Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Yeniay yeni bir bahara davetiye çıkarıyor. Ya davete icabet edip geleceğini etkileyecek yeniliklere kendi rızanla adım atarsın ya da kendini aniden ummadığın bir hayatı yaşarken yakalarsın. Yani direndiğin yerden sınanmak zorunda kalırsın. Kendini yeniliğe, yola çıkmaya hazır hissetmiyor olabilirsin belki gerçekten hazır değilsin, pek çok eksiğinde olabilir. Zaten dağları devireceğine değil eksiklerini gidereceğine inanarak yola çıkman gerekiyor. Yapabildiğini yap yapamadıklarının farkına var kafi. Yapamadıkların belli ki yarınının dersleri. Sen bu yola kendin için çıkıyorsun kimin ne düşündüğü neyi beğenip beğenmediği önemli değil. Şu an yapabileceğin en eksik şey karasız, hareketsiz davranmak, başkalarının umudunu kırmak olabilir. 

Haberin Devamı

Aslan yeniayı kendisiyle birlikte çevresini, toplumu geliştirmek, değiştirmek, dönüştürmek isteyenleri destekler. İş, aşk, para, sağlık, evlilik, ortaklık, ev, aile, eğitim, seyahat vb. her hangi bir alanda adım atmak, ilerlemek isteyenlerin ellerinden tutmaya gayret ediniz.  Özellikle geleceğe dair yatırımlar ve yaratımlar içinde olanları destekleyen, yüreklendiren kazanır. İnsanın onuruna, asaletine yaraşır tutumlar içinde olan tahtında tacında sahibi olacaktır. Taht kavgayla kazanılmaz, kazanan tahta oturur.

Ego ve hırsın değil vicdan ve adaletin hüküm sürdüğü bir yeniay yaşayıp, yaşatacağınıza inancım tamdır. Bireysel haritalarınız kime hangi alanda destek vermeniz gerektiği bu desteği vermenizin sizin hayatınıza katkıları konusunda daha net bilgiler içermektedir. Yeniayda kendinizi geliştirebileceğiniz alanlar ve aklımda demeniz gereken konular burçlarınıza göre aşağıdaki gibidir.

Koç

Tatil tadında yaşarken gelişmek, ilerlemek mümkün mü? Sizin için mümkün. Hayattan keyif ala ala çalışmanın, üretmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Daha önce cesaret edemediğiniz pek çok işe adım atabileceğiniz, olumlu dönüşler alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili gelecek planları yapmaya başlayabilirsiniz. Karşı tarafın arzularını, ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak kaydıyla atacağınız adımlar desteklenir. Çatışmadan kaçınmanız gereken alan dost, arkadaş çevresi olabilir. İkili ilişkilerde gerekli sorumluluğu almak paylaşmak konusunda ölçüyü kaybetmeyin.

Haberin Devamı

Boğa

Oyunu kaybetmiş gibi davranmayın. Belli ki yeni bir oyun başlıyor. Karşılaştığınız zorluklar yeniden ayağa kalmanızı, gücünüzü hatırlamanızı sağladı. Kökleriniz, çocukluğunuz, aileniz, yuvanız ile ilgili düşünceleriniz yeniden yapılandırıldı. Bitti, sona gelindi dediğiniz konular, kişiler, ilişkiler eskisinden daha sağlam temellere oturtuldu. Geçmişin acı ve kırgınlıkları bugünün sağlam aile bağlarını yaratmak için yaşandı. Şimdi yeniden kökleneceğiniz, aile içindeki değerinizin altının çizileceği bir devredesiniz. Kendi evini, ailesini kurmak, aile ilişkilerini güçlendirmek isteyen Boğalar desteklenecektir. Aileyi merkeze alarak iş hayatınızı ya da özel hayatınızı ihmal etmeyin.

İkizler

Hedeflerinize ulaşmak için büyük adımlar atmaya hazırsınız. Tutkuyla istediğiniz ne varsa elde etmek üzeresiniz. Telaşa düşmeden emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesinde ticarette, ilişkilerde istediğiniz ölçüde parlayabilirsiniz. Seyahat, eğitim veya ticarette programlarınızı öne çekmenizi gerektirecek durumlar gelişebilir. Yeni ve daha enerjik bir planlama ile istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Tuzak eski hayatınıza aşırı özlem duymak ve geçmişi geleceğe taşımak için çabalamak olabilir. Geçmiş güzel olabilir ama eskide kalmalı. Hedeflerinize giden yolda sorumluluk ve tevazudan ödün vermeyin.   

Haberin Devamı

Yengeç

Yeniayda parasal büyüme bekleyebilirsiniz. Başarılı projeler, kazançlı yatırım teklifleri, terfiler gelebilir.  Sizi maddi-manevi hayatınızda zorlayan durumlardan kurtulmak, büyümenizin önündeki engelleri aşmak için harekete geçeceksiniz. Maddi-manevi değerlerinizi koruyup-gözetmek alım-satım-paylaşım konusunda adil olmak yeniay ödeviniz. Hak edene hak ettiği maddi-manevi değeri verdiğiniz oranda sizde parlayacaksınız. Geçmişin maddi-manevi kayıplarını, suiistimallerini, hayal kırıklıklarını geride bırakın. Unutmayın, bugünün hayalleri, değerleri, aktörleri geçmişin borçlarından sorumlu değil. Ruhsal-duygusal-zihinsel-fiziksel işbirliği ve paylaşım içinde olduğunuz kişilere karşı sorumluluklarınızı gözden geçirin.

Aslan

Yaşam kalitenizi düşüren maddi-manevi tüm alanlarda değişim gerçekleşecektir. Kararsızlık yaşadığınız adım atmaktan tereddüt ettiğiniz çok konuda harekete geçmek için doğru zaman. Dış görünüşünüz, sağlık ve beslenme alışkanlıklarınızla ilgili planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Yaşamınızda köklü değişiklikler yapma gücüne ve motivasyonuna sahipsiniz. Kendi krallığınızı kurmak için neye ihtiyacınız var? Daha güzel görünmeye mi, daha zengin olmaya mı, daha sağlıklı olmaya mı, daha planlı olmaya mı? Ne gerekiyorsa yapabilecek durumdasınız. Yeter ki geçmişin şaşalı anılarından kurtulup geleceği parlatmaya odaklanın. Biz dediğiniz ortamlarda size düşen sorumlulukları atlamayın.

Başak

Farkında bile olmadığınız korkularınızla, bağımlılıklarınızla vedalaşma zamanı. Bir türlü geçmişe gömemediğiniz o başarısızlık (aşk, iş, sahne, para, aile vb.) öyküleriyle yollarınız ayrılıyor. Aşkta mı, işte mi, ailede mi, dostlukta mı, sağlıkta mı hayal kırıklığına uğradınız? Hepsi geride kaldı, korkusuzca yeni hayatınızın güzel günleri için ayağa kalkın. Emeklerinizin, iyi niyetinizin, yeteneklerinizin karşılıksız kalacağına inanmış olamazsınız. Büyük bir değişimin başladığının, yeni yolların açıldığının sezgisel olarak farkındasınız. Işıl ışıl parladığınız bir yeniay oluyor. Günlük hayatın sorumluluklarını es geçerken iç dünyanızdaki sorunları geride bırakamazsınız.

Terazi

Bireysel mutluluklarınızı önceleyerek yaşamayı öğrenmelisiniz. Sadece kendiniz için en son ne yaptınız? Sosyal çevrenizin değişmesi, yeni gruplara dahil olmanız mümkün. Geleceğinizi etkileyecek kararlar almanız, mesleki adımlar atmanız için koşullar oluşabilir. Uygulamaya koyamadığınız kararları hayata geçirmek için destekleneceksiniz. Geçmişte kaçırdığınız fırsatlara üzülmek yerine gelecekten beklentilerinize odaklanın. Siz toplumsal faaliyetler gösterdiğiniz, başkalarının hayrına işler yaptığınız oranda parlayacaksınız. Bireysel alanınızı korumaya dikkat etmelisiniz ancak sevgilinize, çocuklarınıza karşı sorumluluklarınızı ertelemeden ilerlemelisiniz.  

