19 Kasım 2021 Boğa burcunda ay tutulması burçlara etkisi

Ay tutulmaları, duygusal konuların ön plana çıkmasına, kendinize dair keşiflerin artmasına, geride kalması gereken kişi ve durumların fark edilmesine olanak tanır. Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, iç dünyanızı ve öz arzularınızı ifade edebilmeniz açısından eşsiz bir fırsattır. Tepkisel davranışlardan kaçınıp en dürüst ve adil yaklaşımı merkeze alarak kendinizi ifade edin.

En önemli arzu ve isteklerini ''Nasılsa olmaz.'' diye görmezden gelmeyen insan yoktur. Oysa, sadece hayal etmekten vazgeçmeyenler mucizeler yaratır. Derinlere gömdüğünüz duygularınızı ışığa kavuşturmak sizin elinizde. Sahip olduğunuz veya olmak istediğiniz maddi-manevi her değeri tekrar tekrar gözden geçirin. Gaye, en gerçek arzularınızın neler olduğunu keşfetmek olsun. Bu eşsiz keşfin yaşamınızı ne şekilde değiştirebileceğini tahmin bile edemezsiniz. 

Hayallerinizi somut değerlere dönüştürme cesaretine sahip misiniz? O ''Asla olmaz.'' dediğiniz şey için harekete geçmeye, ''Ya olmazsa?'' diye vazgeçtiğiniz hayalleri yaratmaya hazır mısınız? Hayal kırıklığından korkmayanların kazandığı bir tutulma yaşayacağız. Hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak her konuda yaratım başlasın.

Haberin Devamı

Gerçek bir başlangıç için hedefinize odaklanın.

Mevcut koşulların sizi daralmış, sıkışmış, hareketsiz hissettirmesi tutulma sınavıdır. Ruhsal, duygusal, zihinsel ve fiziksel açıdan kapasitenizin zorlandığını düşünüyor olabilirsiniz. Zorlu koşullardan geçiyor olmanız muhtemel olsa da aşılabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınızın size vermeye çalıştığı mesajı anlamaya çalışın. Mesajı algıladığınızda çözüm kendiliğinden gelecektir.

Yaşamın hangi alanında kısıtlılık, baskı hissediyorsanız büyüme ve dönüşüm oradan başlatılmalıdır. Ay tutulması, iradesini kullanarak motivasyonunu kaybetmeyen herkes için aydınlık yarınlar vadedebilir. Maddi-manevi güvenlik arayışınızın kriz yaratmamasına özen gösterdiğiniz sürece korkulan olmayacaktır. 

Ay tutulmasının tuzağı, hayallerinizden vazgeçmenizdir.

Yaratım enerjinizi kaygılara değil, gerçekleşmesini arzu ettiğiniz konulara yöneltin. Öz arzu ve isteklerinizi hayata geçirirken destek göreceksiniz. Sınırlı ve sabit beklentilerin göklerce reddedildiği bir dönemdeyiz. Siz yaşamı koşullara bağladığınızda önünüzde daha fazla engel belirir. Mühim olan umudunuzu yitirmeden kendiniz için yaratmaya devam edebilmenizdir. Motivasyonunuzu kaybettiğinizde yaratım kendiliğinden durur, yenilmiş hissetmeye başlarsınız. İşte şimdi, kendisine kader yazma cesareti gösterenlerin kazanma zamanı. 

Haberin Devamı

Cesaret ve umutla, sadece kendi iyi niyetinize güvenerek yeni yaşamınızı inşa etmeye hazırlanın. Bu defa koşullara ve imkanlara değil, ''Ben nasıl yaşamak istiyorum? Neler başarabilirim?'' sorularına odaklanarak ilerleyin.

Herkesin sevgi huzurla deneyimlemeyi hak ettiği bu Ay tutulmasını nasıl karşıladığınıza dikkat edin. İyi niyet, sevgi, akıl-mantık-şuurla karşıladığınız bir misafirin edebinden şüpheye düşmeyin.

Şahane bir Ay tutulması deneyimleyeceğinize yürekten inanıyorum.

Koç

Tutulma enerjisini maddi hayatınızda büyüme için kullanabilirsiniz. Size mümkün değil gibi görünen ne varsa tekrar gözden geçirin. ''Şuna sahip olamam, bunu yapamam.'' dediğiniz neler var? Hayal kırıklığı yaşamaktan korkmadığınız sürece tutulma süreci sizi destekleyecektir. En derinde kalmış istek ve arzularınızı yaratmak için hiç beklemeyin. Siz klasik bir bakış açısı ve ''değer'' algısına teslim olmadıkça istediğiniz çok şey gerçekleşecektir. Sahip olduklarınız dışında sonsuz bir  kaynak var. Bu kaynağın akışını kesmemeye dikkat edin. Dikkat etmeniz gereken konu, sizin harekete geçmeniz çabalamanızın yetmediği alanlarda akışa teslim olmanızdır.

Haberin Devamı

Boğa

Yaşamınızın her alanında yaratıma geçebilirsiniz. Kendinize yapacağınız her tür yatırım destek görecektir. Yaşam koşullarınız, iş ve özel hayatınızdaki ertelenen konular gündeme geldiyse iyileştirmeye gayret edin. Harekete geçerek yenilikleri başlatabileceğiniz bir dönemdesiniz.  Benliğinizi korurken ikili ilişki ve ortaklıklarda başarı elde edebileceğiniz bu dönemi doğru değerlendirin. Ben şunu yaparım, bunu yaşarım şeklinde başlayan cümlelerinizi geleceğe ertelemeden şimdiye çekin; yani yapmaya ve yaşamaya başlayın. Dikkat etmeniz gereken konu, en gerçek arzularınızla harekete geçmenizdir.

İkizler

Katı tutum, korku ve inançlarınızı sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. Daha fazla içe dönerek, tutulmayı arınmak için kullanabilirsiniz. Günlük yaşamınız ve iş hayatınız açısından önemli değişim ve dönüşüm enerjilerinin aktive olacağını söyleyebiliriz. Tutulma sizin yaşamınızda baskı ve korkuların sona ereceği bir enerjiye gebedir. Dip korku ve kaygılara son vermek için bundan güzel bir zaman olamaz. Yaşam kalitenizi düşüren rutinler ve sağlık konusunda her şeyi tekrar gözden geçirin. Esneklik yasasına takılan davranışlarınızı değiştirin. Dikkat etmeniz gereken konu hayal ve umutlarınızdan içten içe vazgeçmemenizdir.

Yengeç

Gelecek planlarınızı hayata geçirmek konusunda kaderi bir dönemdesiniz. Yaratıcı enerjinizi geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmeye aktarın. Aşk-para konularında mantıklı ve dengeli davranarak olası gerginlikleri ertelemeyi değil, çözmeyi hedefleyin. Yeni gruplara dahil olurken bazı gruplardan ve kişilerden kopmaya, ayrışmaya başlayabilirsiniz. Ay tutulması sizi toplumsal konularda harekete geçmek konusunda da destekleyecektir. Toplumsal ve kişisel yaşamınızda sahne ışıkları sizi göstermeye başlayabilir. Dikkat etmeniz gereken temel konu, kontrolcü ve güvenlik arayışı isteyen doğanızın karşı tarafa güvende hissettirmesidir.

Aslan

İş-statü alanında kaderi kararlar almanızın zamanı gelmiş olabilir. Toplumsal imajınızı eskisinden daha fazla önemsediğiniz bir dönem. İş ve aile hayatınız arasında denge kurma konusunda artık uzmanlaştığınızı söyleyebilirim. İşte tutulma bu konudaki yeteneklerinizi tekrar test edebilir. Bilinç altınızdan sahneye fırlamaya hazır egosal enerjiye izin vermeyin. Mesleki anlamda olgunlaşma ve yeterlilik gösteren Aslanlar tutulma ile haklarını talep edeceklerdir. Denge kurmayı başaranlar için ilerleme, egoya kapılanlar için ise tökezleme dönemi olabilir. Dikkat konusu, ''Elimden gelenin en iyisini yaptım mı?'' olmalıdır. Bu soruya evet cevabı verebilen Aslanlar için gerçek bir yükselişten bahsedebiliriz.

Başak

Şimdiye kadar kusursuzlaştırmaya çalıştığınız her alanda çok yol kat ettiniz. Siz, yüksek inanç ve ideallerinizin değişmiş olabileceğini hiç düşündünüz mü?  Yakın çevrenizle ilişkilerinizi ve iletişiminizi gözden geçirin. Tekrar tekrar aynı konulara ve deneyimlere dönerek bir kısır döngü yaratıyor olabilirsiniz. Yeni eğitimler, seyahatler, kültürler ve inanç sistemleri ilginizi çekmeye başlayabilir. Yaşama değer katan ve insana hizmet eden her alanda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeter ki bulunduğunuz dairenin dışına çıkmayı başarabilin. Dikkat konunuz öz arzunuzun ne olduğundan emin olmak olabilir.

