Stil Best of Modazon 2011

Best of Modazon 2011

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

2011 yılından en çok beğendiklerimiz!..

Best of Modazon 2011

Yeni yıla girmemize sadece birkaç gün kaldı. Hepimiz 2011’de iyisiyle kötüsüyle neler yaşadığımızı ve 2011’ in bize neler getirdiğini ya da tecrübe ettirdiğini düşünmekteyiz. Kişisel meseleler bir yana moda dünyasında da 2011 yılı içinde birçok değişim, gelişim ve yeniliklere tanık ettik.

Haberin Devamı

Ülkemizde Ocak ayından bu yana gerçekleşen pek çok farklı organizasyona katılıp, siz değerli okurlarımızı moda dünyasında olup bitenden haberdar etmek için çalıştık. 2011’ in Şubat ve Eylül aylarında gerçekleşen İstanbul Moda Hafta’ larında, giderek kendini geliştiren tasarımcı ve markaların ses getiren defilelerini izledik, moda otoritelerinle röportajlar yaptık.

Best of Modazon 2011

Yıl içinde, dünyaca ünlü markaların sunduğu farklı koleksiyonları mercek altına aldık, kumaş kalitelerinden, tasarım farklılıklarından ve piyasaya sunuş biçimlerinden bahsettik.

Ülkemizde “moda”nın giderek daha fazla popüler hale gelmesiyle, tasarımcılara ve tasarım ürünlere verilen önemin arttığını gördük ve bu farklılıklar bizi sevindirdi. Biz de ulaşabildiğimiz tasarımcıları sizlerle tanıştırmak ve koleksiyonlarını tanıtmak amacıyla, kendileriyle röportajlar gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Yaz aylarında gerçekleşen müzik festivallerine katılarak, sizi İstanbul’lularla müziği biraraya getiren platformlarla buluşturduk ve festivale gelenleri “sokak modası” altında fotoğraflayarak, sizleri yeni ve alternatif tarzları paylaştık.

Best of Modazon 2011

Karl Lagerfeld, Tom Ford gibi moda ikonu haline gelmiş tasarımcıların, markalarla yaptıkları ortaklıkları haberlerimiz altında sizlere sunarak, bu büyülü dünyada hiçbir şeyin nedensiz yapılmadığını, görünenin altında yatan stratejileri beraberce inceledik.

2012 yılına girmemize iki gün kala, sizlerle bu sene en çok beğendiklerimizi “Best of 2011” başlığı altında paylaşmaya karar verdik. Fotoğrafların devamını galeriden görebilirsiniz!.. Herkese mutlu yıllar:)

Yazı; Selin Çetinkaya

LANVIN Fall Winter 2011-2012 Ad Campaing

Christian Louboutin / Dancer in a Daydream

Chanel Makeup Peter Philips Animated

Dior GAMES

Yazarlar