Akrep

Sahip olduğunuz değerleri dönemin ihtiyaçlarıyla harmanlamanız gerekir. Kariyer hayatınızda köklü değişiklikler olmasını bekleyebiliriz. Yeni bir kimlik, iş, meslek, yaşam biçimi, eğitim, sosyal hayat yaratmak için koşullar elverişli. Bilinirliğinizin artması, yaptığınız işte büyük bir marka olmanız yeniayın armağanı olabilir. Kendinizi geliştirmek adına yaptığınız her şey desteklenir. Yeter ki kibre kapılmayın, kimseye kendinizi ispata çalışmayın, hayallerinize ulaşmaya odaklanın. İş hayatınızdaki yoğunluğun ailenizi ihmal etmenize sebep olmamasına dikkat edin.

Yay

Yeni eğitim sahanız yaşamın ta kendisi. Pek çok alanda kendinizi geliştirerek, eğitimler alarak bilgeleştiniz. Günlük hayatın sorunlarıyla başa çıkma konusunda neler yapabilirsiniz?  Yer değiştireceğiniz, yön değiştireceğiniz daha önce çözemediğiniz sorunları kökten çözeceğiniz bir dönemdesiniz. Hayatla çatışmadan, savaşmadan, kendinizi yormadan ilerlemeyi öğreneceksiniz. Yaylar uzak ihtimallerin yakın, zor sandıklarının kolay olduğunu yaşayarak öğrenmekteler. Yakın çevre ve kardeşler konusunda sorumluluklarla sınanacaksınız. Öfkeye kapılmadan, haklılıkların peşine düşmeden uzlaşmaya çalışın.  

Oğlak

Alacak verecek dengelerinin değişmesi, paylaşımlı gelirlerin artması söz konusu olabilir. Müşterek hayaller kurduğunuz kişilerle ilişkilerinizdeki samimiyeti koruyun. Şimdiye kadar görmezden geldiğiniz tutkularınızın ertelenmesi artık imkansızdır. Yaşamın pek çok alanında derinleşmenize vesile olacak gelişmeler yaşanabilir. Kişiler, gruplar, kurumlarla ilgili görmediklerinizi görmeye, bilmediklerinizi öğrenmeye başlayabilirsiniz. Esas mesele kendinizle ilgili alacağınız yeni kararlardır. Alma-verme dengesi kurmanızı parasal sorumlulukları abartmamanızı öneririm. Aşk hayatınızda hareketlilik bekleyebiliriz.   

Kova

İkili ilişkilerde, ortaklıklarda, evlilikte hayatınızın eskisinden daha keyifli olacağını söyleyebilirim. Adalet ve eşitliğin korunduğu her tür ilişki destek görecektir. Yeniay, yazılı ve sözlü akitleri gündeme getirebilir. Yeni iş anlaşmaları yapmak, evlenmek, ortaklık kurmak isteyen kovalar için şanslı bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Teklifleri kabul ederken ya da reddederken sizi yönlendiren ego ve kibir olmasın. Kişisel alanınızı korumak en önemli sorumluluğunuz olabilir ancak yeniay biz demeyi öğrenen Kovaları parlatacaktır.     

Balık

Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz konusunda yeni kararlar almanız gerekebilir. Çalışma hayatında daha başarılı olma arzusu içindesiniz.  Günlük rutinlerinizin yeniden belirlenmesi yaşam kalitenizi arttırabilir. Kendinizi daha fazla ifade edebildiğiniz ortamlarda bulunmaya ihtiyacınız var. Sağlıklı beslenmek, spor yapmak, yaşamınızı daha düzenli hale getirmek iç dünyanızdaki karışıklıkları, korkuları bertaraf etmenize yardım edebilir. Sezgilerinizi ciddiye alarak yolunuza güvenle devam edin. Başarmak, onaylanmak, alkışlanmak istiyorsunuz ama temel sorumluluğunuz kendinizi memnun etmek.

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgiler.

Doğum haritası analizi ve bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga