Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Daha iyi hissetmek için neye ihtiyacınız var?

Koç burcu yeniayı, kendimizle yüzleşmeye, yaralarımızı fark etmeye, iyileştirmeye hazır olup olmadığımızı sorgulamamıza sebep olacak. Kendimizi ve hayatımızdaki kişileri, akışta başımıza gelen tüm olayları her zamankinden daha tarafsız, derinlikli bir şekilde ele almaya çalışalım.

Yaşamın herhangi bir alanında yenilenme ihtiyacı duyuyor olmalısınız. Önemli olan sizi bu adımı atmaya teşvik eden sebebin gerçekçiliğidir. Yapmak istediğiniz değişim veya yenilik size ne tür bir katkı sağlayacak? Sizi maddi yada manevi olarak özgürleştirmeyecek bir adım atmayın.

Haberin Devamı

Algımızın çok üstünde bir özgürlüğe sahip olduğumuz halde bunu her zaman fark edemeyiz. Özgürce hayatımıza yön verebilmek için kendimizi akışa bırakmamız gerekir. Hayatın aksayan, zorlayan yönlerini değil ulaşmak istediğiniz hedefleri merkeze alın. 

Hedef ve hayallerinize ulaşmanızı engelleyen unsurlar bir bir ortadan kalkıyor.  ‘’Hedef ve hayalleri olanlar için yeni bir döngü başlamaktadır’’ Yani umutsuz ve beklentisiz olanlar için yeniay etkileri hissedilir olmayacaktır. 

Yeni projeler, eğitimler, seyahatler, teklifler vb. gündeme gelecektir. Aşırı bireysel davranışlar sergilemeden uyumlu ve iş birlikçi bir tavır sergileyebilen kazanır. Gelişime-ilerlemeye açık olanlar, yeni ilişkiler-ortaklıklar kurma cesareti gösterenler desteklenecektir.  Yeni ortamlar, kişiler ve olanaklar yeni sorumluluklar ve sınavlar demektir. Her zaman olduğu gibi dürüst, iyi niyetli, sağduyulu ve gayretli olan başaran taraf olacaktır. 

Dünden bugüne taşıdığınız yüklerden kurtulmak için neler yapmalısınız? Bireysel doğum haritalarınızı inceleterek bu ve benzeri sayısız sorunuzun cevabına ulaşabilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştıran etkenleri ortadan kaldırmak, yeni yollar belirlemek için Doğum haritası analizi yaptırın. Genel bir bilgiye sahip olmak isteyenler için burç yorumları aşağıdadır.

Koç

Hemen her konuda yenilenme, arınma ihtiyacı duyabilirsiniz. Dış görünüşünüzden, genel sağlığa hatta beslenme alışkanlıklarınıza kadar pek çok konuda yeni bir döngü başlatabilirsiniz. Sizi kısıtlı ve sınırlandırılmış hissettiren her şeyi geride bırakmaya hazırsınız. Harekete geçmekten korkmayın ‘’bu alanda yenilik yapmak bana bunu kazandırır, şu alanda özgürleşmemi sağlar’’ diyeceğiniz adımlar atın. Maddi-manevi yeni değerlere sahip olmak, iş hayatında başarı geleceğinizi yeniden şekillendirebilir.

Haberin Devamı

Boğa

Geçmişin yüklerinden kurtulmaya başlasanız iyi olur. Sürekli sıkışmış, hareket etmenize engel olan bir girdapta hissetmektesiniz. Şimdi o zincirleri kırmanın ve özgürleşmek için başka sorumluluklar geliştirmenin vakti, geldi. Uğraşmak istemediğiniz sorunları, yüzleşmeleri, söylenmesi gereken sözleri  ertelemeyi bırakmalısınız. Sesiniz çıkıp özgürleştiğinizde iş hayatında veya çevrenizle yaşadığınız sorunlardan da kurtulacaksınız. 

İkizler

Arkadaş çevresi, gruplar, dernekler, kulüpler konusunda sorumluluk mu yük mü muhasebesi yapabilirsiniz. Sükunetinizi korumak suretiyle geleceğinizi etkileyecek adımlar atmanız gereken bir dönemdesiniz. Yeni çevreler ve ortamlar güçlü ve cesur adımlar atmanızı destekleyen kişilerle yolunuzu kesiştirebilir. İş hayatınızla ilgili yeni plan ve projeleri devreye almalısınız. Yurt dışı bağlantılı iş ve sorumluluklarınız artacaktır. 

Haberin Devamı

Yengeç

Toplum önündeki imajınızı korumak için harcadığınız eforu konuşalım. İçe dönüp sorgulamanız gereken konu; bu imajı korumak için harcanan çaba özünüzün emri mi? Yani harcadığınız efora değecek bir tatmin yaşıyor musunuz? Cevabınız evet ise yola devam edin hayır ise enerjinizi sizi mutlu edecek alanlara yönlendirin. Mesleki anlamda büyüme, genişleme fırsatları elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Maddi-manevi hak edişleriniz kendiliğinden ve kolaylıkla gelecektir.

