12 Nisan Pazartesi Koç burcunda gerçekleşecek yeniay yoğun harekete geçirme enerjisi taşıyor. Zaten yeniaylar yeni fikirlerin oluşumunu, atılacak adımları destekler. Gökyüzündeki yoğun Koç enerjisi bu yeniaya turbo desteği veriyor.

Zihinlerin yoğun çalışacağı, iletişimin hızlanacağı bir sürece gireceğiz. Herkes aklındakini, kalbindekini ortaya koymaya gönüllü olacak. Hem uygun zeminleri bulma hem de kendimizi cesaretle ifade etme konusunda fırsatlarla karşılaşacağız. Mücadele etme motivasyonu oldukça yoğun.

Haberin Devamı

Gökyüzündeki ateş enerjisinin baskınlığı ve toprak enerjisinin eksikliği, eylemlerin sonuca ulaşma ve somutlaşma ihtimalinin düşük olduğunu da anlatıyor. Koç’un gölgesi olan sabırsız ve ani tepki verme haline yenik düşmemeye gayret etmemiz gereken 2 haftadayız.

Bir şeyleri başlatma isteğimiz çok yoğun ama bu isteğimizi mümkün olduğunca dengeli hayata geçirmek önemli. Önümüze fırsat olarak çıkan durumlarla birlikte algımızı bulanıklaştıran enerjiler var. Bu konuda uyanık olmaya dikkat edilmeli.

İlişkilerde ve finansal konularda gergin, güç dengelerini değiştirmeye zorlayan durumlar yaşanabilir. Özellikle evliliklerde çözüm bulmaya cesaret edemediğimiz konuları gündeme getirebiliriz. Yaşanan manevi baskılarla yüzleşme cesaretimiz olacak.

14 Aralık Yay Güneş tutulmasının önümüze getirdiği konularda gökyüzünün mesajını doğru aldıysak, Nisan’ın ikinci yarısında ilerleme fırsatımız var.

Bilgi akışının çok fazla olacağı bu dönemde her duyduğumuza inanmayalım. Neptün bize yanılgılar, hatta kandırılmaları getirebilir. Bir konuyu ciddiye almadan önce iyice mantık süzgecinden geçirelim. Sularla ilgili sorunlar, kazalar, zehirlenmeler bu dönemde artış gösterebilir.

Plüton da güç savaşlarına, meydan okumalara, maddi spekülasyonlara karşı dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

Yeniayın enerjisini bencilleşmeden, dilimizi sertleştirmeden, daha çok kendimizi fark etmeye yönelik kullanmalıyız. 27 Nisan’daki Akrep Dolunayında, bu dönem attığımız adımların sonuçlarını alacağımızı unutmayalım.

Haberin Devamı

Koç Yeniayı 9-15 Nisan, 11-17 Temmuz, 12-18 Ekim, 9-15 Ocak doğumluları ve öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) 22 derece civarında önemli vurguları olanları daha fazla etkileyecek.

Yeniayın yükselen burçlara göre etkileri ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Daha öz güvenli ve aktif olunacak bir dönem. İş hayatında güç savaşlarıyla ve bazı manipülasyonlarla karşılaşılabilir. Yakın çevre ilişkileri de hareketlenirken saklanmış bilgilere, yanlış anlaşılmalara dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BOĞA

Bir türlü sonuçlanamayan konulara daha fazla enerji harcanacak bir dönem. Maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşılabilir. Aceleci davranmamak bu dönemdeki yanılgıları önlemek için önemli.

YÜKSELEN İKİZLER

Sosyal yaşamın hareketli olacağı bir dönem. Gruplar içinde daha çok öne çıkma söz konusu. Planları gerçekleştirmeye yönelik bazı fırsatlarla da karşılaşılabilir. Kendini ortaya koyarken sınırları unutmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ

İş hayatında ve üstlenilen sorumluluklarda daha hareketli geçirilecek bir dönem. Tesadüf gibi gelişen fırsatlarla karşılaşılabilir. Ortak yapılan işlerde bazı gerginlikler söz konusu. Olaylar karşısında inatçı bakış açısında olmak işleri zora sokabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Yurt dışı bağlantılı işlerde, akademik süreçlerde ve inançları ifade edişte daha aktif olunacak bir dönem. Yeni tanışmalar ve sosyal çevre kanalıyla gelen bazı yardımlar olabilir. Finansal konularda risk almamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BAŞAK

Giderlerin artabileceği, risk almaya daha istekli olunacağı bir dönem. Otorite figürü olarak görülen kişilerden bir takım destekler gelebilir. Aşk hayatında endişelerin yol açtığı gerginlikler yaşanabilir. İkili ilişkilerde çabuk tepki vermemeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

İkili ilişkilerle veya ortaklıklarla ilgili konuların daha hareketli olacağı bir dönem. Hukuki ya da ticari konularda bazı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Karşılaşılan fırsatların ne kadar gerçekçi olduğunu iyi değerlendirmek önemli.

YÜKSELEN AKREP

Günlük aktivitelerin, çalışma şartlarının son derece hareketli olacağı bir dönem. Sağlık konularında da beklenmedik haberler, gelişmeler mümkün. İş hayatında mevcut şartları geliştirmeye yönelik çıkabilecek fırsatlarla birlikte zorlanmalar, engellenmeler de söz konusu.

YÜKSELEN YAY

Aşk hayatının daha hareketli olacağı ve kişinin kendini daha rahat ifade edebileceği bir dönem. Çocuklarla ya da hobilerle ilgili bazı zorunlu harcamalar olabilir. Ailevi konularda özveri gerektiren durumlara karşı da dikkatli yaklaşmak önemli.

YÜKSELEN OĞLAK

Aileyle, evle ilgili konuların daha gündemde ve aktif olduğu bir dönem. Bu alanlarda düzen kurmak adına baskıcı bir tutum içinde olmamaya dikkat edilmeli. Çalışma arkadaşları ile iletişimde de bazı belirsizlikler gerginliklere yol açabilir.

YÜKSELEN KOVA

Yakın çevreyle olan iletişimin, tanıtım faaliyetlerinin ve düşüncelerin son derece hareketlendiği bir dönem. Yaratıcı fikirler geliştirilebilir. Korkular sebebiyle kazançlar konusunda yanlış kararlar vermemeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BALIK

Aileden gelen destek ile kazançlara ve bir değer üretmeye daha fazla odaklanılacak bir dönem. Arkadaş çevresinde bazı zorlanmalar olabilir. Bireysel seçimlerin öne çıktığı bu süreçte karar verirken aceleci davranmamaya dikkat edilmeli.

Sevgilerimle,

Aslıhan Kozluca

www.astrolojihan.com

Facebook/Instagram/Twitter @astrolojihan