Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Sabır, mücadele, irade sorgulamasını iş, aşk, aile, sağlık, para, kardeşler vb. sayısız konuda yaşayabilirsiniz. Gökyüzü yüksek adalet ve ahlaka sahip kişilerin süreci başarıyla geride bırakabilmesini garanti ediyor.

Yüksek ahlak ve adaletten başka yolunuz yoktur!

Yüksek ahlak bir yüksek akıl meselesidir. Yüksek akla ermek için ruhsal gelişmişlik gerekir. Tekamül salt bir mana konusu değildir. Bilim ilimin içinde, ilim bilimin kendisidir. İlim, dünya koşullarında insan aklıyla izah edilebilir artık bilimdir. Akıl olmuş vicdan, vicdan olmuş akıl sahipleri ilmin her haline razıdır. Taraf olmak, evrensel nizama kör bakmaktan başka bir şey değildir.

Haberin Devamı

Ay tutulması, toplum onayı ile öz arzularınız arasında sıkışmanıza sebep olabilir. Güvenlik ihtiyacınız sebebiyle başkalarının onayına açsınız. İçerde yaşadığınız baskının sebebi korkudur. Başaramamaktan korkuyorsunuz. Sevilmeyi-sevmeyi, korunmayı-korumayı, desteklenmeyi- desteklemeyi, kazanmayı-kazandırmayı, kabul edilmeyi-kabul etmeyi vb. başaramamaktan korkuyorsunuz. Dış dünyanın onayını alabilmek için içinizdeki ateşi, özünüzün arzusunu yok saymayın. Dürüst olun! Size ait olmayan bir fikre, zikre, fiile uyum sağlamak zorunda değilsiniz. Tek esas samimiyettir. Kendiniz olmak içinde mücadele etmeye ya da herhangi bir onaya ihtiyacınız yok. İçte ve dışta barıştan başka çareniz yoktur. Ne kendinizle ne de dış dünya ile savaşarak ilerleyemezsiniz.

Ay tutulması, dışarıdan gelen baskının iç dünyanızı karıştırmasına sebep olarak bir sonuca ulaşmayı hedefliyor. Akıl ile kalbin birbirini onaylamasına ihtiyaç var. Esas mesele cevabı nerede arayacağını bilmektir. İçinde bulunduğumuz koşullar, sahip olduğumuz yetenekler sonsuz kaynağa nasıl ulaşabileceğimizin işaretleridir. Yetememekten, yetişememekten korkmayın. Zamanın arzusunu, öğretisini duymayı dileyin. Şu an içinde bulunduğunuz koşullar en yüksek potansiyelinizi devreye almanıza yardımcıdır. Başka türlü içinizdeki cevheri mücevhere dönüştürecek gücü kendinizde bulamazdınız. 

Kapanan defterler, geride bırakılan kişiler, acı veren kayıplar yaşadınız. Şu an olduğunuz kişiye dönüşmek için çok çalıştınız. Bu süreçte yaşadığınız duygusal iniş çıkışların gerçek sebebi neydi? Büyüme sancısıydı. Siz artık büyüdünüz ve size ait tüm maddi-manevi değerlere sahip çıkabilecek ruhsal olgunluğa eriştiniz. Yaşayarak öğrendiklerinize ek olarak bugüne kadar görmediğiniz kadar rüya gördünüz. Rüyalarla hayat amacınızdan, kendinizden koptuğunuz dönemleri ziyaret edip, arıttınız. Karma yasası değişip, borç ve alacaklar kapanmak zorunda olduğu için hızlı bir evrim sürecinden geçtiniz. Üzülmeyin, uyum süreci sizi eskisinden daha güçlü ve dayanıklı kıldı. Şimdi rotayı yeniden belirleme ve yeni yolunuzda ilerleme iradesi göstermeye hazırsınız.

Haberin Devamı

Bireysel doğum haritalarınızda ay tutulması hangi evlerde aktif? Tutulmanın yaratacağı sorgulama o ev konularıyla ilgili olacaktır. Doğru olan, bireysel doğum haritası analizi yaptırarak ilerlemektir. Bir fikir sahibi olabilmeniz için burçlarınız üzerinden yorumlar aşağıdadır.  

Haberin Devamı

Koç

Maddi-manevi değerlerinizi kaybetme ihtimali ve belirsiz yarınlar konusu sizi oldukça endişelendiriyor. Tepkisel olmamak, uzlaşmacı davranmak sandığınız kadar zor değil. Koparamadığınız bağlar zamanla esarete dönüşür. İçinde bulunduğunuz durum tam olarak budur. İlerlemeyen yol arkadaşlıkları sona ermelidir. Bu esareti sonlandırmak için kullanmanız gereken iletişim dilini doğru seçtiğinizde ve alma verme dengesi kurabildiğinizde sorunlar hallolur. Yaşamın kendisi değişimdir. Siz şu an yaşamı erteliyorsunuz. Yaşamak sorumluluktur, görevden kaçmayınız.

Boğa

Ortaklıklar, evlilikler ve bu alanlardaki adalet sorgulanacaktır. Haksızlığa uğramak ya da haksızlık etmek arasında fark yoktur. İki durumda da adalet bozulur. Tutulma, ikili ilişkilerinizi masaya yatırma olanağı tanır. Zaten adil olan iş birlikleri eskisinden daha verimli hale gelecektir. Ancak görmezden gelinen sorunlar varsa dönüşüm başlamak zorundadır. Haksızlığa sabretmeniz değil hayallerinize ulaşma iradesi göstermeniz gerekmektedir.

İkizler

Çalışma ortamınızı ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi irdelemeniz gerekebilir. Mevcut koşullar sizi tatmin etmediği halde değiştirme cesareti içine girdiniz mi? Değişim cesareti göstermek yerine olanı korumayı mı tercih ettiniz? İş hayatınızdaki problemler, ruhsal-fiziksel sağlık sorunlarınızın temel nedenidir. Mesele hayatın akışını korumaya çalışmanız değil, rutini korumak pahasına kendinizi silmenizdir. Bağ kurduğunuz her şey ve herkes sonsuza kadar sizinle olamayabilir. Gelecekte, gerçekten hayatınızda olmasını istediğiniz kişi ve ortamlar mutlaka sizinledir.  

Yengeç

Aşk hayatınız, yaratıcı yönleriniz, çocuklar tutulmada gündeme gelebilir. Takıntılı tutumlar ve baskıcı söylemlerde bulunmamaya gayret gösterin. Sosyal ortamlar, gruplar ve arkadaş çevresinde sahne sizin. Mühim olan sahne ışıkları altında olmak değil, sahneyi doldurmaktır. Yaratımda bulunduğunuz sürece görünür olmanız kaçınılmazdır. Siz duygusal hayatınız ile ilgili tatminlere öncelik vermek durumundasınız. İçerideki huzuru yakaladığınızda maddi hayatın sorunları kolaylıkla çözümlenir.

Aslan

Aile, ev, yuva konusunda çözülmemiş sorunlar giderilmelidir. Aile yaşamınızı ilgilendiren değişimler söz konusu olabilir. Taşınma, tadilat ya da konuşmaktan kaçınılan ailevi sorunların masaya yatırılması zorunlu hale gelebilir. Cesaretle ve amaçtan sapmadan çözümsel ve uzlaşmacı davranarak ilerleyin. Duygusal konfor ihtiyacınızı karşılamaya çalıştığınızı aklınızdan çıkarmayın. Kariyer hayatınızda oluşan gerginliği ev hayatınıza aktarmamaya özen gösterin. Yuvada ve güvende oldukça her şey eskisinden daha iyi hale gelebilir.  

Başak

Eğitim, seyahat, küçük kazançlar, kardeşler, yakın çevre hakkında düşünceleriniz değişebilir. Düşüncelerinizin değişmesi bir dönemin kapanıp başka bir dönemin başlaması anlamına gelmektedir. Unutmayın, her şeyi geride bırakıp yeni bir yaşam kurmak yeni sorumluluklar almayı da kabul etmektir. Yakın çevrenizle iletişim sorunları yaşıyorsanız, üslup konusuna eğilin. Belki kendinizi bir başka şekilde ifade ederek daha iyi geri dönüşler alabilirsiniz. Gelişime açık davrandığınız sürece yol sizindir.

