Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

İnsan, bekleme halindeki tavrından kurtularak isteklerine ulaşmak için sorumluluk almak zorundadır. İyi niyetle bekleyenin değil, akılla çalışanın kazanacağı dönemlerdeyiz. Sıkça sorulan ''Hayatımız ne zaman normale (eskiye) dönecek?'' sorusunu da yeri gelmişken cevaplayalım. Aslında her şey olması gerektiği gibi ve normal seyrinde zaten. Geriye evrim olmadığı gibi eskiye dönmek de mümkün değil. Bu durumu, yaşam bundan sonra daha da zorlaşacak şeklinde anlamayalım; güçlü, ayağı yere basan, mantıklı ve sorumluluk sahibi insanların zafere ulaşma vakti geldi şeklinde yorumlayalım. Yeniye adım atmak ve parlak bir gelecek planlamak için harekete geçmelisiniz. 

Haberin Devamı

Aslında şimdiye kadar kim olduğumuzu, kim olmaya çalıştığımızı anlamamız gerekirdi. Köklerimiz ve önceki yaşam deneyimlerimiz sayesinde şu an olduğumuz kişi olmayı başardık. Bunu başarırken pek çok alanda gelişip mükemmelleşsek de dengesini bozup yozlaştırdığımız şeyler de oldu. Şimdi ise yaşamlar boyu biriktirdiğimiz deneyimlerin bizi ve insanlığı nereye getirdiği ile yüzleşmemiz gerekiyor; çünkü bu yüzleşme, yepyeni bakış açıları geliştirmemize ve daha farklı hayat biçimleri seçmemize vesile olacak.

Başak yeniayı kendimizi keşfetmemiz için eşsiz bir dönem olabilir. Kendimizi değiştirmemiz gerektiğine dair sezgisel ve dışsal ikazları ciddiye almalıyız. İmkansız olduğunu düşündüğümüz ne varsa, kendiliğinden ya da basit bir dokunuşla gerçekleştirebildiğimizi göreceğiz. Şimdi, başlangıçtan günümüze kim olmayı başardığımızı kendimize ve dünyaya duyurma vakti geldi.        

Bir grup ya da toplumun tamamı için sorumluluk alan kim varsa özel bir kök aileden gelmektedir. Bahsi geçen ''özel kök aile'' tanımı, ruh kültürü ve ruhsal olgunluk düzeyi konusunun altını çizmektedir. Bu kişiler dünyayı yeni düzene uyumlarken, bireysel yaşamları ile de örnek olmayı başarmaktadır. Günlük yaşamın en küçük detayının bile yeniden yapılandırıldığı bu dönemde, bizlere verdikleri destek çok anlamlıdır.

En mükemmel olduğunuz konuda evrenin size de ihtiyacı var ve inanın mükemmel olduğunuz en az bir alan mutlaka var. Özümüzdeki cevhere ulaşmak için iç sesimizi dinlemeye başlamalıyız. Unutmayın ki her durum ve koşulda akıl-mantık çizgisinden sapmamak, şikayet etmek yerine sorumluluk almak akışı hızlandırır. Ululuk, kutsallık, guruluk arayışında olmayan, egosunda boğulmadan hayatta kalmayı başaran ise yüksek farkındalığa öyle ya da böyle ulaşır.

Haberin Devamı

Başak yeniayında günlük yaşamınıza güçlü dokunuşlarda bulunmanızı öneriyorum. Bundan sonra daha zor bir hayata değil daha güçlü insanların öykülerine odaklanmamız lazım. Kurulacak yeni ve adil Dünya'nın sizlerin güç ve cesaretine ihtiyacı var.

Muhteşem başlangıçlar yaptığınız harika bir yeniay diliyorum.

Koç

İş ortamı ve çalışma arkadaşlarınız konusunda değişiklik yapmak ve yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ulaştığınız ruhsal düzeyin iş hayatınızı etkileyeceğinden bahsedilebilir. Arkadaş çevrenizin genişlemesi ve toplumsal faaliyetlerinizin artması kendinize daha büyük bir aynadan bakmanızı sağlayabilir. Daha güçlü, başarılı bir gelecek konusunda kendinize güvenin.

Haberin Devamı

Boğa

Yaratıcılık içeren her alan, sahnede ve sahada olduğunuz her an sizin en üstün meziyetinizi deşifre edebilir. Sahne ışıklarının üstünüzde olmaması için sosyal ortamlara ve kalabalıklara saklanmaktan vazgeçin. Günlük hayatta en çok ne yaparken mutlu oluyorsunuz? Peki o keyif konusunu iş ve mesleğe dönüştürebilir misiniz? İşte bu yeniayda özümüzü ortaya çıkarmayı, kendimiz gibi yaşamayı, yani yuvaya dönmeyi başaracağız.

İkizler

Yuva, aile ve atalarınızla ilgili konularda yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Tekamül düzeyiniz ve sabrınız aile içi deneyimlerle ölçülecektir. Ev almak veya evlenmek isteyen çok sayıda ikizlere rastlayabiliriz. Yabancı ülkelere seyahat etmek, yeni eğitimlere başlamak gibi arzularınız bu dönemde desteklenir. İç sesinizi dinleyerek, yeni hedefler belirleyip gelecek beklentilerinizi çeşitlendirebilirsiniz.

Yengeç

Yakın çevreniz iletişim konusunda size neler öğretti? Kardeşlerinizle kurduğunuz ilişki hangi yönlerinizin törpülenmesini zorunlu kıldı? İletişim ve empati konuları mükemmelleşmeniz gereken alandır. Başkaları ile maddi-manevi paylaşım ve ortak hareketler konusunda destek görebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ani değişiklikler olması beklenebilir. Telaşlanmadan, sağ duyulu bir şekilde önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

Aslan

Maddi-manevi değerler yaratmak ve bu değerlere ulaşmak için çok çaba harcadınız. Bu yolda para kazanma, harcama veya tasarruf etme biçiminiz değişime uğramış olabilir, ama sadece yolda olmak bile bize çok şey kazandırır. Bazı şeylere ulaşmak için emek harcadığımız süreç, sahip olduğumuzda hissettiğimiz tatminden daha anlamlı olabilir. Sizin için böylesi önemli bir farkındalık sürecinden bahsedilebilir ve bu dönemde ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda desteklenebilirsiniz.

Başak

Yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Dünyanın daha mükemmel bir yer olması için her durumu ve bilgiyi bölüp parçalara ayırarak mercek altına aldınız. Eksikleri tamamlamak için çok uğraştınız. Şimdi kendinizi, sevabınızla günahınızla kabul etmeye hazır mısınız? Günlük hayatın stresinden özgürleşmek istiyorsanız, geldiğiniz noktayı kabule geçmekle başlamalısınız. Kısa sürede müşterek amaçlar ve kazançlar konusunda destek görebilirsiniz.

Terazi

Tüm korkularınız ve önünüze çıkan engeller, kendinizi mahkum yada mecbur hissettiğiniz çözümsüzlükler artık sona erdi. Bu dönemde çocukları konu alan her konuda ve yaratıcılığınızı öne çıkarabileceğiniz her alanda büyüme enerjisi ile desteklenirsiniz. Evlilik ve ortaklıklar konusunda değişim ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Bağımlı hissettiğiniz her ne ve kim varsa bırakın gitsin.

Akrep

Toplumsal olaylara yaklaşımınız ve sosyal çevrelerdeki varlığınız yeni bir biçim kazanıyor. Gruplarla ve toplum yararına yapılan çalışmalarda abartarak kendinizi yok saydığınız durumlarla yüzleşeceksiniz. Sosyal çevrenizin iş meslek alanında size fayda sağlayacağı bir dönemdesiniz. Aile hayatında ve yuvada ertelenmiş konuların tamamlanması söz konusu olabilir. İş ortamınızda arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde değişiklikler olması muhtemeldir.

Yay

Kariyer hayatınızda bu defa güçlü bir değişim ve hareketlilik gerçekleşecektir. Kariyer hayatınızda attığınız adımlar, eksik yönlerinizi olduğu kadar yeterliliklerinizi de gözden geçirmenize vesile olacaktır. Kısa seyahatler veya ticari girişimler yaşamınıza renk katabilir. İletişim, haberleşme vb.  konularda attığınız adımlar büyüme gösterebilir. Aşk hayatınızda kıpırdanmalar başlasa da iş hayatınızı merkeze almanız için daha uygun zamanlar.

Oğlak

Yurtdışına çıkmak, yabancılarla temas, yeni kültürler tanımak, yeni eğitimler almak-vermek konusunda heyecanlı olabilirsiniz. Kendinizi yetkin hissettiğiniz alanları keşfedeceğiniz gibi eksiklerinizi tamamlamak arzusu da duyacağınız bir dönemdesiniz. Maddi konularda kazanç ve harcama trafiğiniz artabilir. Uzun zamandır izlediğiniz yolun köklü şekilde değişmesi gereken bir dönemeçte olabilirsiniz.

Kova

Başkalarıyla paylaşım içinde olduğunuz maddi-manevi alanlarda yeniliğe ve yapılanmaya ihtiyaç var. Borç-alacak konularında sonuca varması gereken çok şey tamamlanacak ve yeni yollar belirlenecek diyebiliriz. Bireysel tercihlerinize öncelik vermenizin, kendi değerlerinize sahip çıkmanızın vakti geldi. Ben kimim ve nasıl mutlu olabilirim sorusunu soran kovalar güzel cevaplar ve güçlü destekler görebilir.

Balık

Evlilik, ilişkiler, ortaklıklar, adalet başlıkları üzerinde düşünün. Bu başlıklar mükemmelleşme çabasıyla içinde kaybolduğunuz konulara ait değil mi? Korkular ya da bağımlılıklarınızı öne çıkarabileceğiniz gibi, ilhamlar ve vizyonlar yoluyla yeteneklerinizi geliştirme fırsatına da sahip olabilirsiniz. Yakın çevrenizin ayak bağı olduğu bir çok konuda özgürleşmeniz gerekebilir.

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgiler.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga - @askinsifrelerikitap

Facebook: @seckin.ilbuga - @askinsifrelerikitap

Twitter: @seckinilbuga - @askinsifreleri