25 Haziran 2021 neptün retrosu ve burçlara etkisi

Tanrı’yı anlamak, bir inanca tutunmak ve bir ideale adanmak isteyeceğiniz bir dönem. Gerçeklerden, sorumluluklardan kaçtıysanız veya kendinizi aldattıysanız, retro sizi bunlarla yüzleştirir. Sezgilerinizin, rüyalarınızın rehberliği ve hayal gücünüzün sınırsızlığı iyi değerlendirilmelidir.

Geçmişte kurup unuttuğunuz hayalleri ve kendinize karşı tutamadığınız sözleri, retro size hatırlatacaktır. Ne kadar günahkar olup olmadığınızı düşünüp arınmak isteyeceksiniz. Bağımlılıklarınızın sebepleri üzerinde çalışmak için güzel bir zaman. Ne eksik ve hangi konuda yoksunluk hissettiğiniz için bağımlılık geliştirdiniz? Bu soruların cevaplarını alabileceğinizi bilmelisiniz.
Bu dönemde fanatik tavırlar, yanlış anlamalar, başkalarını ya da kendinizi gereksiz yere suçlayabilme potansiyeli aktiftir. ‘’Aklımda’’ denmesi gereken konu; gerçeklik ve gerçekçiliktir. Yalnızlaşarak (içe dönerek, insanlardan kaçarak) korku ve endişeyi beslemeye ya da kendinize acımaya kalkmayın. Maddede suyla, manada bilgi ve bilgelikle sınanacağız. Bilgi tarafsızdır, ona olumlu-olumsuz anlamlar yüklemek insanın bilinciyle alakalıdır. Sizler, retronun geliştirici etkilerini yaşamınıza uyarlamaya odaklanmalısınız.

Haberin Devamı

Hayalleri yaratmak
Kendinize yetebildiğinizi hayal edin. Hayal kurabildiğiniz ölçüde yaratıma dahil olabilirsiniz. Neptün, balık burcunda ilahileşme ve kutsanma arzusu yaratır. Neptün balık retrosunda ise ‘’Tanrı’yla aynı düşü görme’’ zamanı geldi demeliyiz. Bu ortak düşü kurmaya cesareti ve ehliyeti olanlar, yaşam enerjilerini bütüne aktarırlar.
İşte şimdi külli irade, ‘’bütünün ve kolektifin iradesi’’ doğru ifade edilmelidir. İnsanın en büyük gücü ve kalkanı iradesidir. Ferdi iradesini bütünün iradesiyle buluşturmayı başaran kişi, değişmez sandığınız gerçeklikte, ‘’kaderde’’ söz sahibi olur. Bütünün bilinciyle, evrimiyle alakalı konularda ferdi irade ‘’genelde’’ yetkisizdir; (Toplumların kaderini değiştirmekte etkin rol alan sanatçı, bilim insanı, ruhsal lider, askeri deha vb. ayrıca incelenmelidir.) ancak ortak bir idealde birleşen ferdi iradelerin yekünü geleceği şekillendirir. Bir kişinin iradesiyle bin kişinin iradesi arasındaki farkı fark etme zamanı!

Kadere, bireysel ve bütünsel iradeye bir de bu açıdan bakmak ufuk açıcıdır. Astrolojide de bireyden bütüne en doğru gelişimi ve yansımayı yapacağınız alanlar, “kaderi” olarak ifade edilir; yani doğum haritalarınız yaşayan bir enerji içerir ve tüm durumlar dönüştürülebilir. Kader, sadece geleceği ifade etmez; geçmişiniz geleceğinizle kaderde birleşir.
Artık Tanrı’yla aynı düşü görmeye ve müşterek bir gelecek yaratmaya hazırsınız. Peki burçlarınıza göre kurulması gereken hayaller nelerdir? Gerçeklikten kopmadan hayal kurmak dünyanın en zor işi olabilir. Tanrı’yla randevunuzu asla kaçırmayın.

Haberin Devamı

Koç
Kurmanız gereken hayaller konusunda sezgisel yönlendirmeler alabilirsiniz. Maddi-manevi korku ve kaygılardan uzak bir yaşam hayal etmekle başlayabilirsiniz. Cesur ve özgür bir Koç, her şeyi yaratabilir. En çok korku duyduğunuz alan, yaratım enerjinizin sıkışıp kaldığı yerdir.

Haberin Devamı

Boğa
Özgürleşmek, zincirleri kırmak iyi bir fikir. Siz, dünyasal hizmetlerinizin ve evrensel görevleriniz olduğu idrakine artık erişeceksiniz. Yaşama aşkla bağlanmanızı sağlayacak şahane bir retro deneyiminiz olsun. Hayallerinizi günlük hayata dair kurun.

İkizler
Kariyer hayatına dair hayalleriniz desteklenir. Yukarıda geçen kolektif irade ve kader kavramlarını dikkatlice okuduktan sonra hayaller kurun. Bu hayalin gerçekleşmesi sadece sizi etkilemeyecek. Sizden kariyer yaşamınızdaki değişikliklerle ilgili geri bildirim almayı çok arzu ederim.

Yengeç
Kendinize dair hayaller kurmaya hazır olduğunuza inanıyorum. Yaşamda kendinizi merkeze almanız gerektiğini anlamanıza hizmet eden sayısız deneyimden geçtiniz. Şimdi görünenden fazlasını, uzakta olanı, imkansız sandığınızı hayal edip yaratma vakti geldi.

Aslan
Hak ettiğinizi düşündüğünüz, ancak bir türlü erişemediğiniz neler var hayatta? İçsel olarak ‘’vakit geldi’’ diyorsunuz. Geçmişe vuran dalga size aşk, iş, para vb. getirecektir. Artık hayal etmekten vazgeçtiğiniz ve umudunuzu kestiğiniz konularda hayallere yer verin.

Başak
Evlilik veya ortaklık konularında sözler vermek-almak konusunda hayaller kurmaya meyilli olabilirsiniz. Gerçeklikten kopmadan, geleceğinizi biçimlendirecek her tür ortaklığın düşünü görebilirsiniz. Siz adil oldukça, adil ve sizi besleyen iş birlikleriyle ödüllendirilirsiniz.

Terazi
İş yaşamınıza dair hayaller kurmaya ihtiyacınız var. İş ortamınız, günlük hayatınız ile ilgili büyük bir değişim dönemindesiniz. Hayallerinizin sizi gerçekten mutlu edecek konuları kapsamasına dikkat edin.

Akrep
Yaşamdan keyif alınacak her konuya ve size sahnede olma şansı verecek her yeteneğinizle randevulaşın. Hayallerinizi oldurabilecek yaratıcı enerjiye sahipsiniz. Aşka dair hayaller kurmakta zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Yay
Atalar, kökler, geçmiş yaşam tortuları, çocukluğunuza ait travmalar vb. ne varsa hepsi ile bağları kesme zamanı. Kuracağınız hayal, geçmişin geride kaldığı aydınlık bir geleceğe dair olmalı. Size ait bir yuvaya sahip olmanın (madde ve manada) ne demek olduğunu öğreneceksiniz.

Oğlak
İletişimde bir daralma hissediyor olabilirsiniz. Sesinizi (iş, ticaret, yazarlık vb.) daha büyük bir kitlenin duymasını hayal edin. Kuracağınız hayal, iş arkadaşlarınız ya da çevrenizden etkilenmesin; çünkü en doğruyu bu defa siz bileceksiniz.

Kova
Maddi-manevi ayrımı yapmaktan vazgeçtiğinizi varsayıyor ve hayal gücünüzü büyük maddi kazançlar için kullanmanızı öneriyorum. Çok kazanın, çok paylaşın.

Balık
Birliğe adanmaya hazır Balıklar tüm hayallerini hayata geçirebilir. İlahi adalete ters düşmeyen her konuda hayal kurmanızı önerebilirim. Günlük yaşam kalitenizi (maddi-manevi) artıracak hayallere yer verin.

Gökyüzünü dinleyin.
Sevgilerimle.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga - @askinsifrelerikitap

Facebook: @seckin.ilbuga - @askinsifrelerikitap

Twitter: @seckinilbuga - @askinsifreleri