Aslan

Dışa açılmak, büyümek, genişlemek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bunu yapabilmeniz için hayata başka bir gözle bakmaya başlamanız gerekir. Tüm inanç ve ideallerinizin yeniden yapılandırılması gerekecektir. Maddi-manevi hayata bakışınız,  kar-zarar hesabınız artık işlevsel değil. Aslan, dünyasını yeni değerleriyle yapılandırarak (belki başka bir yerde) yeniden kurmalıdır. Başka bir ülke, şehir, mesleki alan hatta eğitime ne dersiniz?

Başak

Hak ettiğiniz ancak elde edemediğiniz neler var şu hayatta? İkili ilişkilerle ilgili ne tür hayalleriniz var? Harekete geçmeye, hayatı renklendirmeye hazırsanız; hayatta sürprizlerini size sunmaya hazır hale gelebilir. Günlük hayatınızı yeniden restore edin, sağlığınız ve beslenmenize daha fazla özen gösterin. Hayatı kaçırmanızın gerçek nedeni; ertelediğiniz, önemsenmediğiniz sorumluluklarınızdır. Şimdiye kadar karşı taraftan beklentilerinizi listelediniz peki siz karşı tarafa ne vadedeceksiniz?

Terazi

Evlenmek, yeni anlaşmalara imza atmak, ortaklıklar kurmak için heveslisiniz. Yeni bir çalışma ortamının, ortaklığın, çocuk sahibi olmanın sorumluluğu almaya hazır mısınız? Adil ve iş birliğine hazır bir insanın başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Siz mevcut bağlantılarınızın sizi rahatsız eden yönlerini iyileştirmeye odaklanın. Yaratıcılığınızı sınırlayan yüklerden kurtulup, gerçek sorumluluklarınızla yüzleşin.

Akrep

İş ve çalışma hayatınızda neleri geride bırakmalısınız? Bu alanda bir arınma yaşayan Akrep, yeni iş alanları ve arkadaşlarıyla başarıya ulaşacaktır. Aile, yuva konusunda yeni sorumluluklar gündeme gelebilir.  Alınan yeni sorumlulukların daha özgür hissetmenize vesile olması sizi şaşırtmasın. Eskisinden daha yaratıcı, başarılı, güçlü hissedeceğiniz hayatınızın başrolü olacağınız bir döngüyü başlatacaksınız.   

Yay

Siz yaratımınızı engelleyen pürüzlerden kurtulmaya çalışmalısınız. Sahne ışıklarının sizi daha fazla göstermeye başlayacağı bir döneme girdiniz. Potansiyelinizi tamamen kullanmak kaydıyla yeni projelerde başarı elde edeceksiniz. Eğitimler, ticaret ve maddi-manevi kazanımlar için önemli bir döngüye girdiniz. Tüm enerjinizi yeni hayatınızı yaratacak adımlar atmaya harcayın. Aile ve yuva konularında yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. 

Oğlak

Aile yaşamınız ana konu olabilir. Ev alma, satma belki taşınma noktasına gelmenizi bekleyebiliriz. Maddi-manevi değerleri (özellikle aitlik, sahiplik algınızı) gözden geçirmeniz gerekecektir. Yeni bir yaşam kurma ihtiyacı içindesiniz.  Yazılı-sözlü iletişim, sosyal medya kanalıyla para kazanmanız mümkün olabilir. Özgürleşmeden, gereksiz yüklerden kurtulmadan maddi-manevi güç ve başarı beklemeyiniz.

Kova

Dostlarınız veya yakın çevreniz yüklerinizden kurtulmanıza olanak sağlayabilir. Yeni eğitimler ve kısa seyahatler gündeme gelecektir. Bireysel alanınızı ihlal etmenize sebep olabilecek sorumluluklar almamanızı öneririm. Maddi-manevi değer algınız uzun bir aradan sonra karşılık bulabilir. Yeni kazanç yöntemleri anlaşmalar söz konusu olursa cesur davranın. Unutmayın en büyük sorumluluğunuz bireyliğinizi tehdit eden sorunlardan kaçınmak olmalıdır.

Balık

Yeni iş, yatırım, tasarruf yöntemleri geliştirerek daha fazla para kazanma gayreti içine girebilirsiniz. Net olmadığınız konularda, inanmadığınız projelerde yer almamaya özen gösterdiğiniz sürece başarılı olabilirsiniz. Sezgisel olarak ilerlemeniz gereken alana çekileceksiniz, iç sesinize güvenin. Korku ve endişeleriniz nedeniyle ertelediğiniz pek çok konu yeniden gündeme gelerek geleceğinize yön verecektir.  

 

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgiler.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga