Makyaj Aveda Compositions ile mükemmel bakım

Aveda Compositions ile mükemmel bakım

25.01.2012 - 13:37 | Son Güncellenme:

Aveda Compositions™, masaj yağı olarak kullanılmasının yanında, nemlendirici, banyo katkı maddesi ve saç derisi tedavisinde de kullanılabilme özelliğine sahip.

Aveda Compositions ile mükemmel bakım

Besleyici vitaminler ve bitki özlü aroması ile farklı saf çiçek ve bitki esanslarının birleşiminden oluşan masaj yağı serisi Aveda Compositions™, masaj yağı olarak kullanılmasının yanında, nemlendirici, banyo katkı maddesi ve saç derisi tedavisinde de kullanılabilme özelliğine sahip.

Haberin Devamı



Üç farklı içerikten oluşan masaj yağı serisi Compositions™, güçlü antioksidanlar olan A, C ve E vitamini, cilde zararlı olan çevresel faktörlere karşı korurken, içindeki bitki özleriyle cilde aromaterapi faydası sağlıyor.



Tüm seride kullanılan jojoba yağı ise, cildin kendine has yağ tipi ile benzerlik gösteriyor. Seri cildi kusursuz bir şekilde nemlendirirken, benzersiz esansları ile rahatlatıcı ayurvedik özelliklere de sahip.



Beautifying Composition™: Çok amaçlı konumlandırılan vücut yağı, masaj sırasında ya da banyodan sonra nemi vücut içinde hapsediyor. Kuru ciltler için tavsiye edilir. Fiyatı: 65 TL

Yazarlar