Stil Forever New Tekno Trible Koleksiyonu 2012

Forever New Tekno Trible Koleksiyonu 2012

25.03.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Farklı ülkelerin kültürlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla kadınları büyüleyen Forever New, yeni modellerine retro dokunuşlar getiriyor. “Tekno Tribe” koleksiyonuyla Forever New, optik desenli trikolardan kürk detaylı kabanlara, deri eldivenlerden binici pantolonlarına kadar sezonun çarpıcı trendlerine vurgu yapıyor.

Forever New Tekno Trible Koleksiyonu 2012

 
Vitrin tasarımlarından koleksiyonlarına kadar her ay kendini yenileyen Forever New, renk paletindeki turuncu, sarı ve yeşilin cazibesinden yola çıkan “Tekno Tribe” koleksiyonu ile kış mevsimine etkili bir giriş yapıyor. Sezonun gözde stil parçalarından kürk yakalı kabanlar heykelsi formlarıyla koleksiyonda yerini alırken yumuşak dokulu verev kesimli ipek elbiseler kusursuz zarafeti gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Neon renklerle zenginleşen etnik görünümlü ve geometrik desenli trikoların başrolde olduğu koleksiyonda güçlü hatlara sahip pelerinler ve apoletli siyah elbiseler sezonun anahtar parçalarından! Forever New’ın aksesuar koleksiyonunda ise kış aylarının tonlarına uygun toprak renkli bootie’ler, fırfır detaylı yün eldivenler ve mercan renkli şallar kıyafetleri tamamlayıcı rol üstleniyor.


Yazarlar