Terazi

Parasal konularda yaşanan krizlerin sona erme vakti geldi. Ortak gelir-giderler konusunda bazı endişeleriniz olabilir.  Madde ve manaya yüklediğiniz anlam değiştikçe yaşanan sorunlarda hafifleyecektir. Umutla yaklaşmaktan vaz geçmedikçe her türlü çözüme ulaşabilirsiniz. Layık olduğunuz, istediğiniz konforun artık bir adım ötesindesiniz. Gösterdiğiniz sabır ışıltılı bir gelecek yaratmanızı sağladı. Para sizin değerinizi değil konforunuzu belirler.

Akrep

Bireysel hayatınızın her alanı etki alabilir. İlişkilerinizi gözden geçirin. Adil olmak için kendinizi yok sayma ya da kendinizi korumak için karşı tarafa hak ettiği değeri vermeme hatasına düşmüş olabilir misiniz? İkili ilişki, evlilik, ortaklık konularında temiz bir sayfa açmaya hazır hissedebilirsiniz. Mevcut ilişkiyi yapılandırıp sağlam bir temele oturtma ya da yeni bir ilişkiye başlama konusunda öz güvenli hissedeceksiniz. Minik ve samimi adımlar atmanız bile hayati önemdedir. Çünkü bu dönemde başlayan her şey geleceğe taşınabilir.

Yay

Ruhsal-duygusal-zihinsel ve fiziksel bağımlılıklarla vedalaşmadan başardım diyemezsiniz. Size tuzak kuran yine sizsiniz. Korkmaktan, kaçınmaktan yorulduğunuzu biliyorum. Derin bir nefes alıp hangi alanda aşırı aktif hangi alanda aşırı hareketsiz kaldığınızla yüzleşin. Daha pasif olduğunuz konuların üzerine giderek güvende hissedeceğiniz yeni bir yaşam öyküsü yazabilirsiniz. Eski güvenlik sınırlarına artık ihtiyacınız yok. Güçsüz, cesaretsiz ve istikrarsız olduğunuzu hissettiğiniz konularda artık fazlasıyla yeterlisiniz.

Oğlak

Sosyal yaşama yeniden uyumlanma dönemindesiniz. Arkadaşlarınız, bağlı olduğunuz gruplar büyümeniz için gereken desteği vermeye hazır. Siz almaya, bildiğiniz yolun dışında yürümeye hazır mısınız? Geleceğinizi ciddi şekilde etkileyecek yepyeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz. Tüm yaratıcılığınızı klasik yöntemler dışında kullanmaya başlamanız hayati değerdedir. Şimdinin rotası, tüm hak edişlerinizi (aşk, para), kayıplarınızı geri döndürebilir. Ortak gelir ve giderler sebebiyle uğradığınız zararları telafi etme zamanı geldi.  

Kova

Toplumsal imajınızın değişmesi gereken bir dönemdesiniz. Korkularınız sebebiyle geri durduğunuz pek çok alanda cesaretle ilerleyeceksiniz. Derin kaygılarınızın tek sebebi yaşadıklarınız değildi, geçmişten geldi. Aile, kökler aracılığıyla size geçen pek çok kayıt artık hükümsüzdür. Yani zihnin kurduğu görünmez tuzaklardan özgürleştiniz. Kariyer hayatınız sizi güvende hissettirecek gelişmelere açık. Sizi yansıtan en özel yeteneklerinizi hayata geçiriniz. Bu sayede hem geleceğinizi güvence altına alabileceğiniz işler yapabilir hem de daha fazla yaratımda bulunabilirsiniz.   

Balık

Yaşama bakışınız hiç olmadığı kadar ve hiç olmadığı bir biçimde değişiyor. Eğitim, seyahat, ticaret vb. sayısız alanda yeni durumlar gündeme gelecektir. Yurtdışı olanaklara, şimdiye kadar açılmamış defterleri açmaya cesaret edebilecek misiniz? Yakın çevre, kardeşler, mevcut kaynaklarınız ve değerleriniz size çok şey katmış olabilir. Ancak artık denenmemişi deneme arzusu içindesiniz. Sahip olduğunuz yetenekleri, eğitimi, inancı sil baştan yenileyeceksiniz. Yüksek idealleriniz için yola çıkmak zorundasınız. Tutulma sizin zihninizde oluyor. Düşünce yapınızın değişmesinden korkmayınız.   

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgilerimle