Koç Yeniayı karantinada

Ölüm korkusu, öz değer sorgulamaları ile birlikte empati yeteneklerinizi de güncelledi.

Yani dert dermanın, yara şifanın kendisiydi. Hedef, yaşamın kıymetini bilme, yaşam hakkına saygı duymaktı ve salgın aracılığıyla dikkatimiz bu hedefe çekildi.

Korunmak, diğerlerinin yaşam hakkına saygı duymak entelektüel sohbetlerin konusu değil hayatlarınızın vazgeçilmez eylem planı şu an. Dikkatsizliğin, özensizliğin karşılığının ölüm olduğunu anlayınca, içinizden tahmin edemeyeceğiniz kadar cesur, atik, savaşçı, dikkatli ve de düşünceli olan bir siz çıktı. 8 Nisan Dolunayına kadar, önlemlerinizi sorumluluğunuz ve bilinciniz oranında arttırın.

Haberin Devamı

Benden bize ulaşan bir köprü kurulması gerekliliğinin altı çiziliyor Yeniay'da. Küresel bazda çözüm ve stratejilerin geliştirildiği bir işbirliğine gidilecektir. Birlik bilinci yeni ayın da trendi.

Dahil olunan durumdan çıkamayacağınızı anlar anlamaz, tercih hakkı bile sunulmayan bir kurbana değil, sağlık neferine dönüştünüz. Korkutucu olduğu kadar yorucu da olan bu süreç, ruhen ve bedenen dayanıklılığınızı arttırıyor. Değişken grafikler planlarınızı, sınırlarınızı sık sık yenilemenize sebep oluyor.

26 bin yıldan oluşan devrelerin sonuncusu yaşanırken dünyaya eşlik etmeyi hak ettiğiniz için kendinizle gurur duyun!

Bireysel düzlemde zorlandığınız oranda özünüzü keşfediyorsunuz. Yeni Dünya Düzenini hayata geçirmek üzere şimdi, şu anda dünyada görevli olan ruhsal göçebelersiniz...
Koç Yeniay'ının yükselen noktası Sirius. Üçlü Sirius odağı enkarnasyonlar aracılığıyla çeşitli arınma programı ve bilinç aşamalarından geçerek hakikate yol almanızı planladı. Yani yaşananlar, OLmak, BULmak, VARmak projesinin yansımalarıdır.

Sirius'un Yeniay sembolü ise bolluk ya da kıtlığa bağımlılık geliştirmeden dengeli bir yaşamı işaret ediyor. Tuzak, bağımlı olmaktır. Bolluk içinde yaşamak tekamüle engel değildir. Bir anne gibi koşulsuz paylaşabildiğiniz, alırken de verirken de düşünmediğiniz sürece.

Hayati gerekçelerle bencillik etmeye, paylaşmaktan vaz geçmeye kalkmayın. Yorulup topluma destek vermekten kendinizi men etmeyin.

Birey olarak yaşama, şahsi hedefleriniz için çaba gösterme, aynı zamanda farklı ve özel hissetme duygularınız yerle bir oldu. Zira tek başına şahane hissetme, mutlu olma şansınızın bir virüslük ömrü olduğunu anladınız.

Haberin Devamı

Yeni bir boyuta ulaşırken sizden başka biri, yani diğerleri diye bir şeyin olmadığını öğreniyorsunuz.

Başladığınız yere geri dönmektir serüven. İlk sona bağlanır yani. Ben değil de biz olmayı öğrendikçe daha evrimli, güçlü biri olduğunuzu anlayacaksınız. İlişkileriniz, mevkiniz, statünüz, mallarınız, mülkleriniz, yetenekleriniz vs. ve tüm bunların size verdiği güç artık hayatınızın merkezi değil. En değerli şey ve de güç NEFES şu an.

Tekamülün önündeki en büyük engel, her türlü kimliğiniz, egonuz ve sizi diğerleri diye nitelendirdiğiniz dünyadaşlarınızdan daha önemli hissettiren, zannettiren özelliklerinizdir. Önemli biri olmanızın artık hiç bir önemi kalmadı!

