Yaşam en negatiften en pozitife kadar tüm yelpazesi açık bizi bekler. Biz ona nasıl gidersen o da bize o renkle, yelpazenin bize uygun rengi ile hitap eder. Bizimle bir derdi olduğundan değil, bize uygun olmaya çalıştığından böyle davranır.

Hayatla aramızda bir tını, bir renk bağı var. Kendimizi ifade etme şeklimiz tınıdır mesela. Biriktirip biriktirip öfkeyle anlatıyorsak içimizi hayatla aramızdaki tınıda bize olan akışın birikmesi anlam bulmuş olabilir. Belki de beklediklerimiz bu nedenle olmuyordur.

Haberin Devamı

Ya da sesimiz daha çok negatifle çınlıyorsa hayatın kulaklarında yine uyumlanmayı seçmiş olabilir. Evren yasaları der ki, niyetine uygun düşün, hisset ve konuş. Niyetle uyumsuz eylemler ve sözler uyumsuz sonuçlar üretir.

Sözler, eylemler inançla beslenerek pozitif ifade edilirse yaratımı tam da amaca uygun şekilde olacaktır. Yaşam dilediğimiz her şey sahip, onu alıp kullanmak bize düşer.

Hayatın hediyelerini alabilmek için çalışma önerisi;

Bir cennetin olduğunu düşün. Sana ait bir cennet. Alanına, varlığına ait olan tüm iyilikler, fırsatların olduğu cennetinin içinde hayal et kendini. Orada olan her şeye dokun, bil ki dokunduğun her şey hayatına akacak.

Cennetini hissetmeye odaklan. “Hayatın tüm hediyelerini almaya niyet ediyorum. Yaşamın tüm zenginlikleri ile kaderimi birleştiriyorum” cümlelerini sıkça tekrar et.

Cennetindeyken yaşadığın evi, hayatı düşün. Yavaş yavaş cennetin evini, yaşamını, işini, kazancını kapladığını gör. Senin cennetin yaşamına iniyor ve tüm akışa yayılıyor.

Cennetinin hissi ile olduğun yeri hisset. Bedenin cennetin hissini alıp kullanıyor. Yaşamın cennetin şifası ile besleniyor. Kalbine bu inancı alıp şükrederek çalışmayı tamamlayabilirsin.

Yaşamda cennetin şifası ve yaratımı ile yol almak niyetiyle,

Ebru Demirhan

www.ebrudemirhan.com

@ebrudemirhan.ytm