Editörün Seçtikleri Aynı anda hem video hem fotoğraf G-Shot HD580T'de

Aynı anda hem video hem fotoğraf G-Shot HD580T'de

04.03.2011 - 10:18 | Son Güncellenme:

Genius, 3” geniş dokunmatik ekranlı ilk Full HD 1080P Camcorder G-Shot HD580T’yi piyasaya sürdü.30fps/1920x1080 piksel çözünürlükte Full HD video kaydı yapabilen Camcorder, H.264 yüksek-sıkıştırma formatını kullanıyor.

Aynı anda hem video hem fotoğraf G-Shot HD580Tde

Çift yönlü G-Shot HD580T sayesinde video kaydı yaparken aynı anda fotoğraf çekmek veya videoları oynatırken içeriği görüntüye dönüştürmek mümkün. 5 mega piksel CMOS görüntü sensörüne sahip olan Camcorder, yazılım interpolasyonu ile 16 mega piksele kadar çözünürlüğe sahip fotoğraflar çekilebiliyor.

Haberin Devamı



Çift SD kart yuvası ile hafızası 32 GB’a kadar yükseltilebilen G-Shot HD580T’nin diğer özellikleri arasında çekilen görüntüleri 1/2x~1/16x kez daha yavaş oynatmak, 4x dijital yakınlaştırma ve karanlıkta video veya fotoğraf çekebilmek için flaş ve LED ışık bulunuyor.



Şarj edilebilir Li-on pil veya iki adet AA alkalin pil ile çalışan Camcorder, videoları HDTV’ DE görüntüleyebilmek için de bir adet HDMI kablosuna sahip.



Son Kullanıcı Fiyatı: 649.00TL


Genius Hakkında:



1985’te kurulan Genius’un ürünleri arasında bilgisayar faresi, klavyeler, web ve güvenlik kameraları, hoparlörler, oyun çevre ürünleri, uzaktan kumandalar, kulaklıklar, dijital fotoğraf makineleri, dijital video kameralar ve dijital fotoğraf çerçeveleri bulunmaktadır. Genius ayrıca ABD’den patentini aldığı scroll-wheel teknolojisi bulunan bilgisayar faresinin de sahibidir. Genius 2007 yılında İnternet’te sayfaların ve belgelerin sekiz yönde daha hızlı taranması için optik dokunmatik kontrollü scroll-wheel teknolojisine sahip Mouse’u duyurmuştur. Genius ürün gamını bilgisayar çevre ürünlerinden öteye taşıyarak tüketici elektroniği endüstrisine giriş yapmış ve cep telefonu aksesuarları, Bluetooth özellikli kulaklıklar, dijital fotoğraf makineleri, dijital fotoğraf çerçeveleri, iPod hoparlörleri ve MP4 çalar üretimine başlamıştır. Genius 1997 yılında Tayvan Borsası’nda (TAIEX: 2365) işlem görmeye başlamıştır.

Yazarlar