İğnesiz Cilt Bakımları ile Öğle Molasında Işılda ve Çık

“İğnesiz Işıltı Bakımları”ndan kısa sürede gençleşmiş ve yenilenmiş bir cilt ile çıkmak mümkündür. Mikro-dermabrazyon ile ölü derilerden arınabilir, Roller ile cildinizi uyarabilir, Yeni nesil oksijen terapisi ile derinizin yenilenmesini sağlayabilirsiniz. Rich Treatment ile sırt, dekolte ve ellerinizin bakımını yaptırabilir, Refresh Treatment ile cildinizin kaybettiği nemi geri kazandırabilirsiniz. Eye Brightening Treatment ile göz çevrenizdeki ince çizgilerden kurtularak bakışlarınıza daha fazla canlılık katabilir, güneş lekelerine yönelik Brightening Energizing Care ile homojen bir cilt tonuna sahip olabilirsiniz. Peeling Etkili Anti-aging Bakımı’nın içeriğindeki güçlü anti oksidanlar ve mineraller ile cildinize ihtiyaç duyduğu tüm elementleri sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Mikro-dermabrazyon, alüminyum kristallerinin hafif basınçlı bir sistemle cilde uygulanması işlemidir. Cilt temizliğinde dünyada en sık uygulanan tedavi olan mikrodermabrazyonda hedef cildi ölü deriden arındırmaktır. Ölü deriden arınan cildin emilim oranı artar, bu da kullanılan ürünlerin daha etkili olmasını sağlar. Bu tedavi kristal partikülleri ile gözenekleri tıkayan ölü hücreleri temizler, gözenekleri sıkılaştırır ve cildinizi pürüzsüzleştirir.

Roller üzerindeki küçük iğneler ile cildi uyarır ve uygulandığı alanda kan dolaşımını arttırır. Kollajen, elastin, fibronektin, hyalüronik asit stimülasyonunu sağlayarak anti-aging etki yaratır. Akne skarları, porlu cilt yapısının ve yanık skarlarının azaltılmasında kullanılır. Ciltte açtığı minik kanallar sayesinde topikal formüllerin derideki etkinliğini maksimuma çıkarır. Roller güneş hassasiyeti yaratmayan, cildin bütünlüğünü bozmayan, hastanın günlük hayatına hemen devam edebileceği güvenli bir tedavidir.

Ellerinizdeki leke, kuruluk ve ince kırışıklıklardan, sırt bölgenizdeki siyah noktalardan ve sivilcelerden, dekolte bölgenizdeki ölü deriden şikayetçiyseniz Rich Treatment tam size göre.

Yeni Nesil Oksijen Terapisi derinizin doğal savunma mekanizmasını tetikler. Uygulama yapılan alanda dokuların oksijeninin artması için gereken tetiklemeyi sağlar, bu sayede deri kendini yenileyecek etken maddeleri absorbe edebilir. Ciltte hafif bir soyulma sağlayan bu terapi, cildin yüzeyel katmanlarını temizler. Derinin soyulması ve oksijeninin artması; cildin parlaklığının artmasını, beslenmesini, dengelenmesini, gözeneklerin kapanmasını ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlamaya yardımcı olur.

Haberin Devamı

Refresh Treatment yıl boyunca cildin kaybettiği nemi geri kazandırmasına yardımcı olur. Kurumuş ve tahribat görmüş cilt tipleri için idealdir. Bu etkili ve rahatlatıcı bakımın stresli bir günün ardından uygulanması önerilir. Uzun süredir cilt bakımı yaptırmayı ihmal ettiyseniz bu bakımı yaptırmanızı tavsiye ederim.

Eye Brightening Treatment göz çevresinde oluşmuş ince kırışıklıkları ve gözaltı torbalarını hedef alarak ayrıcalıklı bir bakım sağlar. Gözaltındaki kan dolaşımını arttırarak göz çevresinin sıkılaşmasına yardımcı olur. Uygulandığı bölgede maksimum nemlenme, rahatlama ve canlanma hissedilir.

Haberin Devamı

Brightening Energizing Care güneş, solaryum, hamilelik, akne ve ilaç kullanımı sonrası oluşan lekeler için aydınlanma bakımıdır. Yüzdeki homojen, sağlıklı görüntüyü sağlamak amacıyla yapılan bu bakım sonrası cildinizdeki renk farkına şahit olacaksınız.

Peeling Etkili Anti-Aging Bakımı kişiye özel konforlu bir bakım olup, içeriğindeki güçlü antioksidanlar, doğal hyalüranik asit, kollajen ve vitaminler ile cildin ihtiyaç duyduğu tüm elementler ile cildinizi uyandırmaya yardımcı olur. İçerikleri sayesinde güneş ışınları, radyasyon ve sigara gibi cildi yaşlandıran faktörlerin oluşturduğu serbest radikalleri etkisiz hale getirerek cilt hasarlarını önlemeye destek olur.