Stil Calvin Klein Çekiciliği

Calvin Klein Çekiciliği

02.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Calvin Klein, yeni sezon kampanyası için yine Lara Stone’u tercih etti!..

Calvin Klein Çekiciliği

Koleksiyonlarıyla olduğu kadar ihtişamlı kampanya çekimleriyle de adından sıkça bahsettiren marka Calvin Klein, ilkbahar/yaz dönemine sıcak bir giriş yapıyor. En son birkaç ay önce, tüm alt markaları için rengarenk koleksiyonuyla enerjik bir kampanya çekimine imza atan marka, kreatif çalışmalarında sıcak ilişki kurduğu model ve fotoğrafçılarından vazgeçmiyor.

Haberin Devamı

Calvin Klein Çekiciliği

Vücut ve keskin yüz hatları sayesinde şimdilerin en seksi mankenleri arasında ilk olarak ismi geçen Lara Stone, geçen sezon olduğu gibi Calvin Klein ile yine beraber. Dünyaca ünlü fotoğrafçılar Mert & Marcus tarafından çekimi gerçekleştirilen koleksiyonda Stone’ a, Tyson Ballou eşlik ediyor.

Calvin Klein Çekiciliği

Fabien Baron’un kreatif direktörlüğünde gerçekleşen çekimlerin siyah-beyaz olması, fotoğrafların “ baştan çıkarıcı “ olma halini daha da belirginleştiren özelliklerden oluyor. Beyaz ceket pantolon takımlar, kalem etekler, yüksek belli etekler ve erkekler için tasarlanan slim fit takım elbiseler, ince trikolar, trençkotlar, şeffaf saplı güneş gözlükleri ve detaylı gömleklerden oluşan Calvin Klein’in 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonu, basit ama şık parçalardan oluşuyor.

Haberin Devamı

Calvin Klein Çekiciliği

Koleksiyonun devamını ve detayları daha yakından incelemek istiyorsanız, çekimin backstage videosunu izleyebilirsiniz!..

Yazarlar