Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Yeniayda evimizin, yuvamızın, ailemizin, yurdumuzun hatta tüm Dünyanın güvende olduğundan emin olmak isteyeceğiz. Güvenlik ihtiyacımız artacağına göre bazı tekinsiz olaylar yaşanacağını söyleyebiliriz. Maddi-manevi tüm konularda ‘’belirsizliklerle’’ mücadele etmek durumunda kalabiliriz. Yaklaşan olayların hızını ayarlamak olayları yönlendirmek için sağduyudan başka bir şeye ihtiyacınız olmayacak. Aklımda demeniz gereken nokta; satır aralarını okumak, görünenden fazlası olduğunu unutmamaktır. Her zamanki gibi yeniayı bilgelikle karşılayanlar muhteşem yeni yaşam koşulları yaratabilir.

Haberin Devamı

Duygusal hassasiyetimiz artabilir. Hassasiyetimizi arttıracak olaylarla karşılaştığımızda korumacı, savunmacı davranışları abartmamaya özen gösterelim. Gelen teklifleri, karşımıza çıkan maddi-manevi fırsatları kontrolü kaybetmeden değerlendirelim. İş-ortaklık teklifleri, yüksek kazançlı yatırım projeleri, ayağınızı yerden kesecek aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Uzun zamandır bu hareketliliğe ihtiyaç duyduğunuzdan eminim. Tuzak; tevazuyu abartıp hakkınız olanı almaktan korkmak veya sizi aşan işleri düşünmeden kabul etmektir.

Gelişmeye, ilerlemeye mecbursunuz. Başarmak istediklerinizi sizden önce başarmış kişileri izlemeniz, onlardan ilham almanız normaldir. Yengeç yeniayı, yeni rehberler bulmak, yeni yollar keşfetmek isteyenleri destekleyecektir. Yüksek ideallerinize, inançlarınıza, hayallerinize ulaşmak için yaptığınız her şey tamamlanmanız için gereklidir. Şimdiye kadar kim gibi davrandınız, kimlerin yolundan yürüyerek bugünlere geldiniz? Nihayetinde bu yollardan geçerek bireysel anlayışınızı geliştirip kendi yolunuzu yaratacaksınız. Öte yandan siz birilerini takip ederken birçok kişi de sizi takip etti. Yani hedeflerinize doğru ilerlerken topluma katkı sunmaktasınız.  

Yengeç yeniayı, şefkatten, vicdandan, paylaşımdan ödün vermeyenleri kutsar. Koşulsuz sevin ancak koşullu el uzatın. Koşulunuz samimiyet olsun. İlerleme, gelişme, büyüme ihtiyacı, niyeti, gayreti olan insanların elinden tutun.

Haberin Devamı

Net bilgilere ulaşmak isteyenler bireysel doğum haritası analizi yaptırmalıdır ancak burçlar üzerinden yaşamınızın hangi alanında yenilik, beklenmeyen olaylar, ilerleme yaşayabileceğinize aşağıda değinilmiştir. Her birinizin şahane başlangıçlar yapabilmesini, kendi yolunu bulabilmesini diliyorum.

Koç

Yeniay size ailenin, yuvanın anlamını sorgulatabilir. Yaşayamadığınız, içinizde kalmış şeyler için üzülmek yerine şu an yaşayabildiklerinizin tadını çıkarın. Maddi güvenliğe eskisinden daha fazla ihtiyaç duymaktasınız. Dikkat edin bu arayış riskli adımlara, düşünülmemiş kararlara sebebiyet vermesin. Fiziksel görünüşünüz, genel sağlığınız ile ilgili abartılı işlere kalkışmayın. 

Boğa

Yakın çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gereken bir süreçtesiniz. Önce kendi duygu ve düşüncelerinizden emin olmalı sonra bunu özgürce dile getirmelisiniz. Uzlaşmacı ve işbirlikçi olmaya dikkat ettiğiniz sürece olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Sağlık ve beslenme konusuna yeterince dikkat ediyor musunuz? Bağımlılıkları abartmamaya gayret edin.

Haberin Devamı

İkizler

Tüm öncelikleriniz değişecektir. Para kazanma, harcama ya da tasarruf etme konusunda eskisinden farklı yollar deneyeceksiniz. Duygusal-zihinsel-ruhsal-fiziksel bağımlılıklarınızla yüzleşmeniz, korkularınızı aşmanız gerekmektedir. Arkadaş ilişkilerinde, sosyal ortamlarda abartılı davranışlardan kaçınmanızı öneririm. Olayları büyütmeden, sebep-sonuç bağlantıları kurarak ılımlı temaslar kurmayı denemelisiniz.

