken bu hafta işleriniz ummadığınız şekilde çözümlenebilir. Beklemediğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olayları olduğundan farklı değerlendirebileceğinizden ciddi kararlar almamaya gayret edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Ortak yürütülen işlerin ve ikili ilişkilerin gündemde olacağı bir hafta. Bu konularda ileri dönük adımlar atabilir, çevrenizden yardım alabilirsiniz. Çalışma arkadaşları ile yanlış anlaşılmalara bağlı gerginlik yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Günlük akışınızda ve çalışma ortamınızda sizi şaşırtan olumlu gelişmelerin ön planda olacağı bu hafta sağlıkla ilgili sorunları da çözümleyebilirsiniz. Temponuz yüksek olacak. Özel hayatınızda ise yanılgılara karşı temkinli davranmakta fayda var.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta genelinde aşk hayatınızla, keyif aldığınız konularla ya da çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. Bu alanlarda yeni adımlar atabilir, uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz. Aileyle ilgili konularda da önemli kararları bu hafta almamaya çalışın.

YÜKSELEN TERAZİ

Evinizle, gayrimenkullerle ilgili gelişmelerin ön planda olacağı bu hafta ebeveynlerinize dair konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Başka kaynaklardan beklenmedik para kazancı elde edebilirsiniz. Her duyduğunuza inanmayıp, konuşmaların gerçekçiliğini sorgulamayı ihmal etmeyin.

YÜKSELEN AKREP

Kardeşlerle, yakın çevreyle olan ilişkilerin öne çıkacağı bu hafta yeni projeler, eğitimler de gündemde olabilir. Kısa seyahatlere çıkabilir, romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Maddi konularda riskli kararlardan uzak durun.

YÜKSELEN YAY

Maddi konularda ve çalışma hayatınızda kararlar alacağınız bu hafta günlük akışınız oldukça hızlı olacak. İşinizde yeteneklerinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Aile içinde yanlış anlaşılmalara bağlı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sağlığınıza da daha fazla dikkat edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Sizler için önemli etkilerin olacağı bu hafta hayatınızın değişik alanlarında yeni kararlar alacaksınız. Özel hayatınızda sürpriz, güzel gelişmeler yaşanabilir. Gizli saklı konularla da uğraşmanız gerekebilir.

YÜKSELEN KOVA

Psikolojik süreçlerin ön planda olacağı bir hafta. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ailenizden destek alacaksınız. Evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz konuları netleştirebilirsiniz. Gruplar içindeki konuşmalar da sizi rahatsız edebilir.

YÜKSELEN BALIK

Sosyal hayatınızın hareketli geçeceği bu hafta yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yaratıcı fikirler geliştirecek, bunları hayata geçirme konusunda istekli olacaksınız. İşinizde yapacağınız görüşmelerde, alacağınız kararlarda etraflıca düşünerek hareket edin. 

Hepimize güzel başlangıçlarla geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.