Dt. Pertev Kökdemir

Dt. Pertev Kökdemir

p.kokdemir@swissmeddental.com

Tüm Yazıları

Bazı hastalarımızda estetik ve diş tedavisi ile ilgili işlemlerini bayram sonrası haftaya bıraktı. Peki, tatilden dönüşte dişlerimizle ilgili neler yapabiliriz bunları madde madde sıraladım.

1- Eksik dişleriniz varsa, 9 gün sonra yaptıracağınız implantların iyileşme süreci Eylül ayında tamamlanır ve sonbahara eksiksiz ve sağlıklı dişlerle girebilirsiniz.

2- Çapraşık veya ayrık dişleriniz varsa, iki saat içinde tamamlanacak bonding işlemi ile bayram sonrası arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize özgürce gülümseyebilirsiniz.

Haberin Devamı

3- Zirkonyum tedavisi ile estetik dişlere kavuşmak için geç kalmadınız. Pazartesi günü başlayan tedaviniz, Cuma veya Cumartesi günü tamamlanır. Ve görüntüsünden yıllardır rahatsız olduğunuz gülüşünüz Hollywood gülüşüne dönüşebilir.

4- Dişleriniz form ve dizilim açısından çok düzgün ama renginden memnun değilseniz, 1 saat zaman ayırarak hem diş temizliğinizi yaptırabilir hem de dişlerinizi 7-8 tona kadar beyazlatabilirsiniz. Üstelik diş hekimi kontrolünde yapılan bu işlem dişlerinize ve diş etlerinize hiçbir zarar vermez.

5- Dişlerinizin her şeyinden memnunsunuz, gülüşünüzden mutlusunuz? Peki, en son diş kontrolünüzü ne zaman yaptırdınız? Başlangıç seviyesindeki diş eti hastalıkları ve belki 1 yıl sonra sizin fark edeceğiniz büyüklüğe gelecek olan çürükler erken teşhis ile çok kolay düzeltilebilir.

Bayram sonrasında alacağınız bir diş hekimi randevusu ile tüm kontrollerinizi yaptırabilir. Ve size özel diş bakımının nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgileri hekiminizden öğrenebilirsiniz.

Herkesin bayramını kutlar, güzel bir tatil dilerim.