Bereket ile bolluk birlikte hareket eder. Bolluğun bereketle, bereketin bollukla taçlanması zenginliğe açılan kapı olacaktır. Bolluk akışla ilgili bereket ise var olanın kendi içinde çoğalmasıdır.

Kısmeti olan bereketli insan için kısmet artarak çoğalacaktır. Para inancı bereketli olanın cüzdanındaki para azalmaz, her zaman parası olduğunu ve olacağı bilinci kendisini hatırlatacaktır.

Bolluk tek başına yeterli olamaz. Bereketle birlikte gerçek anlamına ulaşır. O halde hayatlarımızda bolluğu bereketle birleştirelim. Her türlü kazancı sürekli olmasını sağlayalım.

Bereket için;
 
-Bereketin önündeki sözleri, negatif inançları tespit edin. Bir çöp poşeti alın, bereket ve bollukla aranızdaki tüm engelleri söyleyerek poşete doldurun, ağzını bağlayıp atın.
-Anadolu’nun erenlerinden bereket eli almaya niyet edin. Mutlaka atalarınızda bereket eline sahip olanlar vardır. Bereket elinin kolayca aktive olmasına niyet edin.
-Suyunuzu içmeden önce iki avucunuzun arasında tutun, “Sen benim için bolluk bereketsin” deyin ve için.
-Eve giriş çıkış kapısının eşiğinden her dıştan içe / içten dışa geçişte “Bereketim ve bolluğum artarak çoğalıyor” deyin.
-Sokak hayvanlarına su ve yiyecek verin, kuşları besleyin.
-Bildiğiniz şifa yöntemi varsa doğa için aktive edin. Şifanız bereketle taçlanacaktır. Şifa eli almadıysanız doğa için dua edin.
-Meditatif bir şekilde geleceğinizi düşünün, bir kutu bereket tohumu hayal edin ve geleceğinize ekin. Teşekkür edin.

Aldığınız her nefes, var olduğunuz her an, içtiğiniz su, yiyecekleriniz, etrafınızda size destek veren insanlar için şükredin. Şükür bereketi davet eder.

Yaşamınızın bereketle ve bollukla eşleşip birleşmesine niyeten,

Şifa olsun,

Ebru Demirhan

www.ebrudemirhan.com

@ebrudemirhan.ytm