Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Niyetlerimizin geleceğimizi yaratacağı bir dönemdeyiz. Işık tutan ışığa, sevindiren sevince, kazandıran kazanca doyacaktır.

Kainatın işleyişini anlamak isteyenlerin, besleneceği bir dönem. Jüpiter geri giderken, içimize dönüp kendimizle bağ kurmamız, kendimizi şifalandırmamız yararımızadır. Tüm insanlığın, (iyicil, büyüten, besleyen şifalandıran) Jüpiter ödüllerini, hak ettiğine inancınız tam olsun. Bu dönemi doğru değerlendirmenin yolu, paylaşmak, bir olmaktır. Öyle bir şey yapın ki; biri çok mutlu olsun. Onun sevinci, sizi de gerçekten mutlu ettiyse, ‘’Bir’’ olmayı başardınız demektir.

Haberin Devamı

Retro, geçmişle bağ kurma ve içimizdeki derin inançlarla yüzleşme fırsatı sunacaktır. Size ait tüm evrimsel kayıtlara ulaşarak, güncelleme yapabilirsiniz. Artık yaşama, dünyaya ve kainata daha bütünsel bakmanız mümkün olacaktır. Bir yandan geçmişe ait etik-ahlak karnelerinizi alacak, öte yandan kendinize ait yeni etik-ahlak yasalar, oluşturacaksınız.

Kendi inanç sistemini yaratacak olan birey, evrensel düzeyde bir objektifliğe ihtiyaç duyar. Ayrım bilincinden kurtularak nötr bilince ulaşmak ilk adımdır. Kaosun düzenin parçası olduğunu fark etmek, evrensel nizamı kavrama eşiğidir. Jüpiter geri hareketi, kaosa gerek kalmadan yeni bir düzen kurabilme enerjisi yaratır. Bu süreçte, iyiliksever ve paylaşımcı yönünüz iyice öne çıkar. Nötr bilince sahip bir iyiliksever, ne suistimale uğrar, ne de uğratır.

Her birimizin, yaşama bakış açısı birbirinden farklıdır. Sayısız deneyim sayesinde hayata katılma, hayatta kalma stratejileri geliştiririz. Tecrübelerimiz bize korunaklı alanları ezberletir; ‘’Şu şekilde davranırsan güvendesin.’’, ‘’Bunu yaparsan, her şeyini kaybedersin.’’ gibi. İnsanın, değişimi ve kontrol edilemez olanı, tehdit olarak algılama eğilimi vardır. Bunun sebebi, yaşamımızı korkunun yönetmesidir. Yaşamın her anı kontrol altındayken, ilerlemeden bahsedilemez. Korkuları aşıp, anın yasasını, ahlakını kavramak zorundayız. Her ‘’ana özel bir gerçeklik algısı’’ olduğunu idrak etmek, ileri bir ruhsal olgunluk düzeyidir. Bu aşamaya ulaşan kişinin hayatını, korku değil; akıl, bilgi ve o kişinin özgür iradesi yönetecektir. Bu bilince varan kişi artık her durumda ne yapması gerektiğini bilmektedir. Bu durum, ‘’anda olmak, hakikat bilgisine ulaşmak, kainatın işleyişini anlamak, evrensel nizama uymak, yüksek benle bağlantı kurmak, özün sesini dinlemek’’ vb. sayısız şekilde ifade edilmektedir. Yapmamız gereken akıl ve mantığımızı kullanarak yola devam etmektir.

Haberin Devamı

Koç

Bazen korkularınız, bağımlılıklarınız yüzünden yaşamın armağanlarından istifade etme şansını kaçırabilirsiniz. İfade etmekten kaçındığınız, sakladığınız yönleriniz, yetenekleriniz körelir. Kaybetmekten korktuğunuz ne varsa yüzleşmeyi deneyin. Olmazsa olmaz dediğiniz her şeyi (güç, itibar, özgürlük, para vb.) tekrar gözden geçirin. Korkulardan arındığınız, şahane bir yaşama merhaba diyebilirsiniz.

Boğa

Dostlar, gruplar, organizasyonlar aracılığıyla topluma fayda sağlayabilirsiniz. Kendinizi ait hissettiğiniz gruplarla, ortak idealleriniz doğrultusunda çalışmalara başlayın. Özgürleşmek için çabaladığınız her an çok değerli. Bundan böyle size ait, size uygun bir yaşam modeli denemelisiniz. Sürekli geleceğe yönelik düşünceler, planlar, hayaller içinde olmanız, şimdiyi kaçırmanıza sebep olabilir.  

Haberin Devamı

İkizler

Kariyer alanında büyüme talep edebilirsiniz. Olmazı oldurabildiğinize inandığınız sürece ilerleme durmaz. Geçmişe ait hesaplar, üstler, patronlarla yaşanmış aksilikler tekrar gözden geçirilebilir. Yabancılarla iş, ticaret, anlaşmalar konusunda destek görebileceğiniz bir dönem. Yeni seyahatlere, eğitimlere hazırsınız. Ün, şöhret beklentileriniz karşılık görebilir.

Yengeç

Artık kendiniz için en iyiyi seçme cesaretine sahipsiniz. Eşit sorumluluk ve paylaşım, yeni yaşam felsefeniz olmalı. Hayatınızı yakın çevreyle sınırlamadığınız sürece, maddi manevi her alanda büyüme bekleyebilirsiniz. Tüm katı inançlarınızı, sizi siz yapan yeni değerlerle değiştirmelisiniz. Eğitim hayatı, akademik kariyer konularında kaçırdığınız fırsatları telafi etmek için uygun zamanlar.

Aslan

Ortak kazanç ve paylaşım içinde olduğunuz kişiler, maddi-manevi büyümenize katkı sağlayabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle, yeni bir yola çıkıp çıkmamak konusunda karar vermeniz gerekli. Hak edişlerinizi tahsil edeceğiniz bu döneme maddi-manevi borçla girmeyiniz. Nafaka, miras gibi pek çok borç-alacak konularında, geçmiş hesaplar kapatılabilir.

Başak

Ortaklarınız veya eşinizle farklı düşünmek, dünyanın sonu değil. Ortak iş-yaşam konusunda basit güncellemeler yapmanız yeterlidir. Önce kendinizi dinlemeli, bireysel arzularınızı fark etmelisiniz. Siz kendi durumunuz netleştirdiğinizde, ortada düşman ya da rakip kalmadığını göreceksiniz. Yazılı-sözlü akitlerin gündeme geleceği bu dönemde, geçmiş alacakları tahsil edebilirsiniz.

Terazi

İş ve çalışma hayatında arkadaşlarınızla uzlaşma yolu bulmalısınız. Hizmet aldığınız, hizmet verdiğiniz tüm sektörlerde yeni iletişim yolları geliştirin. Yaşamınızın rutinini sizi boğmayacak, yormayacak şekilde düzenleyin. Sevgilinizle geleceğe yürümek (aynı hayali kurmak) sandığınız kadar zor değil. Biz olmanın en keyifli hallerini, deneyimleyebilirsiniz.

Akrep

Aile, aşk ve çocuklar konusuna bakış açınız yeniden yapılanmalı. Aynı yolda yürürken bile herkes kendi mucizesini yaratmaya devam etmelidir. Yaşamın keyif veren her alanında, yaratıma hazırsınız. Riskli yatırımlar veya kaderci bir yaklaşımla değil; iradenizi kullanarak kazanacaksınız. Şansa dayalı gelirler veya aşka dair eski alacaklarla ilgili hesaplar kapatılabilir. 

Yay

Anne, baba, kardeşler aile ya da aile yerine koyduğunuz kişiler hakkında, kendinizi sorgulayın. Ev, yuva, kök salma konusunda yeni kararlar ve uygulamalar zamanı. Köklere, geçmiş bilgeliklere yönelmek, önemli bir farkındalık yaratabilir. Yeni düşünceleriniz, inançlarınızla uyumlu bir hayat kurmak için, harekete geçmelisiniz.

Oğlak

Yakın çevre ve kardeşlerle ilişkileriniz form değiştiriyor. Maddi-manevi değerlerinizi, yeniden yapılandırmanız gerekiyor. İçinde olduğunuz çevrenin yeterli gelmemesi, seyahat arzusu yaratabilir. Değişmesi gereken çevreniz mi, iç dünyanızı yansıtma biçiminiz mi? gözden geçirin. Ticaret, iletişim vb. hangi alanda yarım kalan bir işiniz varsa, tekrar gündeme gelebilir.

Kova

Sizi besleyen maddi-manevi tüm değerlerin, önem sırası değişti. Mevcut sabit fikirlerinizden kurtulmuş, olmalısınız. Artık kişisel hayatınızı ilgilendiren, önemli değişimlere başlamanız gerekiyor. Önceden kaçırılmış fırsatlar, kaybedilmiş paralar geri gelebilir. Bedeniniz, sağlığınız, yaşam alanınız ile ilgili yeni kararlar, sizi kendinize getirecek.  

Balık

Bireysel yaşamınıza özen göstermekle başlayabilirsiniz. Yapmaktan gurur duyacağınız deneyimleri, öne çekin. Korkuları aşıp, bağımlılıklardan arınıp, yaşamdan gerçekten zevk almaya çalışın. Siz kendinizi geliştirip, ilerleme gayreti gösterdikçe, yaşamda size hizmet edecektir. Kişiliğinizden taviz vermenize sebep olan zorunluluklardan kurtulma vakti geldi.    

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgilerimle.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga - @askinsifrelerikitap

Facebook: @seckin.ilbuga - @askinsifrelerikitap

Twitter: @seckinilbuga - @askinsifreleri