İlahi planın ölçü birimi olarak kabul ettiği tekamül seviyesinin neresindesiniz? İşte önemli olan bu.

Güneş yeni bir döngüyü başlatıp aydınlatacak. Baskıcı, disiplinli öğretmeniniz Satürn, kolektifi işaret eden Kova ile işbirliğine başladı. Yani dönüşemediğiniz, dönüştüremediğiniz iş, aile, ilişki, sağlık konuları vs. siz başka bir yerden bakmaya başlayınca dönüşecek. Koç Yeniayı'nın yansıtacağı yüksek enerji ve canlılığı yeni süreçler başlatmak için kullanın.

Haberin Devamı

Son üç yılın gündemden düşmeden uzayıp giden sorunları, yeni ulaştığınız bakış açınızla artık sorun olmaktan çıkacak. Zira eski kalıplar ve kaygılar sizi artık yıldıramaz. Dünya ile el ele, yepyeni bir vizyon yarattınız.

En temelde içinde bulunduğunuz durumu daha konforlu hale getirmek üzere yola çıkacaksınız. Eğitim, iş, iletişim ve para kazanma modellerinizde orijinal ve de yepyeni yaratımlara başlayacaksınız.

Yeni düzen şifrelerinizi öğrenmek üzere doğum haritası analizlerinizi yaptırın. Bu bilmediğiniz yeni düzen, eşsiz potansiyele sahip deneyim şifrelerinizi haritalarınızda gizliyor. Gelecek kayıtlarınızı yaratmanız ve hareket planınızı geliştirmeniz için bedensel, ruhsal gen arşivlerinizi referans olarak kullanacağız.

Hayat, birbirinden bağımsız olaylardan değil,iç içe geçmiş örüntülerden oluşur. Yaşadıklarınız yılın ana temasını göz ardı etmediğiniz ölçüde daha anlaşılır olacaktır. 2020,işlevsel olmayan her yapı ve düzeni değiştirip dönüştürmek ve gerekirse yıkıp yeniden yapılandırmak istemektedir. Koç Yeniay’ının etkilerini bireysel doğum haritası analizinizle yorumlamak en verimli sonucu verecektir.

Koç: Çoktan eskide kalması gereken ne varsa tespit edin. İş, imaj ya da ilişkileriniz ile ilgili yenilikleri devreye almak özgüveninizi tazeleyecektir.

Şifre; yüksek motivasyonu potansiyele dönüştürmek. Başlatın başlasın…Maddi kayıplara uğramamak için sağduyulu olun…

Boğa: Bilinçaltınıza attığınız pek çok konu, korku, metafizik ve ruhsal konular, vizyonlar rüyalar tetiklenip sizi kontrolü altına almadan meditasyon ya da dua ile psikolojinizi güçlendirin.

Şifre; yüksek yaratıcılığınızla kendinize ve kolektife hizmet etmek. Fiziksel kazalara karşı temkin çok önemli.Hem sizden gizlenen, hem de sizin gizlediğiniz sırlarla ilgili dikkatli olun.

İkizler: Sosyal gruplar, arkadaşlar, toplumsal konular ve organizasyonlar ile ilgili hayatınızda düzenlemeler yapmalısınız. Topluma faydası olan konuları gündeme getirmek için dahiyane yaratıcılığınızı kullanın.

Şifre; topluma hizmet eden fikir ve yaratımlara girmek . Aldanmalara karşı dikkatli olun, hayallere kapılmayın.

Yengeç: İş hayatınız, toplumsal kimliğiniz ve mesleğiniz ile ilgili yenilikler ve teklifler ön plana çıkabilir. Hayatınızda bir takım değişiklikler yapmanızı gerektirecek teklif ve zorunluluklar gündeme gelebilir.

Şifre; ne yapmak ve her şeyden önce nasıl anılmak istediğinize karar vermek. Arkadaşlar ve sosyal çevre tavsiyelerini iyi irdeleyin.

Aslan: Yurt dışı, uzak kültürler, eğitim ve iletişim modelleri konusunda hayatınıza yeni yol ve yöntemler girebilir. Yaşama bakışınız ve inançlarınız kendini yenileyecek.