Terazi

Maddi-manevi konularda başkalarından destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Şimdiye kadar tamamen kendi değerlerinize bağlı yaşamış olabilirsiniz. Ay tutulması, yeni değerler ve önem sıraları belirlemenize sebep olabilir. Alma verme dengesini kurabildiğiniz oranda tutulma sizi besleyecektir. Şimdiye kadar kendi kendinize yetmeye çalışarak kendinizi tüketmiş olabilirsiniz. Ne yapmak, ne yaşamak istiyorsanız söyleyin ve gerçekleşmesi için gelecek desteklere izin verin. Dikkat konunuz gelene, verilene ve dönüşüme direnç gösterme eğiliminiz olabilir. Tüm senaryo sizin istediğiniz şekilde gerçekleşmeyebilir, ancak yeniliklere izin vermeden hayat güzelleşmeyecektir.

Akrep

İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar Ay tutulmasında öne çıkacak konular olabilir. Ben ve biz sınırları açısından çizginizi yeniden belirlemeniz gereken bir dönemdesiniz. Biz demeyi başarabilen Akrepler için kaderi akitler ve sözlerden bahsedilebilir. Evlilik ve ortaklıklarda esneklik gösterilmesi gereken durumlar olabileceği gibi sürpriz gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Benliğinizin yok olacağından korku duymadığınız sürece başarılı ortaklıklar ve ilişkiler kurabilirsiniz. Dikkat konusu, siz adaletli olduğunuz sürece haksızlığa uğramayacağınıza güvenmenizdir. Dürtüsel davranmamaya ve aşırı bireysel yönlerinizi törpülemeye özen gösterin.

Yay

Günlük yaşamınız değişen koşullar nedeniyle hareketlenebilir. Rutinin yıkılması konusunda verdiğiniz mücadelenin sonuçlarını alma vakti geldi. İş hayatı ve arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Siz hayatınızın nasıl devam etmesini istediğiniz konusunda netleştikçe hayatın armağanları da netleşecektir. Ertelediğiniz pek çok şeyin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Sağlığınıza beslenmenize de dikkat etmeniz gereken bu dönemde iç sesinizi daha dikkatle dinleyin. Dikkat konusu, temel korkularınızın esiri olma tuzağına düşmemek olabilir.

Oğlak

Aşk hayatınızda büyük değişiklikler yaşanabilir. Hayata daha geniş bir açıdan bakmayı başaran Oğlaklar için büyüme zamanı. Sorumluluklarınız ve mevcut düzeniniz konusunda değişime açık hale gelmelisiniz. Toplumsal konulara yönelmek, sosyal hayata dahil olmak size iyi gelecektir. Kaderi ilişkiler ve bağlantılar kurmanızın mümkün olduğu bir dönemdesiniz. Kendinize daha hoşgörülü davranabilir, aşırı sorumluluk alarak ertelediğiniz pek çok şeyi önceleyebilirsiniz. Yaratıma geçeceğiniz alan sizi daha fazla sosyalleştirecek niteliklere sahip olsun. Dikkat konunuz yeni durumlara izn vermeye direnmemek olsun.

Kova

Aile, yuva kavramlarının öncelik kazandığı bir tutulma enerjisi deneyimleyeceksiniz. Temel motivasyonunuz iç dünyanızı yansıtan bir yaşam kurmak olmalıdır. İş hayatınızın yaşam kaliteniz üzerindeki etkilerini gözden geçirin. Akışa bıraktığınız her ne varsa güzel sonuçlar doğurabilir. Bilinçaltınızdaki hayalet korku ve kaygılarla yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Aile-kariyer denklemini sağlıklı kurabilen Kovalar yeni bir toplumsal imaja sahip olabilir. Enerjinizi klişeye düşmekten korkmak yerine, özgün bir aile ve kariyer hayatı yaratabilmek için kullanın. Dikkat konunuz geçmişe değil geleceğe odaklanmak olsun. 

Balık

Ay tutulmasında gündeminiz yakın çevreyle ilişkiler olabilir. İletişim konusuna hassasiyet göstermeniz ve kendinizi doğru ifade etmeniz gereken bir dönem. Uzun zamandır ertelediğiniz yurt dışı bağlantılı yatırım ve eğitimlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Siz yakın çevreye bağlı ve bağımlı olduğunuz alanları gözden geçirin. Gerçek arzularınıza hizmet etmeyen hiçbir faaliyete ve ilişkiye devam etmeyin. Yaşamın başka yönlerini keşfetme cesareti göstermelisiniz. Uzun zamandır dar bir alanda kısıtlı şartlarda yaşamaya devam ettiniz. Şimdi genişleme ve büyüme zamanı. Dikkat konunuz hayal gücünüze güvenmek olsun.

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgiler.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga