Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Maddi ya da manevi korkularınız öfkeyi tetikler; saldırgan bir tutum ya da iletişim dili seçmenize sebep olur. Dönemin genel enerjisinin sebep olduğu kafa karışıklığı ve ne yapacağını bilememe hali yanlış anlama ve anlaşılmaları arttırır. Karışıklıkların ve netleşmeyen durumların enerjinizi çalmasına izin vermeyin. Şimdi size düşen; sorumluluklarınızı gözden geçirmek, planlama yapmak ve bu planı uygulamaya almaktır. Sorumlu, düzenli davranmak odak belirleme probleminizi çözebilir. Dikkat konusu; bu enerjiyi başıboş bırakmayacağım, yönlendirip en doğru şekilde kullanacağım, en üst verimi elde edeceğim olmalıdır.

Haberin Devamı

Tutkularınız uğruna göze alabilecekleriniz nelerdir?

Tutkularınızdan özür dileyin. Şimdiye kadar tutkularını zaaf, tuzak, geride kalması gereken şımarıklık gibi algılayanlar, saplantıyla karıştıranlar dilesin en azından. Tutkularınız geçmeniz gereken yolları işaret eder. Bireysel ya da bütünsel bir amaca hizmet etmeyen herhangi bir şeye (iş, aşk, eğitim, seyahat, spor, anne-baba olmak vb.) tutku duymazsınız. Yolculuk her zaman keyifli geçmeyebilir, sonuca da ulaşamayabilirsiniz. Ulaştığınız sonucun sizi tatmin etmemesi de mümkündür. Ancak koşullar zorlu olsa da istikrarla istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz. Siz de ileri adımlar atma vaktinin geldiğini içsel olarak bilmektesiniz. Niyetlerinizin saflığına güvenin.

Kendinizi aşacak cesarete sahip misiniz?

Maddi-manevi kayıplardan korkup, tutkularınızdan vazgeçmeyin. Korkuyu aşmak, kainatları aşmaya benzer. Tehdit ve baskıya rağmen yola devam eden doğaya kafa tutma cesareti gösterendir. Bu cesaret maddeyi aşmak, madde ötesi akla ulaşmak için gereklidir. Maddi dünyanın sebep-sonuç bağlantılarından özgürleşebilecek bir akıl ve iradeye sahipsiniz. Soyut-somut aldatmacasına uyanmanız gerekir. Doğanın en büyük dayatması ve aldatmacası ölümdür. Hayatta kalma iradesi gösteriniz.

Yeniayın bir mesajı da koşulların size dayattıklarıyla başa çıkabilme yeteneğinizi kullanmaktır. Bu yetenekleri kullanmak işlevsiz olana veda etmenin, dirilişe geçmenin anahtarıdır. Yeniayların başlangıç enerjisi taşıdığını bilirsiniz. İkizler yeniayında yeni bir benlik yaratmaya başlamakla görevlisiniz. Yeni tutkunuz, benliğinizi yeniden yaratmak olmalıdır. Burada göstereceğiniz başarı kendi kendinizin kahramanı olmanızı sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Fiziksel ve duygusal yaralar almaya ve vermeye açık haldesiniz. Daha önce kırıp gücendirdiğiniz kişilerin gönlünü almak için eşsiz zamanlar. Kırılıp gücendiğiniz haksızlığa uğradığınız olaylarla ilgili olumlu geri dönüşler alabilir, telafiler yaşayabilirsiniz.

İkizler yeniayında parayı, eğitimi, seyahatleri, taşınmaları, yakınlarımızla ilişkilerimizi konuşacağız. Düşünce biçiminiz, hayattan beklentileriniz, para kazanma yönteminiz, aile yapınız vb. her alanda yeni bir ben yaratabilirsiniz. Doğru olan bireysel doğum haritanız üzerinden yeniayın değerlendirilmesidir. Ancak genel bir fikir sahibi olmak isteyenler burç ve yükselen burçlarını okuyabilir. 

Koç

Yakın dostlarla, kardeşlerle daha içli dışlı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Küçük ticari adımların büyük kazanç kapılarını aralaması mümkün. Eğitim ve seyahatler, yeni oluşumlar içinde yer almak size iyi gelebilir. Yani küçük bir proje, gelip geçici işler diye nitelendirdiğiniz alanlarda durumlar değişebilir. Attığınız minik bir adım geleceğinizi ele geçirecektir. Hayatınızda ‘’bundan sonra’’ ile başlayan cümlelere sıklıkla yer vereceğiniz bir dönemece geldiniz. Bireysel alanınızın sınırları konusunda stres yaşıyor olabilirsiniz. Kimse sizin sınırlarınızı zorlamıyor siz daha fazla elastikiyet ihtiyacı içindesiniz. Genel sağlık, spor, diyet konularında yüksek motivasyona sahip olabilirsiniz.  

Haberin Devamı

Boğa

Para kaynaklarınız artabilir. Aynı anda iki proje yürütebilir ya da iki farklı alanda varlık gösterebilirsiniz. Parasal sıkıntılarınızı sona erdirmek için güzel zamanlar. Korkularınızla yüzleşin, o ilk başarısız olduğunuz, parasız kaldığınız anı hatırlayın. Zaman değişti, siz değiştiniz ve artık para sizin korkulu rüyanız değil. Geçmiş, borçlarını kapatmak isteyecektir; eski alacaklar, hak edişler art arda elinize geçebilir. Kaygılı ve endişeli olduğunuz pek çok konuda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bağımlı olduğunuz, yoksunluğundan korktuğunuz her ne varsa (para, iş, aile, eş, sağlık vb.) geride bırakabilirsiniz. Değerlisiniz ve size değer katacağını düşündüğünüz her şeye sahip olabilirsiniz.

İkizler

Sizin için yaşamın her alanında yenilikten söz edilebilir. İmaj değişikliği, yaşam alanını düzenleme gibi konularda güçlü bir motivasyona sahip olabilirsiniz. Sağlık, spor, beslenme konusunda daha titiz davranmanızı önerebilirim. Sosyal çevreniz genişleyebilir. Arkadaşlar ve dostlarınızla organizasyonlara katılabilirsiniz. Hayatınıza giren yeni kişiler yeni tutkularınızın mimarı olabilir.  Size yeni benliğiniz konusunda ilham verebilirler.  Yepyeni bir yaşam planı, gelecek hayali ve ufka sahip olmanızı destekleyeceklerdir. Bütünsel çalışmalar, gruplar içindeki başarılardan fazlaca besleneceksiniz. Hiç aklıma gelmezdi dedirten, başarı öyküleri yazabilirsiniz.    

Yengeç

İçinizde kalmış,  kendinizden bile sakladığınız pek çok şeyle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Artık üzüntüden, yalnızlıktan, kırmaktan, kırılmaktan korkmamayı öğrendiniz. Duygusal bağımlılıklarınızı fark ettikçe yönetebilir hale geldiniz. Geleceği düşünmek ya da şimdinin tadını çıkarmak anılara ihanet sayılmaz. Ruhsal-duygusal-zihinsel ve fiziksel konforu korumak için harcadığınız enerjiyi mutlu bir gelecek için kullanın. Kariyerinize odaklanmanız, iş hayatınızı yapılandırmanız gereken bir dönemdesiniz. Baskı hissettiğiniz alanda büyüme ve ilerleme şansı elde edeceğinizi unutmayın. İçe dönme değil dışa açılma zamanlarından geçiyorsunuz.   

Aslan

Sosyal hayatınız hareketlenir, içinde bulunduğunuz grupların tatil planlarına dahil olmak istersiniz. Eski dost ve arkadaşlarla paylaşımlarda bulunmak isteyebilir ve o çevreden neden uzaklaştığınızı hatırlamak zorunda kalabilirsiniz. Yabancılarla iş-eğitim projeleriniz desteklenir. Artık gelecekten farklı beklentileriniz var. Kolektife katkı sunmaktan, toplumu ileriye taşıyacak projelerde yer almaktan beslenebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Başak

Yeni bir iş teklifi almanız, ek kazanç fırsatları elde etmeniz, terfi almanız mümkün. Kariyer hayatınız ile ilgili kararlar almanız, adımlar atmanız gerekecek. Paranın kazanılması, paylaşılması, değerlendirilmesi konusunda yeni fikirler geliştireceksiniz. Yeni fikirlerinizin kabul görmesi, anlaşılması zaman alabilir. Miras, nafaka yoluyla elde edilen gelirler, alacak-verecek hesaplarının kapanması gündeme gelecek. En önemlisi, ‘’Ben önemliyim ve değerim insansal bir ölçüye tabi değil’’ demeyi öğrendiniz. İşim, maddi-manevi tüm değerler geçici, baki olan benim diyebilen Başaklar için hayatın her alanında büyüme, gelişme fırsatları sıraya girebilir.

Terazi

Uluslararası iş, eğitim, seyahat fırsatları doğabilir. Bir sebeple ertelemek zorunda kaldığınız planlarınızı artık hayata geçirebilirsiniz. İdeallerinizden, hayallerinizden, tutkularınızdan vaz geçmemelisiniz. Yaşamınıza yeniden yön vermek isterseniz destekleneceksiniz. İki farklı konuda aynı anda (aile,iş vb.) karar almanız, plan yapmanız, uygulamaya geçmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde, evlilikte ılımlı adımlar attıkça güzel sonuçlar alınabilir. Anlaşılmak istiyorsanız karşı tarafı anlamaya çalışmakla başlayabilirsiniz. İlişkilerde adil ve dengeli olmaya özen göstermeniz gereklidir.  

    

Akrep

Kararsız, gergin ve kaygılı hissediyor olabilirsiniz. Tutkuyla istediğiniz ne varsa dört elle sarılmanız gerekecektir. Konunun maddi ya da manevi olması fark etmez. Değerinize değer katacak adımlar atabilecek bir eşiğe geldiniz. Ortak kazanç ve harcamalarınızı (borç, alacak, kredi, miras vb.) planlamanız gereken bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde maddi-manevi sorumluluklar ve hak edişleri tekrar gözden geçirin. Yoğun iş temponuzun karşılığını almak üzere planlamalar yapınız. Kendinizi ve karşı tarafı zora sokmadığınızdan emin olun. Adil paylaşım, her iki tarafın geleceğe güvenle bakması ve ileri adımlar atması sonucunu doğurabilir.

Yay

Ortaklarınız veya duygusal birliktelik yaşadığınız kişilerle ilgili kafanızı karıştıran durumlar mı var? Gelecekle ilgili düşüncelerinizi açıkça paylaşmanız yerinde bir adım olabilir. Uzun ve anlamlı birlikteliklere adım atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk, yalnız yayların elinden tutacaktır, aşık yaylar ise ilişkilerini geleceğe taşımanın yolunu bulmaya çalışacaktır. Ruhsal-duygusal-zihinsel ve fiziksel olarak iş birliği içinde olduğunuz kişilerle sürtüşmeler yaşıyor olabilirsiniz. İdeal tutum, sorunun gerçek nedenini bulmaya çalışmanızdır. Nedeni bildikten sonra çatışmadan uzak durmak,  çözümleri hayata geçirmek kolay olabilir. Yalnız Yaylar yeni girdikleri sosyal çevrelerde dostlukla başlayan yeni aşklara yelken açabilirler.

Oğlak

Günlük sorumluluklar sizi fazlaca yordu. Hatta rutinler içinde kaybolmuş hissediyor olabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayaller kurmak, ileri adımlar atmak için uygun bir dönemdesiniz. Yeni bir işe başlamak, yeni iş arkadaşlarıyla farklı paylaşımlarda bulunmak size iyi gelecektir. Spor, beslenme, sağlığa özen günlük hayatınızın olmazsa olmazları haline gelmelidir. Yaşam alanınız değiştikçe gelecekten beklentilerinizde değişecektir. Çatışmaya açık kişilerden, ortamlardan uzak durun. Böyle olmalı dediğiniz her şey artık başka türlü olmak zorunda. Ev, aile hayatınızda köklü değişiklikler gerçekleşecektir. Yeni rutinlerinize uyum sağladıkça iç huzuruna ulaşacaksınız.

Kova

Aşk hayatınızla, çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alabilir, ileri adımlar atabilirsiniz. Esas mesele hayatı keyifli hale getirebilmektir. Heyecanlarından vazgeçmeyen daha özgür biri olarak yolunuza devam ediniz. En büyük sorumluluğunuz yaşamaktır. Rekabetçi, mücadeleci olan değil vicdanlı, şefkatli olan kazanır. Bugüne kadar sahneyi reddetmiş olsanız dahi artık ışıklar sizi gösterecektir. Yaratımda bulunmak istediğiniz pek çok alanda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.  Yazılı ve sözlü iletişim, sosyal medya aracılığı ile büyüme ve kazanç elde edebilirsiniz. Yakın çevre ve arkadaşlar tarafından destekleneceğiniz bir dönemdesiniz.  

Balık

Aile, yuva, özdeğer konuları yeniay gündeminiz. Kendinizi güvende hissettiğiniz alanları, yuvam dediğiniz yerleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Aile içinde yaşanan belirsizlikler, dengesizlikler üzerine düşünmeniz gerekebilir. Tükenmekte olduğunuzu hissediyor ve yönünüzü bulmakta zorluk çekiyorsunuz. Esas kabul edemediğinizi veya değiştirmeye çalıştığınızın ne olduğunu tespit etmeye çalışmalısınız. Maddi koşulları fazlaca kafanıza takıyor olabilirsiniz. Şu an sahip olduğunuz maddi-manevi kıymetleri korumak önceliğiniz olsun. Öfke kontrolünü sağlamak  adına yoga, nefes egzersizleri, meditasyon size iyi gelebilir.

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgiler.

Doğum haritası analizi ve bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga