Editörün Seçtikleri Baharda temizliğin kolayı var

Baharda temizliğin kolayı var

10.04.2017 - 14:15 | Son Güncellenme:

Unilever’in her biri en iyi sonuçlar için güçlü formüllerle geliştirilmiş Cif, Domestos, OMO, Rinso ve Yumoş ürünleri, baharın değişmez ritüellerinden olan bahar temizliğinin en büyük yardımcısı oluyor.

Baharda temizliğin kolayı var

Kışın tüm yorgunluğunu üzerinden atmak ve baharın gelişiyle birlikte bu yeni enerjiyi evlerinde hissetmek isteyenler için hummalı bir bahar temizliği dönemi başlıyor. Saatler hatta günler süren bahar temizliği, kimi zaman ev sakinlerinin gözünde büyük bir iş yükü olarak görülüyor. Oysa Unilever'in ev ve çamaşır bakım kategorisindeki her biri farklı işleve sahip ürünleriyle bahar temizliği, ağır bir yük olmaktan çıkarak daha kolay bir hale dönüşüyor.

Haberin Devamı

Avantajlı Kampanyalarla Hem Zamandan Hem Bütçeden Tasarruf

Temizliğin vazgeçilmez ürünlerinden Cif, Domestos, OMO, Rinso ve Yumoş ile bahar havası evlere taşınıyor. Unilever Ev Bakım Kategorisi ürünleri bir yandan ev temizliğini daha zahmetsiz hale getirirken diğer yandan da avantajlı ve hediyeli kampanyalarıyla da aile bütçesine katkıda bulunuyor. E-ticaret ve sanal market sitelerinde ise Cif ve Domestos ürünlerinin yer aldığı Bahar Temizliği Paketleri avantajlı seçenekler sunuyor.

Avantajlı seçeneklerin yanı sıra belirlenen zincir marketlerde de hediyeli ikili paketler sizleri bekliyor. Ürünler, Nisan ve Mayıs ayları boyunca kampanyalarıyla raflardaki yerini alıyor, bahar kampanyası ile bahar temizliği zahmet olmaktan çıkıyor.

Yazarlar