Süt sivilceye neden olmasa da altta yatan bir genetik eğilim gösterebilir. Aynı durum, bazı peynir çeşitleri, dondurma ve daha fazlası dahil olmak üzere inek sütünden üretilen süt ürünleri için de geçerlidir. İnek sütüne iyi bir alternatif badem sütüdür.
Derin yağda kızartılmış her şeyin tadı lezzetli olsa da, kızarmış yiyecekler cildiniz için iyi değildir. Kızartılmış gıdalar, rafine yağlarda pişirildikleri için sıklıkla tahriş edici omega-6 yağ asitleri içerir.
Ek olarak, bu yemeklerdeki yüksek doymuş yağ seviyeleri, yüksek kolesterol, koroner arter hastalığı, obezite ve metabolik sendrom gibi bir dizi sağlık sorunuyla bağlantılıdır. Süt sivilceye neden olmasa da altta yatan bir genetik eğilim gösterebilir.
Aynı durum, bazı peynir çeşitleri, dondurma ve daha fazlası dahil olmak üzere inek sütünden üretilen süt ürünleri için de geçerlidir. İnek sütüne iyi bir alternatif badem sütüdür.
Derin yağda kızartılmış her şeyin tadı lezzetli olsa da, kızarmış yiyecekler cildiniz için iyi değildir. Kızartılmış gıdalar, rafine yağlarda pişirildikleri için sıklıkla tahriş edici omega-6 yağ asitleri içerir. Ek olarak, bu yemeklerdeki yüksek doymuş yağ seviyeleri, yüksek kolesterol, koroner arter hastalığı, obezite ve metabolik sendrom gibi bir dizi sağlık sorunuyla bağlantılıdır.