Şifre; bu defa sahneye kendiniz için değil toplum için çıkmak. Topluma fayda sağlayacağını düşündüğünüz bilgileri paylaşın. Her an bambaşka bir toplumsal kimliğe bürünebilirsiniz.

Başak: Parasal konular, başkalarının kaynaklarının kullanımına yönelik gelişmeler ve yakınlarınızın maddi hayatında ki değişimler gündeminiz olabilir. Borç ve krediler, ileriye dönük yatırımlar ile ilgileneceksiniz.

Şifre; Güçlü olabilmek için alma verme konusunda dengeli olmak. Etkileşime gireceğiniz yeni inanç ve eğitim modellerine karşı titiz ve irdeleyici bir yaklaşım geliştirin.

Terazi: Akitler, sözleşmeler, ortaklıklar, mahkemeler, evlilik ve ilişkiler konusunda girişim ve değişimler yaşayabilirsiniz. Eş, ikili ilişkiler ya da ortaklıklar konusunda sorunlar varsa çözüme ulaşılabilir.

Şifre; yolunda giden ilişkiler bireysel sınırlarınız için tehdit değildir. Yakın çevre, ortak ve ortak kaynaklar ile ilgili hukuki süreçleri gözden geçirin.

Akrep: İş hayatınızda yeni gelişmeler olması beklenebilir. İş ve iş arkadaşları konusunda sorunlarınız veya huzursuzluklarınız varsa bu konuları tekrar objektif olarak gözden geçirin. Kronik rahatsızlıklarınız ile ilgili daha özenli ve dikkatli olun. Beslenme, hijyen ve sağlık konuları önceliğiniz olsun.

Şifre; iş ve hizmet alanında çalışma ortamınızı güncellemek. Bilinçaltınıza ulaşıp,doğru kodlamalar yapmaya çalışın. Ortaklar, eş ve ilişki içinde olduğunuz kişilerden gelebilecek zararlara karşı dikkatli olun.

Yay: Sorunlarınızı pozitif yaklaşımla rahatlıkla çözebilirsiniz. Aşk hayatı, ilişkiler eğlence ve sanatsal konularda yeni girişimler ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelecek planlarınızı, görsel iletişime dayalı işlerinizi ertelemeyin.

Şifre; ciddi planları neşe içinde yapmanın yaratımınıza olan etkisini küçümsememek. Sosyal ortamlar ve arkadaş ilişkilerini rutinden çıkarın.

Oğlak: Geçmişte alamadığınız kararlar, karşınıza çıkan engeller, kökler, aile, gayrimenkul ve özel hayatınız ile ilgili sorunları çözmeye odaklanın.

Şifre; bildiğiniz ama hayata geçiremediğiniz he ne varsa bilinçaltınızdan firar etmeden eyleme geçmek. Aşk, eğlence, reklam ve hobiler ile ilgili oldukça iyi haberler alarak yeni kazanç yolları bulabilirsiniz.

Kova: Hayatınızın çoğu alanında yenilikler başlayabilir. Yolculuklar, yakın çevre, kardeşler, eğitimler ve her tür iletişim alanında ilerleme gösterebilirsiniz.

Şifre; kendi iletişim dilinizi yaratmak ve açık sözlü olmak. Geçmiş deneyimlerinizin moral bozmasına izin vermeyin.

Balık: Maddi- manevi sahip olduğunuz değerler, borçlar alacaklar, gelir -giderler konusunda yeni kararlar ve düzenlemeler yapın. Dengeyi kurduğunuz ölçüde kaynaklarınız ve destekleriniz artacaktır.

Şifre; yeni durumları analiz ederek maddi ve manevi değerleri korumak. Kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin suistimallerine karşı uyanık olun.

Burç bazında yaptığım yorumlardan sonra ayrıca şunu belirtmek isterim ki; döneme uyum sağlayabilmenin yegane yolu bireysel doğum haritalarınızda gizlidir. Harita analizlerinizi mutlaka yaptırın.

Gökyüzünü Ruhun Şifreleri'nden dinleyin.