Yengeç

Yeniayda en çok siz, kendinize hizmet etmelisiniz. İçerde ve dışarda çok sayıda değişiklik yapmanız gerekebilir. Sağlık, beslenme, dış görünüşünüzle ilgili yeni planlamalar yapmanızı önerebilirim. Topluma mal olacak, adınızdan söz ettirecek projelere imza atabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli bir süreçten geçmektesiniz. Çok büyük değil sağlam adımlar atmanız gereken bir dönemdesiniz.

Aslan

Korkularınız, bağımlılıklarınız yüzünden harekete geçemediğiniz pek çok alanda ataletten kurtulacaksınız. Kariyerinizi ilgilendiren ani beklenmedik bir teklif gündeme gelebilir. Denemediğiniz iş kollarında çok iyi tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yabancı ülkelere yapılacak seyahatler, iş bağlantıları, eğitim fırsatları sizi heyecanlandırabilir. Büyüme ilerleme fırsatı yakalayacağınızı söyleyebilirim.

Başak

Sosyal hayata daha fazla dahil olmak, gruplar içinde görev almak isteyebilirsiniz. Topluma katkı sağlayacak, iz bırakacak faaliyetler içinde yer almaya gayret edin. Ani gelişen iş, eğitim fırsatlarını iyi değerlendirin. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler başarılı sonuçlara ulaşabilir. Tutkularınızı takip etmenizi önerebilirim. 

Terazi

Yeni projelere başlayabilir hatta kariyerinize farklı bir alanda devam etmek isteyebilirsiniz. Ortak kazançlar, harcamalar konusunda beklenmedik durumlarla karşılaşmak canınızı sıkabilir. Tek yapmanız gereken yeni duruma uygun planlar yapmak. Eşinizle, ortaklarınızla ilişkilerinizde ılımlı adımlar atmayı denemelisiniz.

Akrep

Yüksek idealleriniz, adalet anlayışınız, inançlarınız, hayattan beklentileriniz değişebilir. Ani bir ilişkiye başlamanız ya da ortaklık kararı almanız mümkün. Bu karar gelecek planlarınızı değiştirecektir. İş hayatında ani ve abartılı kararlardan kaçınmanız yerinde olabilir. Hayat hikayenizi tekrar yazdığınızı var sayabiliriz. Yeniaydan öncesi, sonrasıyla aynı olmayacak.

Yay

Yeni yatırımlar, projeler için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniay, finansal konulara netlik kazandırmanız açısından destekleyici olabilir. Maddi güvenlik kaygılarınızı aza indirmek için adımlar atmak isteyeceksiniz. Günlük hayata düzen getirmek sağlık, beslenme konularını merkeze almak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli, heyecanlı deneyimler gündeme gelebilir.  

Oğlak

Yeni yol arkadaşları edinebilir, yeni işbirlikleri yapabilirsiniz. Kendinize adil olmaya dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Uzun ilişkiler, ortaklıklar başlar ve desteklenir. Kendini merkeze alan Oğlaklar, aşkta beklenmeyen gelişmeler yaşayabilir. Köklerinizle, atalarınızla ilişkilerinizi yapılandırmanız, yuva tanımını yeniden yapmanız gerekebilir. 

Kova

Hayat biçiminiz gerçek anlamda değişecektir. Günlük işler, sağlık, spor, beslenme konusunda hiç olmadığınız kadar dikkatli olmaya başlayabilirsiniz. Yeni bir ofise taşınmanız, yeni çalışma arkadaşları edinmeniz olasıdır. Ev alma-satma, taşınma konuları gündeme gelecektir. Büyüme fırsatı arayan Kovalar, seslerini kitlelere duyurabilir.

Balık

Aşk hayatınıza el atmanın, çocuklarınızla ilişkilerinizi gözden geçirmenin vakti gelmiş olabilir. Keyif aldığınız şeylere en çok da kendinize zaman ayırmaya özen gösterin. Sözlü yazılı iletişim, sosyal medya aracılığıyla beklenmeyen kazançlar elde edebilirsiniz. Parasal kaygılarınız yüzünden büyüme, ilerleme fırsatlarını gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Doğum haritası analizi ve bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga