Editörün Seçtikleri Cindy’nin kovboyu

Cindy’nin kovboyu

08.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cindy’nin kovboyu

Cindy’nin kovboyu


İşi ve tatilini birlikte yürütebilen ünlü model Cindy Crawford, bir yaşındaki oğlu Presley ve eşiyle Roma’da atlıkarınca keyfi yaşadı


       Birçok mankenin hayalini kurduğu şeylerin tamamını, Cindy Crawford 34 yaşında elde etti. Yaşına göre hâlâ güzel ve çekici, piyasada iş yapabiliyor ve çok sevdiği bir kocası var. Gece kulübü sahibi Rande Gerber ve Cindy, geçtiğimiz günlerde oğulları Presley ile birlikte Roma’daydılar.
       Bunte dergisinde yayınlanan habere göre Cindy, iyi kazanç sağlayan işini ve tatil günlerini çok iyi ayarlıyor. Cindy, Roma’daki bir defilede görev alarak Roberto Cavalli’nin ipek şifon bir elbisesini sundu. Sonrasında yine anne ve eş olarak ailesine döndü.

       Annesinin kuzusu
       Eşi ve çocuğuyla birlikte Pincio Terası’ndaki lunaparkta giden Cindy, oğlunu itinayla atlıkarıncada bir atın üzerine yerleştirdi. Kendisi de yanında durdu. Presley’in biraz korktuğu, annesine uzattığı ellerinden belli oluyordu. Sonrasında bütün çocukların yaptığı gibi, “Anne bir daha dönelim" diye yalvardı. Annesi de minik oğlunun sözünü dinleyerek, ona masal gibi bir gün yaşattı.

Yazarlar